18

Чик чок

преди 1 година

И каков общо има едното с другото? Като спортуват, семейството ще изхвърля по-малко отпадъци ли? Инициативи, та дрънкат!

17

Ти да видиш..

преди 1 година

Уникална глупост. Да свързваш данъци и смет с децата е мазохизъм.Предлагам семейсвата на ромските деца които ходят училище , да не плащат нищо. То и сега е така , но поне да бъде облечено със закон.

16

Сметна палата

преди 1 година

А пък ако нямате деца, които да правят ***, ще плащате двойно, дори и да живеете в чужбина.

15

Сссссс

преди 1 година

Забравих да кажа и колко пари излиза едно състезание. Само тук в България е поне 200лв. А за чужбина,дори и не си помислям

14

Сссссс

преди 1 година

Синът ми се занимава с танци,ще ударя кьоравото . Добре е като идея,но едно дете за да спортува са необходими мноооого средства,само обувките за стандартни танци са 150лв. а като сложиш панталони,боди и т.н. ... А таксата на месец е 50лв.,без допълнителните часове...е ще си върна парите за папионката .

13

SS

преди 1 година

Да , уникална глупост е децата да спортуват докато вашите се друсат пред НДК и на паметника на Альоша 🤣🤣🤣🤣

12

Анонимен

преди 1 година

Очевидно властите в тая страна на всички нива са тикви.

11

Я нещо

преди 1 година

Стимулират извънкласните дейности и 12 часа престой в училище. После да не се чудят, защо родителите си прибират децата с обяви за издирване.

10

Анонимен

преди 1 година

Уникална глупост!

9

Ежедневно

преди 1 година

Егати глупостта!

8

Фен

преди 1 година

А трябва ли да пушат цигари или да пият алкохол въпреки , че спортуват?

7

Анонимен

преди 1 година

има ли ограничение за възрастта на децата понеже моите са вече над 50 год. но спортуват активно и като пийнат пеят свирят и танцуват.

6

Анонимен

преди 1 година

Бг стана за смет

5

Асан

преди 1 година

Пазарджък центъра на просветата :)))

4

Космонавт

преди 1 година

На повечето "хора" децата им са смет. Чалга, чуждопоклонничество, омраза към способните, омрааза към живот-ните, омраза към живот-а, завист, манталитет на жертва, паразитиране на социалната система, нахално самочуствие без покритие, междурасови полови контакти и бракосъчетания, ръфане на мъртва плът от хуманизирани животни, напиване до безпаметност, прекаляване с наркотични вещества, дупчене с "ваксини" - това не е само за България, тук дори сме се запазили. Закривай го този свят! Огън, бий!

3

Xaxa

преди 1 година

Интересно ми е в Столипиново колко такса смет плащат. Всъщност знаем - НУЛА, защото като дойде цирка "избори" трябва да ходят под строй. Явно цигaньорите и техните чавета са ултра-мега-отличници според кмета. И спортисти са де - спортуват джебчийство, крадене, шампиони са в играра "тука има тука нема".

2

Анонимен

преди 1 година

Тогава общината ще фалира и няма кой да сбира буклука и епидемия от плаховете.

1

@

преди 1 година

Браво , малкия асанчо друса кючек и не плаща такса смет .