23

Анонимен

преди 1 година

Абе Швейцария, що си къта франка и не ще в никакви ессрзони и ессрсъюзи да е член? И пак се оправя, хем е заобиколена отвсякъде с невро и неврозонирани територии, въпреки това си държи на своята валута и това е.

22

Анонимен

преди 1 година

Когато заплатите ни станат европейски,тогава може в еврозоната.Сега е самоубийство.

21

Анонимен

преди 1 година

Стадото да не блее по форумите,а да се подписва за референдума на Възраждане.Само с псуване пред телевизорите не става.

20

Анонимен

преди 1 година

До До 14Мда, "на запад" викаш? Хм, я кажи ти колко пъти си ходил "на запад" и сподели моля каква е валутата там? Ми излизай да протестираш, кой ти пречи? Най-добре *** на изток и ако може остани там.

19

Анонимен

преди 1 година

Истината е,че сега или след това,когато и да сложат цените в евро,ще има закръгляване нагоре.Когато си богат,това не те касае,но ако си беден всеки лев отгоре в магазина е загуба за теб.Трябва нова индексация на заплати и пенсии,за да могат хората по-лесно да поемат удара.

18

Анонимен

преди 1 година

Приети сме с валутен борд основен,в евро резервен,лев национален и всички останалите подведени спрямо тях за отчет в курс и поставени на табличка по курса на деня за обмен съобразно изчисленията централни за важността им на обръщане за търговски цели с налични позиции на представяне в търговско наличния обмен и баланс в търговските отношения и разплащателна стойност в търговския обмен в международните търговски отношения в световен,континентален,регионален за извършването на сделки без прецедент

17

тоз пък

преди 1 година

Ами още утре да ги сложат. Ама без да приемем законовите промени и да намалим инфлацията, ще влезем като в Шенген..... другия път.

16

Анонимен

преди 1 година

При тази висока инфлация в България е абсурд да се присъединим към еврозоната. Ще се отложи поне за 2028 год.

15

До 14

преди 1 година

Немам нищо против да ме бойкотират магазините. Като го направят, ще си понесат последствията. На запад в обикновени протести на хора нямащи нищо против магазините принципно и се чупят витрини и палят магазини. Какво ли може да се случи от протест който е конкретно против търгашите в евро на наша територия, които откажат да ни продадат храна в национална валута? Сигурно ще изядем тях, опечени на чеверме.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако питате "силно образования" българин, който иначе е страшен финансист и изобщо специалист по всичко с изключение на това, което прави ще Ви отговори "никакво евро". В същото време ако го попитате колко са 5% от 600 ще Ви гледа като полезно изкопаемо! И с калкулатор не може да ги сметне..

13

Анонимен

преди 1 година

тотални ***- така подкрепа сваляше директорите и предприятията зятваряхя и ше-бе-цит- късно се усетиха нанямаха избор освен да слугуват на господарите си

12

Анонимен

преди 1 година

За националните предатели като тоя ще има отделен трибунал.

11

Анонимен

преди 1 година

Хаха, а борда бойкотираш ли. Щото с тази логика трябва да бойкотираш и магазините с цени в лева :) бива бива т ъ п о т и я ама чак пък толкова

10

(-_-)

преди 1 година

Поредния к р е тен, който е готов да се нагъзи преди да са му поискали.. Господ да пази България от такива плужаци!

9

Анонимен

преди 1 година

Бойкотирам всеки магазин, който сложи цени в евро! Дебългаризация НЕ толерирам!

8

Анонимен

преди 1 година

Цените на апартаментите от 20 години са в евро. Така че да не си говорим глупости.

7

Анонимен

преди 1 година

Еврото няма да мине, колкото и да напъват марионетките.

6

Христо Христов

преди 1 година

Че те и в юани и рубли могат да ги сложат. Шансът да са по-дълготрайни валути е чувствително по-голям.

5

Анонимен

преди 1 година

Интересно. Да попитам - който е купувал например апартамент или къща. Цените им в какво са? В евро са! Преди това бяха в долари. Над 50% от спестяванията са в евро! Левът е обвързан с еврото! Милиарди се плащат годишно в превалутиране. Ама не, да пазим лева. Офф п р о с т народ и тва си е.

4

Анонимен

преди 1 година

Бо-кл.у*и, спрете се бе! Не разбрахте ли, че си копаете гроба. На народа му писна да му набиват ши ба но то ессвро!