40

преди 15 години

Е, гимнастичките ако не се върнат с медали от Пекин, поне ще се върнат бременни.

39

преди 15 години

леле беше ужасно... по-слаба и аматьорска игра не бях виждал от бг отбор... направо на третия гейм по средата изключих телевизора. Дано Пламен Константинов се върне за последните срещи и да вдигне малко морала на играчите...

38

mani

преди 15 години

лудия мартин е за смяна.нищо не го интересува.само пари и жени,винаги е било така.виж само колко е дебел.***

37

преди 15 години

загубите са резултат от демотивация и подценяване. уж се класираха след първите мачове, а от САЩ и Италия се очаква че сами ще се предадат на българските "звезди".:)

36

kvo te boli?!

преди 15 години

Да бе баси *** мое ли само да се разхожда от тука до Пекин и обратно и то по няколко пъти?! А?! А?! Не го ли е срам ц ц ц проклетник!! Олио да го попари! И всички вас, които пишете тъпотии да ви еа у *** само седат пред тв-тата, цокат бира и ядат чипс па после плюят тея, които се опитват да напраат нещо за таа скапана страна. Бахтиииииииииии що не се самоубиете бе, ЩОООООО?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!??

35

преди 15 години

Гиби днес замина, но в понеделник може да се върне заедно с целия отбор, ако паднат пак от Венецуела понеже ще изпаднат от плейофите. изобщо Гиби най-намаза май - 2 екскурзии до Китай

34

преди 15 години

абе вярно. нашите са били на дискотеки в Пекин с гимнастичките след мача със САЩ и даже са се загубили в някакъв краен квартал. не се знае обаче дали е умишлено и какво е станало в този квартал та са намерили пътя:) Гиби пък е бил из дискотеки в Студентски град със студентки. то няма лошо, ама на терена италианците и американците ги смачкаха

33

Koko

преди 15 години

кошмар?

32

преди 15 години

ти като не слушаш кореспонденциите от пекин си трай.

31

преди 15 години

Абе не знам за какви грации говорите,за какви фолкпевици и "компаньонки" като никой нищо не е видял.Преди време една такава "компаньонка" нали уж имаше интрига с Наско Сираков....какво стана някой ако може да ме светне?Или всичко е жалък опит за провокация на най-добрия национален отбор който имаме в момента (защото футболния ни е под всякаква критика).Абе почти всички спортни федарации в България са такива,гледат си интереса и гушката,пък титли на тях за какво са им.

30

нена

преди 15 години

много е прав един от предишните изказали се,то няма държава,а пък ние искаме отбор.жалкото е че са силни и имат реалния шанс да са с медали,ама като всичко в българия и в отбора по волейбол няма колектив,има дразги,мръсни номера,конфликти,удари под кръста...жалко...

29

преди 15 години

Интересно ми е как може да си мислите че нещо ще направят като са отишли само на разходка и на безплатна почивка там. Колко сте само наивни, вярвайте си!

28

преди 15 години

До всички които оплюват отбора - като можете по-добре защо сте тук ,а не се състезавате.То от дивана в къщи всеки разбира и може много.Не сте ли българи.Били ни - и какво - неприятно, но нали за това сме ние да ги подкрепяме.

27

ники

преди 15 години

Да забранят на грациите да се въртят около волейболистите!

26

преди 15 години

То държава няма те тръгнали медали да гонят. При сегашните условия Българският спорт ще умре до няколко години.

25

преди 15 години

Мисля, че грациите ни трябва да спрат да тормозят сексуално волейболистите ни, за да не се разсейват и да се съсредоточат върху играта си. То не бе преследване из цял пекин, то не бяха многозначителни бележчици на вратите на стаите им в хотела...Преди грациите да отидат в Пекин и да се завъртят около волейболистите, нашите играха добре.

24

преди 15 години

Е то не може да има скандали в отбора и да се очаква момчетата да са на ниво.Заради разни интереси на *** и пульо от федерацията няма да вземем нищо а имаме потенциал за медал.За пореден път нищо ново в родината-личните интереси преди всичко.

23

gost

преди 15 години

JEKOV VANKA da se mahan NQMA MQSTO V NACIONALNIQ OTBOR

22

AaA

преди 15 години

JEKOV VANKA da si hodi da si igrae kadeto si igrae tam NQMA MQSTO V NACIONALNIQ OTBOR

21

jorre

преди 15 години

какво злобеете, бе, не сте ли българи.Дори и да са се провалили- я отидете вие да видите как е да се бориш с държави дето има и традиции и пари и държавна политика.Що вие не се класирате за олимпиада и не отидете на "Екскурзия".Не може всички да са шампиони.Олимпийския принцип е "Важното е участието" , но "Големите" го опорочиха с разните му стимуланти дето ние ги нямаме, а те не гонят за глупости.