124

Анонимен

преди 1 година

На Зеленчука, трябва да му е ясно, че провинция Македония ще влезе в ЕС преди руското предградие Украйна

123

ти да видиш

преди 1 година

Значи целият свят видя какво правят т.нар.азовци-душат съдии,палят обществени сгради и всичко това сами си документират,за да покажат че са недосегаеми,но врагът им ако е Русия-по бързата процедура взлизаш в нато и ес,а другите държави изпълняват хиляди изизисквания за 10-на г.Смятай какъв фалШ е ес.........

122

Анонимен

преди 1 година

Околийския началник на планетата. Иска веднага, настоява, изнудва. Той определя правилата. Натрупа над 100 миларда долара дългове да си играе на войник, сега наглеца спомена - Европа да ги плаща.

121

мак

преди 1 година

Световен лидер, др..ън др..ън. Все иска и натиска, а останалите му играят по гайдата. Като влезе в ес, познайте, кой и за чия сметка ще му възстановявя държавата. Солидарно, прегръщайки европейски ценности. И ако има несъгласни да му дават все повече пари, ес ще намери начи на накаже опърничавия. Този филм сме го гледали.

120

Анонимен

преди 1 година

Да, задачата на Зеленски, която му е поставена от САЩ е да вкара във война ЕС. САЩ помогнаха на капиталистическите държави да спечелят битката срещу соца, но после изгода от това имаше Германия. Сега САЩ на практика воюва не срещу Русия, а срещу взелата връх в ЕС Германия. Вижте интервюто на Емануел Тод какво мисли по въпроса и за съжаление е прав. Ние отново сме на страната на губещите. Украйна няма да я има и Полша, не само Русия ще си откъсне част от нея.

119

Иван Иванов

преди 1 година

Да и - Турция съвсем ще се зачуди. То излиза наистина - че за кучета и котки - може. Ще бъде доста невъзможно,особено след изгарянето на Корана.

118

Чук чук

преди 1 година

Възраждане ли е тук...

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 127 - Недей обижда Кастро, тоя е на светлинни години от него със знак минус.

116

Анонимен

преди 1 година

С тоя недомисляк начело това е положението. А тия, дето му понасят на акъла, те са си направили сметката, няма да му е безплатно на Зелката.

115

Ако

преди 1 година

Украйна и Турция влезнат в ЕС, изпреварваме САЩ и Китай!

114

Анонимен

преди 1 година

Аве ти няма ли да си пъснеш една брада и хептен да заприличаш на Фидел Кастро

113

Анонимен

преди 1 година

Тоя в ред ли е

112

А

преди 1 година

Украйна ? Тъжно, ама такава държава вече не съществува ...

111

Въпроска ?

преди 1 година

Защо ли Зеленски "натиска " за незабавно приемане на Украйна в ЕС ? Та те получават и така безвъзмездна помощ от всички държави членки на ЕС без никакви задължения .

110

Анонимен

преди 1 година

мариопол се строи нов живот спомен не остава от боините сражения слава россия да е жив и здрав в.в. путин

109

вън!!

преди 1 година

не им трябват У-крайна на ЕС в момента. освен ако не са решили, че им се започва III световна война ;)

108

i'm

преди 1 година

Ако успее да вкара Украйна в ЕС при това състояние на държавата...ще го призная. Тия от ЕС от 9 кладенеца вода вадят докато приемат някоя държава. Сега ако си плюят на правилата само и само да са против Русия, ще е колосална глупост! В момента в Украйна, куче влачи, диря няма е положението...

107

Анонимен

преди 1 година

ми да накой накрая трябва да плаща сметката това сме всички ние , а тоя надрусан клоун ще се скрие

106

СМЕТКИ

преди 1 година

Искат така да смучат повече пари от европейските данъкоплатци, да крадат, да набутват у нас долнокачествените вафли на Порошенко -Рошен, .........

105

А какво стана

преди 1 година

със сделката с Блекрок? Ако Украйна има подкрепата на Блекрок, за какъв и е ЕС?