33

Боби

преди 1 година

До Анонимен Защо доста западни личности отиват в РФ? САМОСИГУРЯВАЩ СЕ - демек актьор, певец и прочие - ДАНЪК 6% Обикновени хорица получаващи заплата и работещи повече от 6 месеца годишно в РФ - 13% и обратното ако си извън РФ повече от 6 месеца - 30% данък. Сравнете всичко това със западните ставки на данъците.

32

Анонимен

преди 1 година

В навечерието на войната русофилите: "Путин няма да нападне. Ама защо му е да напада?"Сега: "Путин беше принуден да нападне".

31

хм

преди 1 година

Явно всеки човек, който има различно мнение е купен. Интересна логика. Вие купени ли сте? И папата ли беше купен, след като още в първите дни на войната зададе въпроса, дали лаят на НАТО пред портите на Русия не е виновен за конфликта? Как само бързо се нахвърлят като бесни кучета върху всеки дръзнал да изкаже различно от зададеното мнение. Ясно е кой е купен.

30

Беновска пипа

преди 1 година

Колко коментари и нито един аргумент срещу думите на Роджър Уотърс. Когато истината бъде казана ясно на глас, всички са безсилни.

29

следвамехронологията

преди 1 година

Басистът и вокалист на Pink Floyd Роджър Уотърс нарече случващото се в Украйна перфектен параван за управляващата пиндостанска класа, която не иска да сложи край на конфликта, а "иска да управлява света, иска да има няколко изключително богати хора в света". Главният руски представител в ООН Небензя изтъкна, че конфликтът в Украйна ще приключи тогава, когато Западът прекрати прокси-войната срещу Русия.

28

kiss

преди 1 година

с 130 млн е лесно да си комунист , като толкова много обича чебурашка защо не върне кинтите от продажби в САЩ ЕУ ЮК и да живее само с продадените дискове в Яркутск Магадан и Владисвосток

27

Анонимен

преди 1 година

Е той си е техен кадър, толкова са инвестирали в него, сега ако не го използват. Депардио защо не са го повикали хахаха... а вярно, той май се отрече вече :)

26

Анонимен

преди 1 година

До Айде, отиде. Амнезираните не помните бе как Роджъра ви защитаваше на концерта

25

Анонимен

преди 1 година

Един нормален човек, англичанин - би било много, много добре!

24

Айде, отиде

преди 1 година

му кариерата на човека, сега ще се окаже агент на Путин, крайно десен расист и бог знае още какво. Само гледайте.

23

Анонимен

преди 1 година

В Западния свят хора като него могат да критикуват и да осмиват правителствата, но да отиде в Русия и да критикува Путин. Да се запознае със съветските "демократические" ценности. Той си е левичар по природа, у нас преди 10 години посети и гроба на руския агент майор Томпсън.

22

Анонимен

преди 1 година

Roger Waters да се благодари, че живее в свободния свят. Иначе щеше да види един "мир" по руски в тюрмата.

21

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 24 Съгласен съм. С него или без него. С оръжия или без оръжия Русия ще смачка "ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ". Ако щатите можеха реално да затрият Русия или обратното, отдавна да са го направили.

20

Unknown

преди 1 година

ххахахахах ще ги бие с мусика ...

19

Анонимен

преди 1 година

Може и да е бил известен музикант, но в политиката никой няма да го слуша. Няма да промени хода на войната.

18

Тошо

преди 1 година

И , като отиде там тоя напикан старец , какво ще направи ? Нищо !

17

Зозо

преди 1 година

Хах, тоя пък на стари години 4000-ник стана :)))))))))))))))))))))))))))))

16

До 18

преди 1 година

Е това не го знаех. Нали уж са демокрация Украйна , защо да го убиват . Човека изразява мнение . Украйна и те като нашите съседи от Македония , пишман европейци ще стават

15

Анонимен

преди 1 година

От три месеца не сте написали нито ред, че Украйна е вкарала Уотърс в списъка си за издирване и убиване. Някаква жалка пародия на медия на хранилката на "америка за България".

14

Ttt

преди 1 година

Е тва е ясно че Америка е в дъното на цялата провокация . Русия нямаше да нападне Украйна никога а и Украйна нямаше да се репчи на Русия ако Америка не и беше дала гръб. Това е ясно за всички. Жалко за украйнския народ нормалните хора , страдат заради един дядо поставено лице който му дърпа някой конците а той е с пълен Ауцхаймер . И един артист в Украйна който играе днеска ролята на президент , утре може да вземе роля за някой филм за +18 въпрос на добра оферта