43

Анонимен

преди 1 година

Интересна работа. Фирма, която не е българска, не действа в България, не е завлякла нито един български клиент, щяла да бъде разследвана от Гешев. Ха,ха,ха! Лошото е, че накрая пак ние ще платим.

42

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, ше плащаме здраво за наглостта и некадърността на келешев.

41

Анонимен

преди 1 година

НЕКСО постигнаха споразумение в САЩ с правосъдието и няма никакви пречки в дейността им. Но тук В България по политически причини (за да се оплюят ПП и ДБ ) мафиотите от ГЕРБ, ДПС и мафиотската Прокуратура действа 100% мафиотски , с мръсни задни цели. И ако , и когато осъдят България и прокуратурата , знайте , че това е заради Боко, ГЕРБ, ДПС и подл огата им Гешев.

40

36

преди 1 година

До до 31 - точно така, съгласен съм като цяло, което не означава, че трябва тези из-мам-ци да бъдат възхвалявани и толерирани, факт е че държавата, независимо от това кой я управлява или е гл.прокурор е прекалено наясно кой е удобен и докога... това прави ли обаче Ружа, Нексо, Божков и компания почтени бизнесмени? трябва ли да им се кланяме? промяната започва от нас...

39

Анонимен

преди 1 година

Свидетели сме на поредната сви нщина на ГЕРБ, която ще се плаща от българския данъкоплатец.

38

до 21

преди 1 година

По точно ще се съди гербаво-депесарската прокуратура на Иван Гешев и неговите господари в Сараите и Банкя! И ако загуби делото от "Нексо" ще заплати българския данъкоплатец..

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - споко, ДБ и ПП ще поемат контрата от "даренията", ще стигнат, няма да ти пипат стотинките за тролене...

36

Анонимен

преди 1 година

Ако нексо спечелят делото, което е много вероятно., предлагам местния гербав тролетариат да се включи в плащането

35

до 31

преди 1 година

Ружа е съвсем друга бира. Ама като си отворил дума за нея, кажи кой й осигуряваше политически чадър 12 години и кой й осигури коридор да напусне страната?

34

до 15

преди 1 година

Да бе, да - защото са избягали, затова Антони Тренчев беше гост в предаването 120 минути по БТВ на 22.01.23 г.

33

Анонимен

преди 1 година

"Формално не са ни връчени нашите обвинения на мен и Коста Кънчев, добави той." Освен, че тотално Н-А-С-Р-А Oligofrena Гешев и Mutrata Борисов с тази информация Тренчев потвърди витаещите още от самото начало съмнения, че въобще няма никакво досъдебно производство и че прокуратурата се изявява като Летящия цирк на Монти Пайтън

32

Анонимен

преди 1 година

Гешефтаров има удивителната способност вместо да извади очи да изпише вежди.Ама от про ст е образован милиционер - толкова. Пи-т то е дори от шефа си в Зайчарника.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 - споразумението има силата на признание и като част от това да не ги гонят до дупка е ангажимента да платят обезщетение на подлъганите пишман инвеститори...

30

Анонимен

преди 1 година

Дори и за десет пъти по-малко да осъдят България, за пореден път ще стане пределно ясно , че сегашната Прокуратура , непроменила своя съветско-болшевишки модел, с милиционерско ръководене и липса на отговорност за вредите, които нанася , трябва да бъде закрита! А на Гешев, въпреки осигурената му абсолютна власт и недосегаемост, както и на "мнозинството" от Висшия съдебен съвет, което го избра и подкрепя, трябва да се намери начин за търсене на отговорност за сриването на институцията и опозоряването на цялата Съдебна власт!

29

Анонимен

преди 1 година

Институцията на главният прокурор така като е оформена е абсолютно недемократична защото нарушава основният принцип на разделение на властите по начин по който всяка една от тях е отговорна пред другите. Това е направено съсем умишлено с цел безнаказано да се атакуват бизнеси и политически опоненти с цел безнаказана кражба на частна и обществена собственост. Страничен ефект от това е че прокуратурата е корумпирана и некомпетентна. Некомпетеността е стигала до степен че дори основателно арестувани престъпници редовно ги осъждат за нарушаване на човешки права и собствените им процедури. Това раз

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 тотал булшит, Глупоси! САЩ никого не задължат да връща пари без присъда.. Прокуратурата започва разследване за нерегламентирана дейност, което прекратява след споразумение още преди да има дело. Стандартна практика. Ако има прецакани клиенти може да заведат частни дела за обезщетения и при осъдителна присъда вече да имат някакви претенции. Такива за сега няма. Но има дело в България, което ако не мине, ще плащаме ние.

27

Анонимен

преди 1 година

Да бе, търсят ги с "Интерпол"! Колкото търсят Божков. Нали знаете, че за него няма и никога не е имало червена бюлетина на "Интерпол"? Всичко беше постановка на Гешев и Тиквата да му откраднат бизнеса.

26

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не стана ясно какво стои зад обвинянията на българската прокуратура към Нексо. В края на пресконференцията казаха, че тепърва търсят специалисти, за да разберат за какво точно става дума. Един вид си признаха, че реално е нямало разследване и действат по информация отвън. Конкретно за САЩ, проблемите на Нексо са свързани с "Securities and Exchange Commission", която е чисто финансова институция. Когато открият нещо нередно те не ходят по медиите да правят шоу както в България, а се обръщат към съдия, който да потвърди незаконно съобразността и да предприеме последващи стъпки. Така се ст

25

Анонимен

преди 1 година

Лойко и чуку ндура му в прокуратурата вдигнаха яко кръвно днес.

24

Анонимен

преди 1 година

Шефът на Американската търговска камара: Случаят с "Nexo" в САЩ е приключен.Милиционерът Гешев обаче е на друго мнение. Защото още не е изпълнил поръчката на шефа си - Тлъстия похотливец от Зайчарника.