47

КАЛИНКА-МАЛИНКА

преди 1 година

В наше село попът е любовчия--коя от десетте божи заповеди.

46

птица

преди 1 година

Еми правилно се чувстваш (дори и по твоята библия). Втори клас си, грешки на природата стават, какво се вреш, какво искаш? Живей скромно .

45

Анонимен

преди 1 година

До 38 - Тествах ... Засега резултатие много ми харесват.

44

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Украйна внесе в парламента закон, изготвен по заповед на президента Володимир Зеленски, за забрана на украинската православна църква (УПЦ).

43

Анонимен

преди 1 година

До 46 - И какво?/Официално не се толерират и се крият, като мишки.

42

Анонимен

преди 1 година

Добре де нали в библията е забранена еднополовата любов,айде тук да,му разрешат,ами пред господ как ще го обясни и не обезмисля ли хомосексуалноста му позицията която заема!?

41

Анонимен

преди 1 година

Че то в българската православна църква е пълно с такива. Или сте забравили Баба Гуси и младите монаси? Сигурно гони поне 50% да са такива.

40

Анонимен

преди 1 година

Опит да наложат извращенията за нещо нормално.

39

какво се чудим

преди 1 година

всичко което е насочено срещу природата -т.е. срещу продължението на рода е ненормално и води до самоунищожение .това се среща както при човека така и при животните, но поради това че води до задънена улица в еволюцията не е масово а рядко изключение. може да се търсят много аргументи в християнската любов и пр.но дастатъчно да си спомним случая с христос и смокнята ото не дава плод а такъв е невзможно въпреки че опитите на *** продължават.

38

Анонимен

преди 1 година

явно порнграфията лъхаща от социалните мрежи активира и еднополовите хора да искат част от вниманието, ами разбираме ви но и това в момента е в повече, та нЕма нужда. То това се цели, в сичко да е на показ и определени касти да управляват света, а ние да сме в казана голи и боси, подчертавам голи и боси и гладни. Статия , не на място за България в момента, я кажете кавко се случва задкулисно пак?един коментар ми изтрихте вече

37

Анонимен

преди 1 година

Не бяха ли свещениците тия, дето си блъскаха главите в едно книжле с името "Библия"? В това книжле нямаше ли една история за 2 града - Содом и Гомор? А и думата "содомия" не идваше ли точно оттам? Но тоя свещеник е от англиканската църква - доста неща се обясняват. Хенри VIII-ми, за да може да се развежда спокойно и да има любовници се скарва с Ватикана (защо да им плаща?) и става глава на англиканците. Та тука е свободно съчинение- драскат си каквото им скимне. Като македонците, ама с религията

36

Анонимен

преди 1 година

Пьотр... Ингилизинът си хванал украинка, значи :) Таз година булка, догодина люлка.... или не?

35

До 33

преди 1 година

Чувал ли си за думи като морал, дълг, чест, ценности и т.н. - и да си ги чувал, очевадно не ги разбираш! Хомосексуализма е тежко отклонение от нормалността, ето защо е срамно и неприятно явление, ето защо и обществото не го приема. Защо е тази жажда за парадиране? ОК болен си, имаш някакво психо-сексуално разтройство, защо смяташ че общество е длъжно да ти се възхищава за което?

34

Анонимен

преди 1 година

Говорим си за църкви и свещеност, на оня болния пак Путин му е в акъла. Няма да си излекува повредения мозък това момче.

33

Анонимен

преди 1 година

Ако това е зле, вижте рекламата на Batwoman

32

Оруел:

преди 1 година

Нали ви казах...

31

Анонимен

преди 1 година

До 32 - Хаъс? С какво е по-хаотично отпреди? Изглежда острани така, но не е. Аз разлика не виждам. А и ... "виновни" и "отговорни" са прязниндуми в нашата политика, поне от 80 години насам.

30

Застрелянин

преди 1 година

Само показва, колко озостанали и тесногръди сме ние, българите! Защо трябва да се крият нашите гей свешенници? Защо гледаме с толкова лошо око на тях?

29

Анонимен

преди 1 година

тва с действащото правителствоо - хаха , нямали сме редовно ,ем чи да де. няма и да имамИ. Другото не се брои, н оможе и да сте прави в нашия случай може да е за добро , да е служебно завинаги и да се менкат винаги, така няма и да излизаме от хаоса, но няма и да има конкретни виновни и е иделка

28

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, сега ще редактираме и Библията, за да може да угодим на вечно ревящите и вечно недоволни гейове - всичко в услуга на новите розови суперхора. Ако утре ви накарат да си дадете децата на гейовете, трябва да го направите с широка усмивка на лице, защото те са недвусмисленото добро, а знаете вие сте зли неверници.