53

Анонимен

преди 1 година

По умните бегат

52

Анонимен

преди 1 година

Плъховете напускат кораба. Даже закъсняха.

51

Анонимен

преди 1 година

Всеки тръшнат Украинец е едно по малко зло за човечеството.

50

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ Е НАПЪЛНО ПРАВА:В МОМЕНТА ТОВА,КОЕТО СЕ СЛУЧВА В УКРАЙНА Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО!

49

Анонимен

преди 1 година

В разследване на седмичника "Дзеркало тижня".Авторът разполага със споразумение на украинското министерство на отбраната за доставката на храна през 2023 г. за военни части, разположени в Полтава, Суми, Киев, Житомирска, Черниговска и Черкаска област. Споразумението на стойност 13,16 милиарда гривни е подписано на 23 декември 2022 г.Цените на включените в него продукти са се оказали 2-3 пъти по-високи от пазарните. ==== В гласове има доста по-подробна статия.

48

Анонимен

преди 1 година

Тия сигурно са заделили някой друг милион от помощите и си тръгват.

47

Анонимен

преди 1 година

До преди войната Украйна беше най куромпираната страна в света , а и най недемократичната. Нещо като Куба или Латинска Америка Но какво стана сега . Трябва да ги боготворим и да им благодарим. Всички *** политици не пропуснаха да се явят в Киев. За всичко е виновен още един *** , който седи в Кремъл.

46

Много хитър

преди 1 година

тоя Путин! Чудиме се тука, защо я потака тая война, а то за да може да изплуват ак..тата на Зеленски и кръжока му и накрая украинците да го посрещат като цар освободител с хляб и сол и да му вдигнат паметник пред парламента.

45

Сега очаквам

преди 1 година

да си получат присъдите и да гният в затвора. Все пак, цяла година слушам как Украйна се бори за демокрацията, и как Украйна е най-демократичната държава в Европа, а може би и в света. Хайде сега, демонстрирайте как работи демокрацията та на всеки да е ясно.

44

кръволоците от сащ

преди 1 година

A краварските кръвопиици искат още избити украинци и още обедняване на европейското население !

43

Анонимен

преди 1 година

Зеленски си разчиства пътя към еднолична диктатура. Действа точно като съседините си Лукашенко и Путин. Аме те там всички са един дол дренки, Руснаци

42

Анонимен

преди 1 година

Плъховете напускат, но колко ще доплуват до брега.

41

Анонимен

преди 1 година

Украйна, най корумпираната държава в европа а може би и в света. Където се наляха 10ки милярди! Смятайте за какво крадене става въпрос и това от джоба и на всеки един от нас! Още ли има заблудени да милеят за Украйна?

40

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

То хубаво оставки, но нещо липсва капитулацията. Без да се предадат никога няма да излязат от кризата и да видят отново бял свят. Президентът директно на бесилото. Останалите в затвора.

39

Анонимен

преди 1 година

Ех ,че демократично ,не ги уволняват ,а подават оставки "по своя воля" .:))))

38

Гошо

преди 1 година

Още утре тия ще започнат да критикуват Зеленският А бе нали тая работа трябваше в Кремъл да стане ,според всички разуснавания начела с англииското и нашите умници демокретковци

37

Анонимен

преди 1 година

Крадците напускат потъващият кораб! Остават несретниците и нещастниците да опъват ярема на фашисткото иго, наложено от САЩ и ЕС над една територия и един народ, които са обречени на гибел и унищожение, заради по-горе споменатите държава и общност!!!

36

Разбогатяха разни

преди 1 година

от кръвта на Украинския народ и както казват - апетита идва с яденето. Увълчиха се първо за милиони после за милиарди безотчетни долари. Ей я и нашта Корнела през глава се премята само и само да се уреди пак министър на икономиката - да продава на Украйна оръжие и самолети през последници.

35

Анонимен

преди 1 година

Извръщението Украйна. Цялата измама накрая ще лъсне. Но понеже тая каша я забъркаха САЩ и ЕС сега ще се правят на ощопани а РФ ще заличи следите. Хак да им е на глопавите Хихли.

34

Анонимен

преди 1 година

Зеленски и нацистите от Азов ърдят в едно гърне.