198

Не ни подценявайте.

преди 1 година

Долни лицимери и кариеристи ще ни поучават. Госпожо Поптодорова, не не мразим никого. Обичаме Русия, защото това е любовта. не зависи от мощ, пари, успехи и алодисменти. Другото е интересчийство...

197

Американски приятели

преди 1 година

Елена Поптодорова раздава оценки? Елена Поптодорова ни порицава мило? Тя е американски мисионер. С пяна на уста се пихри по медиите. Защо като има америкарски протежета да няма други?

196

Нахалници

преди 1 година

Западните идеолози само противопоставят. Както обичам България, обичам и Русия. Обичам и много други народи с които съм свързан. Кой ще обвинява в шпионство? Тези които са завзели публичното пространство за лицемерна пропаганда и лична кариера ?

195

Америка за България

преди 1 година

А американските протежета? Те как се заплащат? Как се отглеждат, моделират и праща да се трудят с пяна на уста?

194

шегичка

преди 1 година

Русия е в паника.България е ФЪФ натото и вече разполага с чертежи на 60 годишни хамеркански хвърчила.Платени са предварително,защото сме най-богати в ЕС(с обратен знак).На първо място сме по смъртност,на първо по бедност,ама храним украинци за 1 200 лева на месец,без да работят.Докога?Защо?Народе,събуди се!!!

193

Случаен минувач

преди 1 година

Е нали Лена си го каза в прав текст, че проводниците на руски интереси тука вземали по 4000 лв. на месец. Ама не каза имена. 3000 $ са повече, отиват над 5000 лв. Инфлация, какво да правиш...

192

Щирлиц

преди 1 година

Първо погледнете мизерията у нас,и мизерните заплати,пък после бройте парите на руските шпиони.

191

Анонимен

преди 1 година

3000$ на човек - ок, но никъде не казвате от америка за България колко дават? или да питаме предателя христо иванов?

190

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам за руски,но е пълно с укрокeлeмета.

189

Я ДА ВИДИМ

преди 1 година

За мен България е по-важна от Украйна.Украинци,махайте е от Родината ми!Вървете си във вашата,докато все още я има.1 200 лева ви даваме за да спинкате и папкате на хотел,а храната не ви харесвала...МАХАЙТЕ СЕ!!!

188

Анонимен

преди 1 година

Кви руски шпиони бе ало,***(Бойко така ви нарича)???Всичкото ни оръжие е руско,без чертежите на американските хвърчила,дето ги платихме авансово.Не стига това,ами и храним урките за 1 200 на месец,а на баба ми(българка) пенсията е 316 лева.Туй журналята вече прекалявате с близането на определени части на ВАШИТЕ евроанални партньори.Спрете се!

187

Един от Юг

преди 1 година

Ха,ха ... а нащтИ фили се дерът да дриск***т за по 18 стотинки на пост!

186

Анонимен

преди 1 година

Елена Поптодорова с пълно име Цапцарапова!

185

Анонимен

преди 1 година

Ок - значи полша било БОЛ с руски шпиони, ама някак си, засега са най-големия донор на танкве (нещо 260 Т-72-ки и м пратиха - бувкално половианта танкове е Украйан бяха от Полша, ако не се лъжа), най-голяма подкрепа за мигрантите и прочие ... Ок ... верваме ви!

184

ПОЧВАЙТЕ....

преди 1 година

Да таражите русофилчетата щото са пълни с долари и евро!

183

Костя Копейкин

преди 1 година

На мен,що ми плащат в рубли

182

Я

преди 1 година

Очакваше се да ревнете. Циреи, продажни.

181

Христо Христов

преди 1 година

Елена Роптодорова е типичен евроатлантически и юд'ейски от'падък. Все пак прави чест на последните, че веднага я изхвърлиха от ръководния пост дето заемаше, за разлика от атлантиците... щото там ВСИЧКИ са като нея крадци.

180

Христо Христов

преди 1 година

До 210 Прав си! 95% предават България на Брюксел.

179

Далай Лама

преди 1 година

Изключено е да сме на второ място ! От 7 милиона българи поне 6 милиона са предатели ! Вече много години няма хъшове, няма патриоти, няма истински българи ! Има само предатели и бжезхаберници, които получават право дас управляват ! Е, казали са го умни българи : "*** народ - слаба държава!" Бих казал - никаква държава !