39

...

преди 1 година

Значи нека да изпратим всички тукашни ПРЕДАТЕЛИ а именно путинофилите в северна корея! Така или иначе те казват, че там е рая на земята! С радост бих плати еднопосочното пътиване на всеки Бългаски предател-путинофил до северна корея! Айде бря! нали вие казвате, че там е рая на земята! Ко прайте още тука бря!!!???? Бах да ви ..... и ЛЪЖЦИТЕ ПРЕДАТЕЛСКИ!!!!

38

Русофил екстремист

преди 1 година

Ето това е мечтата ми да живея в такъв комунистически рай.

37

Анонимен

преди 1 година

На нас не ни е нужна такава! Защо ли? Защото тук има само Американски филми! БГ Телевизиите,не дават други!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Сбъднали са комунистическата мечта - всички имат нищо. Айде всички русофили с бодра стъпка към Пхенян да изживеете мечтата.

35

....

преди 1 година

На всички репортажи и снимки от С. Корея единственият дебел човек е Ким.Сигурно другите правят много гимнастика и фитнес.

34

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами прав е читател, все се се чудя русофилите и почитателите на Ким, чий го дирят в тази омразна за тях страна, защо се мъчат в тази покварена от запада държава, а не сбъднат мечтите си и не се пренесат немедлено в жадуваният рай, какъвто за тях може да бъде путинова раша или Северна корея, където ще се радват на добродетели, желязна дисциплина и нравствена чистота, като цитираните в публикацията отгоре ... !!!

33

Това са

преди 1 година

Фейкове и вицове.

32

читател

преди 1 година

Феноветен да Ким Чен Ун да заминават за северна Корея.

31

Анонимен

преди 1 година

ДВД почти не се ползва вече. Всичко е на облаци а корейците хакнаха милиони крипто.

30

Трак

преди 1 година

Гледаш порно - разстрел , боядисаш си косата- в концетрационен лагер, организираш парти за рождения ден на детето ти - затвор, облечеш дънки - бой с камшик и затвор, направиш си прическа неодобрена от комунистическия режим -бой, закъснееш за работа - лагер!! Все комунистическа УТОПИЯ! Чудно ми е тукашната лицемерна болшевишка сг-ан колко от тях ще отидат в този комунистически рай ? А, и за порното нали знаете - разстрел. 100% от тукашните комунисти ще бъдат разстреляни в СЕВ Корея

29

Анонимен

преди 1 година

"Една от техниките, използвани от групата, е спирането на електричеството в къщи, за които се подозира, че гледат забранено DVD или видеокасета, като по този начин не им позволява да го извадят от плейъра и да го скрият.".......чеки ве, тея нали умираха от глад? От де имат пари за прогнили капиталистически устройства като DVD-та? Да ви пика м на плоската пропаганда. Понеже никой не е бил в северна корея и никой не знае какво е там всичко написано се попива като истина.... ай бегайте у киреча...

28

Анонимен

преди 1 година

Др. Ким трябва да стане президент на България.

27

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Напомня за България 1960 година.

26

До анонимен келеш

преди 1 година

Дреме ми на уро за фащ. Изобщо не мисля да се редя за виза за там. С удоволствие обаче бих посетил Санкт Петербург. Невероятен град.

25

о. з. Тольо Пандев

преди 1 година

Браво, така трябва - ред и дисциплина ! КНДР ще съществува, хвала на лидера Ким Чен Ун

24

Анонимен

преди 1 година

Я чакам да падне корейската завеса и почвам внос на VHS касети с Чичолина. Мисията ми е да направя севернокорейците супер щастливи....

23

анонимен келеш

преди 1 година

Не съм чул някой от България да иска да ходи в Северна Корея или Русия:):):)За САЩ всеки ден опашка на Козяк пред посолството:):):)Корнелия Нинова е тарикат.Рафито в Хюстън:):):)

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26Недей така, че "актьорите ни", ще сричат повече и после ще си гледат бездарната продукция и сами ще се хвалят, понеже нема кой друг да ги хвали :)))

21

Анонимен

преди 1 година

Така беше и при нас, при социализЪма.

20

rendeto

преди 1 година

скоро и в русия, той жужи се учи от ким