83

Медведев

преди 1 година

При удар по Крим ще изгори цяла Украйна. Дали ще нападнат Крим, как мислите?

82

Анонимен

преди 1 година

До 106.Точно така е в Украйна да си правят,каквото си искат и както искат да си ги мобилизират.Пък щом толкова НАТО е загрижено за Украйна да се изпратят всички украински мъже дето избягаха в ЕС и да си ги мобилизират.

81

Анонимен

преди 1 година

до 106 Аз съм ходил в казарма и знам как става,ама не съм в Украйна и НАТО, не е България макар и тя да е член.Няма как да те накарат да отидеш задължително да се биеш в друга страна Виж Турция,какво казва,ако НАТО влезе във война с Русия Ердоган,ще изкара Турция от НАТО,Хърватите казват същото Унгарците и те.Що си мислиш,че ще стане като в Украйна да те обичат една две седмици и на фронта.

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "И кой ще отиде ти ли..." ----- хвани виж как се мобилизира в оссраина! Последен пример - идва военна полиция, отцепва целия супермаркет и започва масово раздаване на повиквателни. Който откаже да подпише директно го прибират в буса. Една седмица "военна подготовка" и след това с автобусите/влака на фронта, където най-накрая им връчват автомати.. не е задължително да имат патрони. Ако не искаш да се биеш, ще си късметлия ако те пратят в затвора, че иначе направо те разстелват на мяст

79

Анонимен

преди 1 година

До 101.Ми няма нужда те руснаците не плачат,че им трябва помощ.Виж в Украйна набират доброволци,трябват им що не се пробваш щом мислиш,че ще победиш руснаците.

78

Анонимен

преди 1 година

Очакват скоро и чертежи на F-16 ахахахахаха

77

Анонимен

преди 1 година

До 101 ми не работят Там където има РЗК,стават да се обстрелват цивилни.Що тия тия Химарс не помогнаха по никакъв начин в Бахмут и Соледар или по линията Сватово-Кременная?Що никъде не напредва украинската армия,а се окопа в градове и села.

76

До 90

преди 1 година

***, *** провери лично на фронта дали химарсите не работят :)

75

Честито

преди 1 година

Ръководителят на Вагнер Евгений Пригожин съобщи, че частите на групировката са овладели селището Николаевка в Донецката народна република. Селото е основано през 1862 година от български преселници от преминалата на румънска територия част от Южна Бесарабия, главно от село Караагач.

74

Анонимен

преди 1 година

До 97.И кой ще отиде ти ли.Аз мисля,че,ако това се опитат да направят ще им е последната грешка.Колко в България ще отидат на фронта в Украйна според теб дори и да са законно мобилизирани.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "...на кой европеец му се умира на територията на Украйна." ------ мислиш ли, че ще ни питат??? Оня ден някакъв краварски пагон се беше изказал, че започва увеличаване на натовските сили вклюително и в България! Преди седмица от гроб гордо обявиха, че в момента се търси начин за законно мобилизиране на не-служилите.... "Слочаенос? Не мисла!"

72

Анонимен

преди 1 година

До 94 виж ти колко си ***.Колко танка Леопард 2 има Португалия и колко ще прати.Бройката просто беше произволна.И три и четири да са две тая.И щом толкова разчиташ на тия според теб чудодейни танкове значи,яко си го загазил и се хващаш като удавник за сламка.

71

Анонимен

преди 1 година

До 91.Той цирка е пълен запада се бие срещу руснаците с украинци.А руснаците водят икономическа война срещу тия дето им налагат санкции като използват украинците.До война между Русия и НАТО директна едва ли ще се стигне,на кой европеец му се умира на територията на Украйна.

70

Анонимен

преди 1 година

До 79, модификацията на танка е Леопард - 2, а не че са им дали два танка бе кpeтен! Вижте се колко сте пpoсти русофилите, и после давайте акъл по форумите

69

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.Те и руснаците си имат Химарс,по-старите са "Смерч" още преди американския Химарс и по-новите "Тордано С".Истината е че те не вършат работа на фронта,ако не са с касетъчна или термобарична глава.Все едно да кажеш,че руските Искандер с 500кг бойна глава ще свършат нещо на фронта.Един голям кратер и 10-на загинали.

68

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО е що тия прословути Химърси сега не вършат работа да не би да ги няма.И пътя на танка може да се изчислява и така да се стреля там,където ще бъде а не където е.Нещо ти куца на тебе май нямаш никакъв военен опит,а си пишеш ей тъй на изуст.За твое сведение при Курск Тигрите са поразявани точно с артилерия.След това руснаците слагат 122мм оръдие на танка ИС-2 и тигъра е умрял на източния фронт

67

Анонимен

преди 1 година

То мое да очаква, ама таа работа не е като онаа работа...

66

Антикомунист

преди 1 година

До83 , Имало едно време едно КУКУ, което се опитвало да оригиналничи и пише приказки за ***.

65

Анонимен

преди 1 година

До 84.Това,че си го мислиш ти е най-големият проблем.

64

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...

преди 1 година

Имало едно време една страна, наричала се Украйна, имала над 40 млн. население и прекрасна земя, която изхранвала половин Европа. Имало и едни тгакива "приятели", които казали на Украйна, че тя е най-великата, че народът и е "избран народ", че тя ще поведе битка срещу "империята на злото" Така и станало. И след известно време тази Украйна я нямало, хората и били и избити и разпръснати по земята, градовете и селата разрушени, а територията и била разпокъсана. Само едно парчер се наричало Украйна.