22

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Колко клубове има бг в РСм и колко РСМ в бг? С какви имена трябва да се провери и всичко д е законно. НО като сложат имена и са вписани в РСМ, съда на РСМ после те приемат нови закони че трябва да си сменята имената и др. административни проблеми и не могат да бачкат. Тогава и бг ще закрие македонските и ще сложи списъци с маке политици че не могат влизат в ЕС и ги обяви в Интерпол.

21

Анонимен

преди 1 година

Македония е измислена държава, с измислен народ и мешана скара от сръбски и български език и писменост

20

Перниканец

преди 1 година

Те и рашките миналата година казаха, че азбуката ни е македонска, но в България все още има хора, които ръкопляскат на Путин, дори само ако пpъднe.

19

стотици хиляди

преди 1 година

стотици хиляди албанци сами се заштитават а други огромна част не зашто?

18

Сата НАТО

преди 1 година

Българите в МК са една шепа хора и тези клубове не ги подържат те, а се отварят от нашенски провокатори с неясно финансиране. На последното преброяване българи са се записали около 3500 човека от 1,8 млн население, тоест 0,2 %.

17

Бай Дрън

преди 1 година

И точно защото писмеността ни идва от Македония, темата Македония е болна тема за България! Не искаме никой да си присвоява историята ни, та бил той брат по кръв със сръбски наклонности и промит мозък.

16

Трудовак

преди 1 година

Аааа, ще се огънем, ще се огънем! Между впрочем току-що разбрах, че са ми назначили маке за шеф! Да ми е честит! Кога успяха да създадат държава, кога вече не ги назначават за шефове?

15

Бай Дрън

преди 1 година

Е откъде идва писмеността ни? От Македония идва. Не от Добруджа. Няма грешка в казаното, има грешни интерпретации от грандаджите!

14

Анонимен

преди 1 година

до 13 Пъъълни глупости. Нали самият Путин каза, че писмеността ни идва от Македония? Ако Костадинов е човек на Путин, дали щеше да се примири с това, а не да осъди остро позицията на Путин както и го направи много пъти в ефир заради това, а????

13

Копейкин

преди 1 година

Който слуша Русия ,в крайна сметка завършва с просия. Вместо да бъдем приятели с Македония,ние и нашите ръководители - четирихилядници,предпочетохме следното...признаваме Македония,но не признаваме език и нация. Те не се самоопределят, като българи,насила не става при демокрация. Рано или късно ще приемем това.

12

Бай Дрън

преди 1 година

Браво! Ще гласуваме за Костадинов. Нашите утки от правителството нищо не правят.Синьодрешковците в парламента пък мислят само как да пратят парите на данъкоплатеца в Украйна и как да се подсигурят и с хартия на изборите, че предните избори сгафиха с тия машинки и Славун не влезе.

11

изтървал

преди 1 година

е инструктажа в Руското посолство тази сутрин

10

Анонимен

преди 1 година

Костадинов: Да имаш 2 ядрени реактора и да не ги ползваш, защото са руски, е национално предателство.

9

Анонимен

преди 1 година

По принцип за РСМ е прав. Макетата трябва да бъдат мачкани, докато се научат да се държат правилно.

8

Анонимен

преди 1 година

Идва края на хубавия живот в България.Търгваме в много лоша посока.

7

607

преди 1 година

***

6

Анонимен

преди 1 година

Театър до дупка.За съжаление този театър показва колко зли хора има в България.Колко много мрязят всичко.ЕС трябва да ни изхвърли от ЕС,както и от НАТО. Да изхвърли всички про-Руски организации ,като Турция,Унгария......

5

Анонимен

преди 1 година

Бате Копе,та ти създаваш омрязата с приятелите Джамби от България и Мицко и Аспаси от Македония.Вие четиримата правите всичко това.Четирима и всички популисти Ви се вързват.Само хората на Ковачески Ви игнорират.Не Ви обършат внимание. Това беше и причината да направите този театър с Боя.За съжаление тези четиримата наркомани дето се биха няма и да разберат какво са направили.За тях е важно,че ще вземат пари.

4

коце

преди 1 година

с тези меки китки дето ги гледаш няма как нищо да стане хубаво за бг а само броят дните и точат зъби до 2 април

3

Mopcku_

преди 1 година

По принцип в случая варненския измамник е прав, но знаейки подлите му намерения ще продължа да НЕ МУ симпатизирам. Генерално има няколко партии, които се хранят и осмислят цялото си съществуването благодарение и единствено на продължаващата омраза с Македония.А дефакто те често провокират омраза и най-вероятно е добре подплатено от към Русия,която има огромна изгода района да остане откъснат от ЕС и да се контролира от Русия