31

MaйMyнaтa

преди 1 година

Нали ти каэвам кво ти казвам, эатвори и си гледай приятно вечерта...

30

Анонимен

преди 1 година

Скоро Русия ще ви пусне една две ракети и ще се коалирате при св.Петър.

29

:):

преди 1 година

Този почна с предизборните лафове,току виж хванал в мрежата и някой нормален. Всички знаем че ГЕРБ и ДПС винаги се коалират.Плюс Патриоти,Атака,Психопати и други руски агенти.Знаем че сте крадци и лъжци.

28

Анонимен

преди 1 година

Фактите говорят друго.

27

Анонимен

преди 1 година

Този още си въобразява, че другите ще му играят по свирката.

26

Анонимен

преди 1 година

Започна дасе съживява мутрата,мисли че ще имат правителство.Никога.

25

2023

преди 1 година

На тези избори народа ще реши дали ще останем с Русия или ще ни смажат демократите достойно и демократично.

24

Джипко Бибитков

преди 1 година

Къртя пейки антивирусно, слагам КПП-та и събирам декларации за излизане от градовете. Забранявам достъпа до планините. Чака ме трибунал.

23

Анонимен

преди 1 година

Наглост мутренска от СИК2023.02.03 | 12:3849СИКаджийският престъпник е не само нагъл и до цинизъм безскрупулен! Добре бе, Мутро СИКаджийска от подземния свят, неграмотен ***, ограбил и съсипал цялата държава! Добре бе, лъжец долен! Че как така "подкрепяш" украинския народ, след като точно ти развърза ръцете на общия ви началник с *** Радев да нападне Украйна! Че нали с грабежа и престъплението на века, наречено "Турски поток" и извършено лично от теб, нищожество неграмотно, престъпление, платено с три милиарда наши пари, злодеят Путин нападна Украйна! Виж какво Тикво банкянска, о

22

Ралица

преди 1 година

Абе бойка калдаръм кадъна, това да не е харема на Ердоган, че на всякъде да се вреш непоканена? Никой не те иска. Даже в римските махали вече изгориха тениските с твоя лик в печките. Даже тях ги е срам, че сте една рода. Пуста му и кадъна и минеткаджийски медии дето все ни навират простата кадъна, да си я прибира Ердоган в харема и повече да не я изтърва от там.

21

Анонимен

преди 1 година

Абе андрешко до вчера ги псуваше,казваше на Президента даси е.бе *** майчина,сега се прегръщате и ги хвалиш.Никой нищо нети верва,никой няма да ве допусне да направите кабинет със дпс и бсп.Всичко ще гори.

20

ПП + ДБ = БСП...

преди 1 година

АЙДЕ СЕГА КИРО И БОЙКИКЕВ ДА КАЖАТ ЧЕ НЯМА ПАК ДА УПРАВЛЯВАТ С БСП...... ...... БОЙКО ПАК ИМ НАПРАВИ ШАХ И МАТ...

19

toti

преди 1 година

Че то ГЕРБ колко години вече карат в изолация ,без някой да иска да им каже здрасти,а сега тоя кви ги говори,без някои да му иска мнението !!!Заради него милиони се отказаха да му вярват и разбраха каде отиват народните при!! Само добре платените лакее още чакат да паднат от някаде трохички ,щото само камачета останаха от магистралите...и асвалта изядоха !!!

18

Анонимен

преди 1 година

От коментарите личи че Ангела закрилник на Тикв,ний Първи го е изоставил. Без ДПС , Гроб не струва пукната пара. За пример и спомен, кабинета Орешарски. ОЛЕ!

17

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин остане президент в Русия и Бойко може да стане президент в България. Те се появиха по едно и също време. Случайно.

16

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Борисов е много...твърд. Ако беше някой друг на неговото място,отдавна щеше да е заминал за Барселона,или другаде с...еднопосочен билет. Това дава...увереност на всички...гербаджии в това турболентно и...трудно време,да се борят пак за...палмата на изборната победа.

15

Анонимен

преди 1 година

До БОЙКО - ПРЕЗИДЕНТ..! Можеше, вместо баба Цецса... утече..

14

БОЙКО - ПРЕЗИДЕНТ..!

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНИЯТ ДЪРЖАВНИК, РАБОТЕЩ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. МИНАЛ ПО ВСИЧКИ СТЪПАЛА НА ДЪРЖАВАТА - ПОЖАРНАТА, МВР, КМЕТ НА СОФИЯ, ПРЕМИЕР.... А НЕ КАТО ПАРАШУТИСТИТЕ ОТ ПРОМЯНАТА - НЕ МОГАТ ДА СМЕТНАТ 2 +2,ТРЪГНАЛИ ДА ЧЕГЪРТАТ 1 000 000 БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА

13

Анонимен

преди 1 година

Без избори Боко депутати не са нужни те не работят за Бг вървете пои дяволите много сте скъпи на народа.

12

Анонимен

преди 1 година

Боко пак са е нашмъркал..