9

Ем ляво

преди 1 година

Ем евроатлантическо. Е па нема такова животно. Евроатлантическите представители ги виждаме и в нашия и в европейските парламенти. Крадливи, евро и хомо, оръжие за Украйна, затваряне на ТЕЦ и АЕЦ и американско несъотвестващо гориво, скъпа американска газ х7 или руска ама х3 през турски фирми и т.н. Нема такова животно хем евроатлантик хем добро за народа. САМО ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ ПОДОБРИ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ И ЩЕ ВЪРНЕ ЕВТИНАТА ГАЗ И ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ. А с такива скоро и бензин и нафта ще са до небето.

8

Абе, бабе

преди 1 година

Що не си кажеш в прав текст, че бъдещето е в комyнизъма, че да ти олекне.

7

Дядо Соци

преди 1 година

Бъдещето е в един субект , а не в коалиция...! Татянке , имаше години дето бъдещето беше в един субект , но и ти си в тая коалиция , която разруши субекта. Търкаляхте се по жълтите павета , правехте простотии и заедно с юмрука докарахте до тази правителствена криза без край.А имахме стабилна държава.

6

баба мара

преди 1 година

аз мисля че които си има бизнес няма работа в органите на новото ляво обединениеможе да помагат на лявата партия но отдалече влязат ли хора от бизнеса и почнатда дават акъл няма да минат 4 процента пак ниска изб активност и още изборивзаимодеиствие с нинова под никакъв предлог

5

Абе хора..

преди 1 година

Писна ми от тая, не знам какво все ни я пробутвате !

4

Хубаво,бе ,Танче

преди 1 година

Но във вашия "единен субект" само провалени политици,майстори в корупцията .

3

Анонимен

преди 1 година

Няма да е розаво бъдещето другарко Дончева.Няма значение вече кой ще поеме управлението,защо Б-я е един обран бостан.

2

Анонимен

преди 1 година

Права е. Само Възраждане.

1

Анонимен

преди 1 година

Тази нафталинка пак плямпа. На кой му пука какво казва тая..