121

Анонимен

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ!

120

Възраждане

преди 1 година

Това е добре, но е трудно да се направи в общество проядено от шуробадджаннащина. Където всеки търси връзки щом закъса. А който има му ги предлага къде за пари къде за бъдеща услуга. Това създава усещането за липса на справедливост в обществото и го прави търпимо към корупцията. От там и бедността.

119

До Възраждане

преди 1 година

В България трябва да има място за всички онези, които се чувстват преди всичко българи. Онези, за които националните идеали и семейни ценности са нещо повече от софрата и щракането с пръсти. За онези, които искат да помогнат на по-слабия, а не да го смачкат. За онези, които искат да виждат в сънародниците си другари, а не вълци. За онези, които искат да съхранят историческата си памет и древния си фолклор. И всички те трябва да имат възможност да живеят достойно и сигурно.

118

Възраждане

преди 1 година

Русофилите няма да ги убедите и ако им цитирате дебелите книги. Единствения начин да ги спечелите е да им покажете, че за тях има място в света който искате да построите.

117

Възраждане

преди 1 година

Моята цел беше да покажа защо тези които подкрепят Костадинов са такива каквито са. Ако искате да ги спечелите с псуване и обиди няма да стане. А много лесно се тръгва натам.

116

Възраждане

преди 1 година

Тоя който мисли, че на русофилите им плащат греши. Освен ако не говорим за интелектуалците с по 4000. Те без тия пари ще са таксиджии.Огромната маса са объркани хора без много средства и уплашени от промените. С русофилството просто се държат за нещо познато от детството когато са били добре.

115

До Възраждане

преди 1 година

Когато бях в училище, периода след 44 изобщо не ни го преподаваха. Но е така. Спомням си, че за матурите трябваше да учим автори като Гео Милев, Смирненски и Вапцаров(македонисти, осъден за терористична дейност). Но тогава каква е логиката да подкрепяш Русия, когато си срещу руския патриотизъм?

114

Анонимен

преди 1 година

Верно нема такава държава.Щом тоя стана депутат,че и шеф на партия.Като Конго сме.

113

Възраждане

преди 1 година

Разбира се, че Костадинов ще привлече тоя електорат. Това са хора до които други послания не стигат и никой не им говори. А ако им говори ги гледа надменно. Щото не са богати или щото са по - слабо образовани.С псуване няма да ги разубедиш. Също и с исторически цитати. Те смятат, че ги лъжеш и не вярват.И техния глас се брои колкото твоя.

112

Възраждане

преди 1 година

Защото така учат / учеха децата в училище. Погледни колко време се отделя на Вазов дали учебниците по история са променени и пишат, че Русия окупира България 1945.Нашето училище подготвя, не знам дали още Руски патриоти. Докато това не се промени няма да намалеят русофилите. За който не чете книжки историята свършва в 12 клас. И той вече е формиран.

111

До 134

преди 1 година

Тука е така .Стават Фили,на който им плаща.Някога Бялата Златка се опита да стане американофил.Нали беше се юрнал да бута Альоша.Усети се ,че на онези не им пукка ьза такива и ...развя руският байрак.Па после и фес му туриха на главата.

110

Има има

преди 1 година

Вие сте още по-долни !

109

Анонимен

преди 1 година

Добре де, повечето симпатизанти на Възраждане не ли изживяват именно като жертви на ЕС, НАТО, Запада, ***, демокрацията, т.н? Костадинов не играе ли ролята на сърдития и гневния?

108

До 129

преди 1 година

Костадинов не спира да заплашва и да обижда тези, които са против Русия. Това дразни много хора, които дори не са американофили или евроатлантици. Подкрепяш го и значи си съгласен с него. Защо българския национализъм задължително трябва да минава през русофилство или каквото и да е филство?

107

Анонимен

преди 1 година

Е па крайно време беше! -))))

106

Анонимен

преди 1 година

Кви 2 хиляди бюджет,бе 128.Тия къде гласуват за този нямат 5 лева в джоба,бе.Същите гласуваха навремето за бялата Златка и за Дуддука

105

Възраждане

преди 1 година

Може но не стои нацупен и обиден а прави нещо по въпроса. Това е и смисъла на възраждане, да заявиш и отстояваш позицията си!

104

до 129

преди 1 година

хаххахахха това го казва изрожденец, на който най-големия пазар на света му е виновен, а да и че има и гейове също много му е гадно :)))

103

Възраждане до 125

преди 1 година

Къде сея злоба? Може ли цитат. Не може цяло поколение да се възпитава да се правят на жертви. Не може да се върви напред ако си вечно жертва, вечно обиден!

102

до 126

преди 1 година

това е интересен начин да кажеш че семейния ти бюджет е под 2 хил лева на месец :)))