184

до 197

преди 1 година

Кой е казал, че европа ще събира армия? :))) САЩ си разполагат вече армия в Румъния от няколко месеца :)))

183

Анонимен

преди 1 година

Брех колко военни капацитети сме имали :)))

182

до 208

преди 1 година

Даваха ги че тези брадлита със две като ракети специално за танкове някакви реактивни управляеми ли ,те го казаха и показаха -- та може да ги намериш и видиш .

181

204

преди 1 година

До 210 - Точно! Цялото това туткане е смешно. САЩ една година го мъдрииха, да им изпратят нещо по-сериозно. Европа и тя ... и още нищо не е доставено. Представи си, че бяха задесйтваи процеса още март месец - до лятото Украйна щеше да има всичко. Можеше и да се избегнат анексации и прочие. Ама сега - Русия не само, че готви масивна офанзива, ами са укрепени яко.

180

до 204-няма време

преди 1 година

И аз така мисля ние какво знаем Все си мисля че щатите няма да си оставят магарето във калта направят ли подобно нещо ще е много подкопаващо и няма да им се вярва Защото всеки знае че украйнците не искаха да живеят като руснаците ,ама куража им идваше от щатите Ако не дойде лекаря или закъсне идва попа !

179

Анонимен

преди 1 година

"брадлитата също виждат и унищожават и танкове и пехота" - Как унищожават танкове? 25 mm оръдие, ама под 50 метра. Много рискова маневра и изисква множество попадения. Освен това, танковете които биеха преди 20-30 години, са малко по-обновени. Това не е камък-ножица-хартия ... Закарваш ендото и неутрализираш другото.

178

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 201 - Те са хора и имат нужда от сън. Освен това, артилерията и трябват кординти, а не светлина, за да удря. Ако си издадът позициите ... става жестоко.

177

Не съм казал ,че

преди 1 година

във момента войската на украйна е МНОГО по модерна вагнер са по добре въоръжени и работят правилно със артилерията -- писах за лопардите че виждат във тъмното ,ако получат хеликоптери убици на танкове и те ще виждат ,брадлитата също виждат и унищожават и танкове и пехота ! новостите във голям размер тепърва ще идват във украйна нали за това си готвят цяла армия на запад .

176

Анонимен

преди 1 година

До Европа колкото-- Добави нова зеландия и 5-те очички светват ;)

175

Анонимен

преди 1 година

Гледам новини и прочие от фронта - Украйнците често биват превъзхождани 3 към 1 като бройка, а "техоогичната разлика", изглежда че е прекалено малка, а самият брой на войниците, танкте, артилерията и амонициите им не просто кмпенсира, а превъзхожда тотално. Ако Европа продължава да се тутка, тея танкове доакто стигна по гарите в Украйна, може и руснаци да ги получат ... НЯМА ВРЕМЕ!

174

Европа колкото--

преди 1 година

--- може толкова ! Вижте има четири държави които са винаги заедно -сащ канада австралия и англия -- щом те не са тръгнали да си поставят икономиките на воени релси значи много добре знаят къде какво има и какво ще го правят . Когато сащ води война първо удря със стелтовете и томаховките после осъществява пълно въздушно превъзходство после над танковете се движат апачите и просто смилат всичко---като гледам украина и русия мъката е голяма -- какво ще им дадат щатите не знам ?

173

Анонимен

преди 1 година

Ако имаха технологично превъзходство нямаше ли украинците да атакуват през ноща? Защото точно това прави Вагнер в момента... плюс това едно е да имаш термокамери друго е да можеш да ги използваш

172

Анонимен

преди 1 година

До Руските фенове -- За годините, когато все още имахме амия, хич не бяхме толкова "нискотехнологична", спрямо останалите.

171

Анонимен

преди 1 година

До БГ-от 8,5 милиона - 192 0 Китай нямат достатъчно ядрени бойни глави. Засега са 200, за 2025 готвят да ситгнат 400, а за 2030-а поне 1000. Нямат критинто количество ядрени бойни глави и достатъчно бръзи систими, за да е сигурно, че достатчно ще минат от тях.

170

Руските фенове --

преди 1 година

--- ме кефят защото нали и ние бяхме във същата амия и то доста по -- стегната само че нискотехнологична ,добре че и украйнците са като тях --- но все пак им вкараха нови технологии започна да се работи и със главите ! Сега обаче е пълно със украйнци който са във страните от нато и се учи материята много здраво --не да викаш аз катоп го излепам със ер *** гето тоя леопард и ще му хвръкне купола ,ами си представи през ноща че от леопарда те виждат точно къде си и след малко те няма !

169

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 195 - Европа ще види мог зор, да събере голяма армия. Говорим за 50 различни страни, някой не са в НАТО, други не са в ЕС, повечето разчитат едни на други за защита, а военната готовност почти навсякъде е под всякаква критика. Ти виждаш немците - половината им танкове изисква ремонти по 6-7 месеца.ОСвен това имаш тежка икономическа криза. При евентуален военнен конфликт, повечето страни няма да издържат икономически - Украйна, без масивната помощ, нямаше вече да я има.

168

Анонимен

преди 1 година

Германия ще правти 20 танка през април,после още 30 през септември - средно п 1.5 танка на месец. Прибалтийските пращат 15-20 танака. Поляците пращат 14 танка (пратиха доста повече Т-72-ки, но това се забраи), британците и те ще пратят различни на вид танкове. И всичкото ще идва бааавно и в различни периоди от време. Осъзнавате ли, колко се туткаме из Европа? ЗАЩО СЕ БАВИМ ТОЛКОВА!?

167

Анонимен

преди 1 година

Русия няма нужда от голяма мобилизация... От началото на операцията ВСУ са били винаги със числен превес... А жертвите които русия дава са 3-до 4 пъти по малки в сравнение с украинските.. Европа е 300 милиона а русия 150 - ясно е че европейците могат да съберат по голяма армия... Затова русия разчита на здрав разум или революции в Европа преди да ни унищожи със ядренно оръжие

166

Анонимен

преди 1 година

Щооо ми махате комента?

165

Русия като брой

преди 1 година

-- хора може да извади много запасняци калашници ще се намерят велики генерали лично ще ги вдигат във атака със викове за родино и до там ! Мого народ-- още повече жертви защото ще срещнат много по модерна техника ! Това сега там е някаква мъка Русия се бие само защото има превъзходство във далекобойност --това е голляма работа защото можеш да унищожаваш без тебе да могат да те ударят ,обаче виждам как ще се внесе още техника за Украйна и това ще е края на руската инвазия във Украйна !