51

123

преди 1 година

тази тьотка няма ли да се скрие вече ... Омръзна.

50

Ангелов:

преди 1 година

Калаааашникооооов! Калашникоооооов!Костурица е измислил Fallout френчайза да знаеш! И Fallout Shelter!

49

Ангелов:

преди 1 година

Знаеш ли как боли най-много?Да те изхвърлят от страната заради една сграда,че не искаш според законите да я реституирали поради постижения във закона за културно историческото наследство, защото си стиснат ***, но не и за яхтата си и както би казало сдружението за родно изкуство съществувало за малко:Не оставяш другите хора да дишат!Няма лошо САЩ да имат велики артисти,ама само САЩ.Ама защо другите имат само колкото си им разрешил и като художествени центрове и като художествено образование!

48

Ангелов:

преди 1 година

Схващаш ли майтапа в стил Бешков?

47

Ангелов:

преди 1 година

И конституционния съд трябва да идат на офталмолог, трябва направо цяла очна клиника да работи с месеци и не само за чл. 23 , но и за чл. 13. Недовиждат. Направо са си кьорави. И после защо насила? Индивидуален гражданин не може да ги сезира, партиите не ги сезират, те не се самосезират.... За кво са ни ... И после имало думата гражданин в Република България. Има гражданинът Кабуто и той е велик.За незапознатите гражданинът Кабуто е от играта гиганти и един грамаден великан дето знае да къса КРБ

46

Анонимен

преди 1 година

Амааа ,,ООООО,,на теб пък кой ти иска мнението

45

Ангелов:

преди 1 година

Не ви чета! Или сърчицето на Борис 3 като свещена реликва за църквата!

44

Ангелов:

преди 1 година

Рашидов трябва задължително да отиде на офталмолог! Минеков май също!Изразявам гражданска и светска позиция, която е научно обоснована и доказана! Тя конвенцията за правата на човека подписана в Хага не знаех, че носи пожелателен характер!

43

Ангелов:

преди 1 година

Има една интересна подробност наричат се преподавателски нормативи ...я да погледнем чл.23 на КТБ, Закона за акедимичните звания и титли, кодекса на труда свързан с образователните спечени и конвенцията за правата на човека подписана и от НРБ и от РБ - нищо нередно ли не виждате? Значи нещо не довиждате! Трябва да отидете на офталмолог!

42

Ангелов:

преди 1 година

Поздравявам община Враца с песента "Идват гости" , а сте отгледали шопарррр!

41

Ангелов:

преди 1 година

Ще спра този ад както род Ерми на времето! Ще спазите закона и каквото ви задължава закона! До буквата на закона! Държавен вестник ... Преименуване и тогава и чак тогава ме търсете във Франция като Величков! Ама може да ме уволните, мое ми дръжките живота, мое ме тормозите ---- обаче чак тоя път няма да ви се размине!

40

Ангелов:

преди 1 година

"Защо насила Василе?"Питайте Минеков тоя въпрос? Питайте и американския, британския и руския посланник защо? Питайте Джо Байдън защо Уаят Ърп, братята му и Док Холидей избиха Каубоите преди стотина години. Защо насила? Можеше ли не насила?

39

Анонимен

преди 1 година

До КалинковНие защо не проивеждаме? И какво е сигурното в Еврозоната? Погледни коментар 53 преди да се залъгваш, че всичко ще се оправи като вземеш да плащаш в Евро. А Румъния защо я прескочи? Като се смяташ за едно нищо, наистина не ти остава да се закачиш за някой по-голям с надежда да те оправи, било то Русия, ЕС, Турция или който си пожелаш, или който те пожелае.

38

Ангелов:

преди 1 година

Повтаряй след мен опитоменкоооо - Трето национално училище по изкуствааааааа! Защото както каза Цанко Петров - без държавата няма изкуство нито в частния нито в държавния сектор! Баща ти щеше моментално да направи трансфера без значение *** в дирекцията и общинарите!Имаш ли куража да си министър на културата!

37

Калинков

преди 1 година

Тавариши не се сравнявайте с Полша и Чехия, защото те произвеждат много неща и захранват цяла европа и половин свят със стоки. Не случайно имат пари за ново модерно АМЕРИКАНСКО въоръжение - поляците поръчват на корем самолети Ф35. За скромни икономики като нашата дето едвам събрахме за 8 самалета Ф16, най-сигруно е в еврозоната. Поняли?

36

Ангелов:

преди 1 година

Предайте на Минеков следното!Искаш да го запаля ли? За да вдигна скандал след който ще вземеш това решение дето не искаш да го вземеш! Много ще ме заболи сърцето аз да запаля четири години работа и Картаген, а не римските вандали , но ще го запаля пробвай ме колко съм луд да кажа: Айде отначало!!!!

35

Анонимен

преди 1 година

тия може само да се молят на алахата изборите да не съвпаднат с референдума за еврото... че тогава ще видят кон боб яде ли!

34

Анонимен

преди 1 година

И нека да напомня. Франция е с близо два пъти дълг над бвп. Англичаните също. За Италия дори не искам да споменавам. Германия навлезе в рецесия. Япония е с двоен дълг над бвп също. Испания скоро не съм поглеждал но до скоро бяха в PIGS в групата задлъжнели като Гърция. Тези, които имат понятие от икономика знаят какво е първичен сектор. Там е цената на хляба олиото и млякото. Айтитата ще умрат от глад ако го няма първичният сектор.

33

Анонимен

преди 1 година

Абе какъв референдум, защо занимавате народа с популистките изблици на един душевно неуравновесен човек? Баце президент... Айде по-добре не!

32

Анонимен

преди 1 година

Така ли наредиха господарите?