24

r3v0lv3r

преди 1 година

До Шефрет явно са ти паднали приходите и сега ревеш.

23

независимо мнение

преди 1 година

Да попитам кой ходи при въпросните момичета, може би същите тези пишещи тук възмутени мъже. Жените вършат тази професия по принуда, а мъжете ходят по желание.Но те са непорочни ангели, а насилените жени са мръс;ници.

22

Шефрет

преди 1 година

Аз не напразно ви говоря,че укровдовиците подбиват пазара в бардаците и скоро ще може да си позволите сеанс за баничка или боза) Слава Украина)))

21

Анонимен

преди 1 година

Украинките отдавна заработват в ЕС! И не само там!! Та какво ще спира Зеленото еврейче не знам???!

20

В предвид това,

преди 1 година

което постоянно се пише за СБУ от надеждни източници, съдържанието в статията е невъзможно или айде да не е невъзможно, но слабо вероятно. Подобни схеми, както и у нас, не може да се случат без някой голям шеф на СБУ да е минимум акционер в схемата. Това "разбиване" е просто окрупняване на пазарния дял.

19

Хахаха,

преди 1 година

"разбиха" най-доходоносния си бизнес :) Най-много магистрални на глава от населението на Покрайна! Само се разходете по Слънчака или Златните и попитайте произволен минувач и веднага ще ви кажат тарифата на украинските ВИП кукички :)

18

Анонимен

преди 1 година

Бива ги в това, дума да няма.

17

Украинците не бяха

преди 1 година

развалени, преди евроатлантизмът да ги направи своя собственост чрез превратът наречен Майдан.

16

Възмутен

преди 1 година

А зеления жабок Кърмит защо не ги е пратил на фронта тия?Или част от печалбата отива в джоба му както при всички мафиотски демокрации от нашенски вид!А вие бачкайте и поддържайте Украина ..хранете тука почиващите..плащайте 3 пъти по скъп бензин заради тях!

15

Анонимен

преди 1 година

Нация от ***. И мъжки, и женски....

14

Пардон до 10

преди 1 година

е предишният коментар, след изтриване на някой предишен и промяна на номера в списъка.

13

Ром"с

преди 1 година

Видимо някой американец нещо е пострадал ..я Хънтер Байден...я някой друг..щото се носи слух ,че Ънтър е използвал украински момичета под ...така че видимо е засегната някоя американска чест и затова и разбиха това гнездо.. така де,без американски натисък едва ли щяха да се лишат от над 1 милион в ден ..нали се сещате,че това може и да стига и до по-високите ешалони на власта в Украйна .Дали тези долари щяха да стигнат за генартори,та нашите да събират капачки ..

12

11

преди 1 година

Да, нали с тази цел сащ направиха превратът в Украйна. За да може освен постигане стратегическите си цели да отвори територията за черния бизнес. Освен ако разпространението на черният бизнес и развалянето на нормалното традиционно общество и семейство, всъщност не е единствената стратегическа цел на запада. Разбира се и грабежът с които се съпровожда този процес.

11

Анонимен

преди 1 година

Хич не ми пука за Украйна и скапания и народ. Те си бяха и си остават пълен бооокклук.

10

Анонимен

преди 1 година

Тая държава ще се окаже, че е била от най-прогнилите в света... А ние се чудиме с какъв труд са изкарани парите за луксозните джипове, с които се шляят в България. Корупция, проституция, наркотици, явно това работят укринците. И нашият Брендо там се крие, Зеленски му даде гражданство.

9

Shark

преди 1 година

Украйна е най-мафиотската и корумпирана страна. Даже и Албания не може да се мери с тях.

8

::::

преди 1 година

Генератори не са ли открили?Сега ли разбраха ,че се шири проституция и корупция.

7

Анонимен

преди 1 година

В превод от укри-език: до тука крадохме и правехме врътки, колкото можем, ама от днес нататък - малко ще се крием, че май взехте да се усещате... дарете по една заплатка за Укриландия!

6

Анонимен

преди 1 година

Поомиийната яма Украйна. Тотално заличаване за тия Укропи. Да живее Русия, която ще отърве света от тая излишна шлака.

5

Анонимен

преди 1 година

Тия с войната се оправиха, ами и мрежи за проституция разбиват. Гласят се в съкратени срокове да влязат в ЕС и НАТО наведнъж.