678

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, бабите и дядовците сложили и картинката с ядосаните лъв и мечка, които се подпират един друг пиянски, и картинка с картата на Россия с Крим в нея, и си искат да е едно време, когато всичко е било по-хубаво, ама не помнят, че е било по-хубаво просто защото са били млади, а не защото са чакали с години за Москвич.

677

ХахавиЯ

преди 1 година

какво каза, не ти се разбира

676

Xaxa

преди 1 година

Нещо не разбрах защо питат ЕС. Очевидно е, че този с табелата е наемна поdлoга за жълти стотинки, още повече че "медията" днес бг така "усложливо" показва тази снимка(и даже е кръстила пропагандата си така), както обича да показва и снимки с маскирани.Тук скрития смисъл е да свикваме, че заповедите идват от ЕС, а не от така нареченото ни "правителство"(което не е ясно за какво въобще го има) или някоя наша институция.

675

руския илиРазваления

преди 1 година

български тоже да бъде забранен.

674

освен за скраП

преди 1 година

руското за друго НЕ става.

673

Петолъчка

преди 1 година

Няма ъпдейт за Тея със червения софтуер.ха ха.

672

Само не ми е ясно

преди 1 година

Защо преди няколко дена спряха и НТВ-Сериал? Никакви новини не излъчваха по този канал, а само криминални сериали, които човек може да гледа, когато няма нищо друго интересно по останалите канали или когато просто не иска да се натоварва с тежки филми.

671

птица

преди 1 година

До :) Сега стана ясно откъде идва патологичната ви омраза към всичко руско, ами ясно е, че руснакът ви е уважил един път и след това е избягал, а за да бъде по-убедителен, е пуснал партенката, че са го убили в Афганистан. Трудно е да се отърве човек от такава напаст!

670

:)

преди 1 година

ОСВЕН ТОВА БЛАГОРАЗУМНИТЕ ГАДИНИ СА ТЕЗИ, КОИТО ПРАЩАТ РУСКИ МОМЧЕТА ДА ***. НЕБЛАГОРАЗУМНИТЕ СА ЧЕСТНИТЕ И СМЕЛИТЕ. НО ОТКЪДЕ ДА ГО ЗНАЕ КГБ ГАД КАТО ТЕБ? :)

669

:)

преди 1 година

ХА ХА ХА. И КАКВО МИ ПУКА, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ СЕ ОТБЛЪСНЕ? :) КОЙ МЕ ЗНАЕ КОЯ СЪМ? :) А КОЙТО МЕ ЗНАЕ, ЗНАЕ И КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАМ, И ДАЛИ СЪМ ЛЕКАР И ДАЛИ СЪМ БОЛНА. КОЛКОТО ДО ПРОФЕСИЯТА, АЗ РАБОТЯ ПРЕДИМНО С ДОКУМЕНТИ. :) ТЕ НЕ СА ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ ПСУВНИТЕ. :) ФЪШ.. КИЙО РУСКА, ПРЕЗРЯНА. И ЕДИН РУСКИ ГАД ДА НАПЛАША, СТИГА МИ.

668

птица

преди 1 година

До :) Там в цивил Европа или свят са по а...ните ласки, ние сме изостанали и в това отношение. Сдържайте си нервите, лекувайте се, не подобава такова поведение на "лекарската" ви същност. И само ми помагате, всеки благоразумен ще се отблъсне от такова поведение.

667

:)

преди 1 година

А АЛКОХОЛИЗИРАНИТЕ ПОЛИЦАИ ОТ КГБ БОЛЕДУВАТ ЛИ? :) ИЛИ САМО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ЧЕРНИЯ ДРОБ И ИМ ПАДАТ ЗЪБКИТЕ? :)

666

:)

преди 1 година

И ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА ДАЛИ ТИ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ МИ ВЯРВА. АЗ НЕ ЖИВЕЯ, ЗА ДА МИ ВЯРВАТ МАРГИНАЛИТЕ ПО ФОРУМИТЕ.

665

:)

преди 1 година

ПОСОЧИ МИ ГРЕШКИТЕ, ГА.. ДИНО РУСКА. :) КОНКРЕТНО. :)

664

птица

преди 1 година

До :) Оправи правописа, за да ти повярваме, че си "лекарка" по професия, пишеш с елементарни грешки. Лекувай се (натрапчиви неврози, ***), и "лекарите" боледуват.

663

:)

преди 1 година

И ПЪРВО ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ОТ ПТИЦАТА, ДЕТО СТОИ НА 600 КВ НА МОРЕТО. НАЛИ ТАКА, ПТИЦО? :) ПРАТИ ЛИ КО..***..ЛЕТАТА СИ В УКРАЙНА ДА СЕ БИЯТ ЗА ПУТИН ИЛИ САМО СЕДИШ И ГЛЕДАШ КАК ИЗМИРАТ ДЕЦАТА НА БЕДНИТЕ РУСНАЦИ, ЧУВАШИ, ТАТАРИ И Т. Н.?:) НАЛИ ЗНАЕШ КАК СВЪРШВА ТОВА? :) С РАЗПАД НА ДЪРЖАВАТА КАТО СЛЕД АФГАНА. :) ФЪШ..КИЯ ДОЛНА РУСКА. АЙДЕ СЕГА, НАПИЙ СЕ, ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ СТРАХЪТ. :)

662

Анонимен

преди 1 година

Спряха ви руската телевизия за да не разберете, че Въоръжените сили на Руската федерация и въоръжените сили на Китай ще проведат съвместни военни учения в Африка от 16 до 26 февруари. Това се съобщава от South Africa News. Путин толкова е притеснен от към хора, техника, боеприпаси и пари, че решил да разходи една дивизия до Южна Африка.

661

Анонимен

преди 1 година

Егати откачалките има в коментарите...халюцинират КГБ,което не съществува от 1991 г. хаха.Ами то няма смисъл да се чете...

660

Иван

преди 1 година

Закъсняха със спирането на тази гнусна руска пропаганда. Но по добре късно, отколкото никога.

659

:)

преди 1 година

МОЖЕШ ДА ПОМОЛИШ КОЛЕГИТЕ СИ ОТ КГБ ДА МЕ ИЗДИРЯТ. :) С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ТИ СЕ ИЗПЛЮЯ В ЛИЦЕТО.