174

Анонимен

преди 1 година

По принцип католицизма не е правилната вяра, истинското християнство е Източно православното така че папата дгд...

173

мисле

преди 1 година

Нека викате да си гледаме православието.И какво виждаме там...Същите неща.Христос е тотално изгубен за днешният свят.Изопачен и изгубен.Имаме християнство, което смята евангелията вече за някаква измислица, художествен роман.Как да си християнин в епохата на суетата, амбицията, тщеславието.Все неща, които християните отричат.Ако си християнин днес ще ви кажат, че сте глупав, луд, нереализиран, некадърник и тн.Винаги е било трудно да си с Христос, но днес светът така е направил, да е невъзможно.

172

Божии деца

преди 1 година

които обаче са се отвърнали от своя създател и са тръгнали по пътища, които на практика са бунт срещу Бога. Католицизма трябва да се закрие. Още преди 500г немският свещеник Мартин Лутер е проумял, че това е най-опасното сливане на държавната власт с църквата , която води до извращения и затова е създал протестантството.

171

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще имаме първия папа обявил , че гей.

170

Анонимен

преди 1 година

Тоест той казва, че го устройва хомосексуалността на повечето свещеници, но пак по йезуитски не признава брака между тях.Нормално.Те не се женят и без това.Пак го измислиха.Явно това ще е новата схизма сега между римокатолицизма и православието.Намериха отново начин да се делят и отличават.

169

Анонимен

преди 1 година

Ние да си гледаме Православието.

168

Анонимен

преди 1 година

хаха , разбрахте ли защо не са харесвали Борджията.Защото е имал деца.Сега се възмущаваме на хомосексуалността на повечето свещеници на Рим.Той затова го казва, защото повечето вече са такива.Бенедикт искаше да ги спре и те го свалиха

167

Анонимен

преди 1 година

Неформалният край на римокатолицизма.Формалният ще бъде обявен също ,но дали от този негодник не се знае.Може би от други.Истински позор е Франциск.

166

Анонимен

преди 1 година

На българите това им е най-големият проблем.

165

боко

преди 1 година

и тоя откачи

164

Анонимен

преди 1 година

Абе то хубаво, че Бог ги обича и придружава, ама да им каже да си се ухажват тихичко без прайдове и демонстрации.

163

Анонимен

преди 1 година

И какво излиза вече.Имаме си християнство базирано уж на евангелията, които не се спазват, а се четат наопаки.То чак такава наглост не била никога.Скоро всички истински християни ще са еретици и извън църквата според тоя Дявол.И после се чудим защо Путин ги гаври, исляма настъпва и тн.

162

Анонимен

преди 1 година

Първо ги признавал за божие чада, но после не признавал брака им.Е това си е пародия на религия.Ясно е, че САЩ му дърпат конците, но то и там са пародия на държавност.Провалена империя с провалена Църква.

161

Анонимен

преди 1 година

"Убивайте мъжеложците с камъни". Това е в Стария завет наистина, и е доста сурово. Но заклеймяването е безспорно

160

Анонимен

преди 1 година

Дяволът чете евангелието.Това е Франциск.

159

Сър Уилямс

преди 1 година

До 246 Вълканов: Не мога да разбера каква е тая мания да се изказвате като сте чели, недочели, ами трайкайте си, не се излагайте излишно. Каква легенда какви пет лева? 1. Не Адам а Ной построява и пълни едноименния ковчег с двойки животни.2. Причината за потопа са многото и най - различни грехове, най - големият от които е кланянето на идоли. Допреди този момент поне този грях е бил непознат на човечеството.

158

Анонимен

преди 1 година

Папа Франциск ли е "Черният папа"

157

Вълканов

преди 1 година

В Библията е написано " Плодете се, множете се" Папата си е далеч от истинското Християнство, той е еретик на Христовата вяра.

156

Анонимен

преди 1 година

Тоест католическите свещеници не са правили нищо лошо с децата :)

155

Вълканов

преди 1 година

Католицизмът в своята си база е извращение. Докато православните свещенници се женят имат си семейства и съпруга до себеси, то католишкия поп е обречен на отказ от семейство и съпруга. Ненапразно Адам си е поискал другарка в живота , да бъде както всите животни по земята, целия животински свят е разделен на две 9 мъжко и женско.Самият Ной е прибирал в своя кораб мъжки и женски животни. Между впрочем Легендата сочи, че причина за Потопа е прелюбодеянието , овладяра тогавашното Човечесство .