61

леля Ема

преди 15 години

А колко тона вазелин ще са необходими на слузестите ни депутати?

60

преди 15 години

Хайде нагъзете се на Станишев да ви оправи мощно!...

59

преди 15 години

Станишев си поръчва мощен нагъзин, а? Много са яли - следователно много има да ***. Ама ако може конкурсче, за доставка на мека четирипластова тоалетна хартия, че някоя приближена на червената коалиция фирма да се ангажира, че да печелят и от собствените си Л A Й Н A ...

58

преди 15 години

Станишев си поръчва мощен нагъзин, а? Много са яли - следователно много има да ***. Ама ако може конкурсче, за доставка на мека четирипластова тоалетна хартия, че някоя приближена на червената коалиция фирма да се ангажира, че да печелят и от собствените си ...

57

Доган

преди 15 години

Ибриците забравихте!

56

преди 15 години

как ще спи парламента те така се *** че и 100 тона тоалетна хартия да купят пак няма да изчистят всичките които направиха

55

преди 15 години

***:)))) както е озаглавил постинга си един от блогърите, при тва много точно и на място!!! :))))))

54

gownarja 54

преди 15 години

Monitora ti i toj li woni na owchi lajna?

53

martomst

преди 15 години

Добавям към коментара на 49:Депутати-Много крадат, много ядат, много ***......Нищо ново под слънцето! :) Бъдете хора а не депутати!Щото ще боли!

52

Алекс

преди 15 години

Пенсионерите нямат голяма нужда, защото няма какво да ядът, а в парламента има много голяма нужда!

51

До 52

преди 15 години

Ей ***, ще имаш ли смелост да ми се репчиш така наживо, а путkо ***?Съмнявам се - ти просто си една смешна мишка пред монитора;)))

50

кенеф

преди 15 години

Голямото количество на тоалетна хартия е обяснимо-гъзовете в Парламента явно са повече от бройката депутати.

49

депутатоизберателя

преди 15 години

Много крадат, много ядат, много ***......Нищо ново под слънцето. Какво тук значи някакъв си гласоподавател?

48

преди 15 години

Пичове от сайта вие сте като роман на Ървин Уелш ( простотията преобладава в чист вид, но той поне такъв му е жанра, а вашият жанр какъв е?). Вие се водите медия, която осведомява хората какво става в България? Баси (по Ървин Уелш), не случайно в сайта един от най-посещаваните в Бг в отдела медии е пълно с психопати. И след това виновно е правителството, държавата, географското положение и световната конспирация не виновно е идиотското мислене на половината българи за които (от които) е написана тази статия.

47

WC говорител

преди 15 години

Всеизвестна е депутатската алчност - свикнали са само да вкарват у телесните си отвърстия, де що очите им видят в наличност извън туловищата им, без обаче да пожелаят да изкарват нищо извън себе си. Поболяха се масово от иконимисване на народната пара! Затуй, по съвет на наши водещи психосоматолози и др. ОЗдравителни кадри, а също така и в унисон с оздравителните правителствени социални и пенсионни политики, се видяхме принудени да ги подмамим с най-луксозна санитария, белки кандишат да си отпускат в работно време сфинктерите и по естественото им природопредназначение. Когато етап А приключи успешно и депутатите попривикнат с радост да даряват биомаса на канализацията, ще се пристъпи към етап Б - пълно стратегическо оздравително закаляване, а именно: всяко тримесечие просветът на вратите на депутатските тоалетни ще се намалява с фут и половина, така че да гарантира благинките на цивилизованото с-р-а-н..йе само за съвестно изпълняващите лечебните предписания. На разположение на останалите ще бъдат само кенефите на партийните им централи, а за независимите - един общински, т.е общ за мъже и жени. Ако етап Б не даде съществена рентабилабилност, ше преминем към етап В - прилагане на механизми по механизирано реимбурсиране на неусвоената фекална маса. Етап В е с гриф "екскретсекретно" и по обясними причини не може да бъде доведен до узнаване от представителите на медиите, пресата или електората.

46

Маминкооооо,Франчише

преди 15 години

Ода за нежния депутатски хемороиден ***!Хора бдете!Милде доставете!...................................... ....... Жалете народните избранници с таз тежка седяща програма с маясъл са се сдобили,ми не е леко от мерджана до залата,от залата до кулоарите,от кулоарите до кафенетата,от кафенетаат до кръчметата и от там пак у мерджана,що седеш пада,що въртеж-требе им нещо с ксопринена мекота,нежно да гали разраненото от седеж депутатско гъзе-жалете ги ,че то кат не могат да си седат на гъзетат и се поврътват кат ***,че то мисълта ще им е само у хемороидите,не дай да се заиграят сексуално-ми то болка и страдание- пък после .не мислили за електората ***.........Дайте Милде!

45

Stas

преди 15 години

ами напълно нормалное държавна институция да пусне търг за "помощни материали за хигиенни нужди" и други тоалетни принадлежности. всяка държавна институция пуска търг за всички стоки и услуги, които закупува, независимо дали са пряко свързани с дейността или е за нуждата на служителите. И в администрацията ползват тоаелетна, сградата е голяма, няма начин да не се мие пода или да се перат пердетата. в крайна сметка тези консумативи не са за един месец, всеки търг се прави за период от време на редица доставки, не само за една. няма нищо иронично и пошло. щото в крайна сметка като си прочетете нормативната уредба, ще ви стане ясно, че всяка институция-частна или държавна, трябва да осигурява вид хигиенни условия на работното място. Материалът е публикуван като главна статия от раздел, а реално мястото й е в нечий блог. нищо лично, ама...има и други новини, а тънкия хумор и ирония тук определено липсва.

44

преди 15 години

Пак си показвате селенията днесовци "ЪЪЪЪ" .. "препарати против въшки /за по-евтино може газ, мас и оцет, в равни части/ " На село вашите така ли ги чистиха ? :) Жалки сте , жалко е и сайтчето ви

43

boby

преди 15 години

Ами така де, като ни *** постоянно на главите, поне да се позабърсват след това, да не мирише много пред Европата...

42

Помощ за това искам

преди 15 години

Едно от петната,не е от никой,от природата е.и от време на време ще бликва.Майсторът толкова успя да устиска.А тия които се цапат умишлено,те знаят и се почистват навреме.Лошото е като не се усетиш,че ставаш повече за смях.от под драконът плюе.Ако умра да го знаете,че всички ще го миришете.Но се пипа като археолог.