49

Тошо

преди 1 година

Тоя не можа ли да се присламчи към по-млади рускинки ?! Те всичките са дашни , ама младото си е младо !

48

хаха

преди 1 година

Поредно доказателство, че наглосаксите са скарани с история, география и т.н. Даже не могат да направят разлика между сръбско и руско знаме. Колкото до буквата Z, може да е привърженик на Zоро. Зоро изписваше буквата Z с шпага.

47

Анонимен

преди 1 година

Дреме му, сина му има толкова милиони, че може да си запише албум с песни.Абе вие съвсем го докарахте по оруелски. Да няма вече министерство на Истината?

46

Анонимен

преди 1 година

Нали е демокрация, всеки ден в това ме убеждават. Но се оказа че е комунизъм.

45

Много е просто

преди 1 година

Какво като е баща на тенисиста Новак Джокович.Правилата в една цивилизована държава важат за всички.И писаните и неписаните!Покажете му вратата,забранете му повече да влиза в Австралия и да парадира с успехите на сина си и готово!Да ходи да гледа турнири от Големия шлем в Русия и Беларус...Ама дали там има турнири от такъв ранг?

44

Pen

преди 1 година

Хахаха *** глупави.... Това на снимката не е руският флаг! От де ви взимат такива глупави?

43

ГеоргиГлушков

преди 1 година

Първия удар на занимаващото се с отглеждане на едър рогат ***, империалистическо формирование отатък гьола, по (нашата) славяно-православна цивилизация, беше точно върху сърбите. Напълно понятно е, сърби да изпитват съпричастност към Русия, която в момента е цел на същите тези сили, повели кампания за отслабване и в перспектива разрушаването й. Казвам , че е нормално по очевидни причини : Русия е център на тази цивилизация, от която сме част - без нея нито цивилизацията, нито нас ще ни има

42

Анонимен

преди 1 година

Джокович е голям мъж, има титли, има кариера! Баща му е баща му! Децата могат да влияят на децата си ... ама моля ви се - не могат да им променят възгледите и не МОЖЕ ДА ГИ ДЪРЖИТЕ ОТГОВОРНИ!

41

Сата НАТО

преди 1 година

Деда Срджан нийе крив. Аустралийска полицийа йе крива, требало йе да йебе пичку матерну свима койи су носили руску заставу.

40

Анонимен

преди 1 година

Само че това не са руски флагове а сръбски, даже и надписите по тях са на сръбски. ----///---- А на тебе кой ти каза, че снимките илюстрират изнесеното в статията, а тьпигьоз?

39

Well

преди 1 година

Много са православни :) например Джокович- Пу да не са му уроки , че е мнооо убав!, бляк и гро зния !!! Си плаща на магьосници , цъкнете в нета . Кой умен да го е създал тоя грози хахаха Последно в Белград ми обясняваха как граничат с Япония. Викам им : може , но при всички положения на Българската граница си ви биеме както само ние знаем . А японците не ги и знаят кои са тия балкански *** иначе много щяха да се смеят :) и после да ги изравнят със земята хахаха

38

Inatut

преди 1 година

Сърбе на върбе. Скоро Сърбия ще е 1 околия площ...

37

Анонимен

преди 1 година

Само че това не са руски флагове а сръбски, даже и надписите по тях са на сръбски. Родните преписвачи на западни статии, наречени "медии" дори не са обърнали внимание на гафа на организаторите на турнира. За потомците на британски затворници е нормално да са неграмотни, обаче поне родните "медии" можеше да разпознаят знамето на съседна държава. Или поне да се запитат защо аджеба бащата на Джокович ще стои сред руска публика и къде е сръбската публика...

36

Анонимен

преди 1 година

Е как така ще му - "отправи предупреждение към бащата на сръбския тенисист и семейството му да се въздържат от показване на руския флаг" след като той не е показвал такъв флаг ,а се е снимал до някой който показва руско знаме ???? Какво да ,стане и да избяга ,защото може да влезе в кадър ,тцтццттц ,*** работа са тия австралийци ..

35

Анонимен

преди 1 година

То Руския флаг, всъщност е сръбския обърнат наобратно.. От къде знаят че просто не е държал сръбския флаг обърнат?

34

Анонимен

преди 1 година

До 36 - Или да вдигнеш олелия до небесата, защото някой си с име Иван от NFL, не сложил знаменцето ... и да се оплакваш, защото лигата и феновете не направили нещо ... АХХАХА ... Свървша им времето. South Park почти отгатнаха - 5 до 7 години даодха на цялата глупсост, ама ще са 8 ....

33

Анонимен

преди 1 година

Свобода на словото, не знам си какво ... право на изразяване ... мхмммм

32

Анонимен

преди 1 година

"Спортът не може да се ползува за политическа пропаганда"---------- Друго си е да излизаш с цветовете на дъгата на Световното по футбол, ИЗОБЩО не е политическа пропаганда, в НИКОЙ случай. Не ви ли е ясно, че моделът за форматиране на общественото мнение не работи вече.

31

ivailo

преди 1 година

Браво на семейство Джокович ! Сега остава Новак, и Хачанов да са на финала, и ще е голям кеф. Неваксиниран с експериментална течност, срещу тенисист представящ Русия :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Да живее буквата Z.