49

Анонимен

преди 1 година

Странно съвпадение ли е, че сумата е пак 100 хил.?А какво, ако вече са се свързали с това момче и са го принудили да обяви наградата от 100 хил. и да се прави, че нищо не знае, защото иначе...?Цялата страна е станала зловеща, не само Перник, но мястото е някакъв гнусен соц хорър. Защо му е изобщо на млад и готин човек да ходи на този фестивал? Това да не е фестивалът във Венеция, където се събират интересни и интелигентни хора?Вижте ги, пияници, ***, луди, дегенарати всякакви

48

Килърите 54

преди 1 година

Цената за откуп, съобразена ли е с инфлацията?

47

Анонимен

преди 1 година

А тази група само хора, които имат 100 хил. да се откупят ли отвличат или всякакви?

46

Поп от Църквата

преди 1 година

Да се замислят дали повече да правят езически и дяволски фестивали.

45

Hell

преди 1 година

Станислави е sus за мене лично. Социопат, живее сам, грандоман, луд, с много пари, психопат. Според мене трябва полицията да го провери. Такива хора не са у ред с главата, може да яде хора, защото така му е казал неговия дявол. Справка татусите му: No Mercy, I am coming and hell coming with me, черепи ... направо е страхотия

44

Какво става тук?

преди 1 година

Перник се очертава като град на ужасите.

43

До Разпитайте

преди 1 година

"Вижте му само къщата на славуца и кажете дали не е абсолютно луд" -------- Що да е луд? Просто чалгар с милиони, тоест къщата му е в стил "чалга кич". В зората на "демокрацията" на това му викаха мутробарок.

42

Анонимен

преди 1 година

Веднъж стъпих в Перник преди време, при това през деня. Накратко казано - никога повече и по абсолютно никакъв повод.Дано намерят момчето, но някак си сега ми се струва, че изведнъж ще се намери. Случайно, разбира се. Няма нищо общо споменаването на 100 000 лв.

41

От морето

преди 1 година

Перник! Ужас! Диви шопи, див джендем, побъркан бандитски край, говорят с твърд отвратителен акцент. Дано е живо момчето.

40

до анонимен

преди 1 година

"..а отде имаш тея пари?" ---- Взел ги е назаем от тебе, забрави ли, бе! За вас всичко е само "пари"!!! Верно казват хората - "Сиромах човек жив дявол!", ще те измами, ще те ограби, че може и да те убие!

39

Съмнявам се

преди 1 година

В този район са малко по диви Един още го търсят около Дупница Трима гъбари изгоряха барабар с кучетата трюфелисти

38

Анонимен

преди 1 година

Кой уби Лора Палмър? Кой отвлече Сашко? Огън следвай ме...

37

Анонимен

преди 1 година

дано след управлението на жалкия фигурант и шайката му ПО ТИЯ ЗЕМИ ОСТАНЕ ЖИВ ПОНЕ ЕДИН БЪЛГАРИН

36

Анонимен

преди 1 година

'лично ще дам 100 хиляди лева на човека, който открие Емил жив' --- а отде имаш тея пари и що оня ден заплашваше по бТВ че ако не ти дадат 30 000 лв за дрон ще направиш 'нещо'?

35

Читател

преди 1 година

Той и Гешев иМВР са участвали в групата за отвличания и изтезания пишеше оня от Перник!Сигурно е вярно!

34

Анонимен

преди 1 година

Докъде я докарахме за 33 години Демокрация, да издирваме близките си в 7 Милиона Бг! И по реакцията на коментарите това едва ли не е обичайното ни ежедневие! Или е убит, или е отвлечен за "роб", или е разфасован за органи! За това ли мечтаехме, да превърнем държавата в Резерват, а ние в "дивеч" или в "матрял" както се беше изразил един "виден" бг политик!

33

Анонимен

преди 1 година

целогодишно цялата държава се занимава да търси разни неадекватни перничани. айде там си се търсете, награди си давайте и оставете България на мира най после

32

Ужас.

преди 1 година

Сега остава само да го открият жив и ще стане много странна цялата тази история. И аз не искам да стъпвам повече в Перник.

31

KYF SI TI WE?!

преди 1 година

Тука по коментарите обикаляше един, който викаше че в Перник имало банда за отвличане, пишеше го по 100 пъти на ден и сега изчезна. Да не е същия човек и да са го отвлякли, както ни предупреждаваше?

30

Анонимен

преди 1 година

Казва, че искал видеото да стигне до човекът, до който трябва? Да разбираме ли, че действително има група за отвличания в Перник и тарифата им за откуп е 100 000?