48

Анонимен

преди 1 година

С три милиона (а повярвайте ми те са десетки пъти повече) щяхме да си купим няколко хеликоптера за ПСС и гражданска защита и още не знам си колко линейки, а ние кво по Коледа с 300 зора и незнайно колко тона събрани капачки едвам взехме една линейка!!!! Така ще е братя - като не щем да хванем тоягите и да изчистим тая измметт -ще събираме капачки и ще ядем хляб с кисело мляко, докато укрите поркат в хотели на Слънчака. Никой не ни е виновен

47

123

преди 1 година

Държавата сме ние!!! Не желаем да ги хрантутим повече, а масово българите да мизерстват! Да си ги хранят дупетатите с лични средства!

46

Анонимен

преди 1 година

От кога мързелите се водят "разселени лица"? Ами да се разселим и ние и да кандидатстваме за почивки по морето. А? Държавата и без друго ни е мащеха

45

Анонимен

преди 1 година

отвратително ,повече не мога да кажа . В отговор получаваме все нови претенции , кражбите скочиха , и никой от тези бежанци не се хваща на работа . Що им е , да работят българските роби

44

птица

преди 1 година

Чемодан (сумка) вокзал. Нямаме нужда от (потенциални) фашисти.

43

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Кирчо и Кокорчо

42

До 31

преди 1 година

Е как да няма , пълно е

41

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица Баце заяви "ГерП е пръв приятел на Украйна" явно да покаже на Коззяк че е готов да ни вкара във война само и само да го върнат на власт. КирЕ пък призова да дарим по една заплата и настани укрите в хотели. ПП БСП ДБ и ИТН пратиха скришом последните БГ оръжия в украйнна.....БТА припомням просто за да помислите за кой ще гласувате и да няма изненадани после като ви пратят на фронта.

40

защо

преди 1 година

защо не настаниха и хранят пострадалите от наводненията, също природно бедствие оставило ги без дом и средства? - Защото са българи, за нас геноцит!

39

Анонимен

преди 1 година

Не съм работил за хрантутници! Работя за семейството си, което се чуди как да върже двата края!

38

Анонимен

преди 1 година

Държавата на Румен Николов-Пашата и Джипситата ли?

37

Гешев виж се

преди 1 година

МВР Бобов дол работят за Организираната престъпност на Румен Николов-Пашата под шапката на Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев ! Вижте Българите не Украйна бе зомбита!

36

Христо Христов

преди 1 година

Българските евроатлантици вече 4 пъти за две години гласуваха да им помагаме. След два месеца ще гласуват за 5 път. А това са 90-95% от електората. Браво на правителството, че ги слуша!

35

болен здрав носи

преди 1 година

това е ПАСИВНИЯ български народ! - много майки и деца не са видели нашето си море, камо ли да се погрижи управа за някой

34

Христо Христов

преди 1 година

Нищо не е на фона на печалбите които прекупвачите на оръжие и заводите (държавни) у нас правят.

33

Анонимен

преди 1 година

xбpиднaта вaйна срещу България продължава с пълна сила

32

Зозо

преди 1 година

Хахахаааааа, днес 08.02.2023г. одобряват плащането за периода 24.02.2022 - 31.05.2022 :))))))))))))))))))))))))) Хотелиерите пак глътнаха въздух :)))))))))

31

МВР са ТЕРОРИСТИ

преди 1 година

А мене ме убиват в Бобов дол у, роди на Румен Николов-Пашата - приятел на прокурора Иван Гешев!

30

вън

преди 1 година

ВЪН! - западна украйна е мирна, да си вървят там, зеления да си ги издържа, той изтиска доста милиарди

29

Анонимен

преди 1 година

Има ли още зомбита с украйнски флаг на профилната снимка в фейсбукито?!?! Ако има - ще го заведа лятото в Бургас да платят сметките на магазините и бензиностанциите които укрите са запалили- налива си гориво догоре и си тръгва like a boss. Даже нито се крият нито бягат с *** газ, а просто си тръгват - те са "бедстващи" все пак, ама с джипки за по 40-50 Бина втора ръка.