24

Анонимен

преди 1 година

Продажник си и ти Радев,затрая си като шмуткка,за ветото което им бяхме сложили на маклАйНовцците.

23

Анонимен

преди 1 година

ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО СЛЕД ПЕТИ НЕУСПЕШЕН ОПИТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО,ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА И СЕРИОЗНА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА,СЛЕДВАЩИ ОЩЕ ПО-СКЪПИ ИЗБОРИ,ОЩЕ ПО-ТРУДНО СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО И...РАДЕВ ЩЕ ЕВАКУИРА НЯКАКЪВ ХЛАПАК ПРЕБИТ В ОХРИД...И КАТО ГО ЕВАКУИРА КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИ?ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ?ЩЕ ФОРМИРА НОВА ПАРТИЯ,ЩЕ УЧАСТВА В МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ?АМАН ОТ ЕВТИН ПОПУЛИЗЪМ!

22

Анонимен

преди 1 година

Радев,ти що не сложи вето,на решението на партиите от Козяк за решението да ги пуснат за ЕС.Щоту си послушник на Херо Мустафа ,а иначе дрънкаш глупости за заблуда на българите.

21

Даааа

преди 1 година

Пак празни приказки от този клоун

20

Чук и Гек

преди 1 година

Коремно, лупинг, имелман, вас командва ви про фан!

19

Анонимен

преди 1 година

А има ли готовност за защити българския национален интерес?

18

М. Венков

преди 1 година

До Анонимен 12. Мале, мале ...Големи глупости си напиасал.

17

Анонимен

преди 1 година

Боже ,всичките евроатлантици Господ да ви съди.Продадохте и предадохте интересите на България .Г-н натовски генерал.

16

българина

преди 1 година

Радев, сега е момента да се гласува в НС мораториум върху членството на македония в ес! но понеже всички сте бок лу ци това няма да се случи. Пожелавам кехко здраве на вас и децата ви!

15

Анонимен

преди 1 година

айде командвай бе, фааттмак! Нали искаше да командваш? *** то с еиска акъл...

14

Чук и Гек

преди 1 година

Интересни същества сте вие, прабългарите! Хората стигнали до убеждението преди век, че за тях е по добре да са македонци, Коминтерна ги създал, Кремъл ги признал, Запада ги легитимирал, а вие още се дръвчете! Хайде, Георги Димитров е виновен! Но самите те казват, че непризнаването им днес е ,,живковизъм"!? Защо вашите евроатлантически господари не заявят, че с българската история се постъпва несправедливо, да ги призоват да се назоват святи българи, а не да ги подкрепят в кражбите им на памет !?

13

Анонимен

преди 1 година

Радев става само за пазач на паркинг!

12

Анонимен

преди 1 година

ЧАК ПЪК ЕВАКУАЦИЯ...БОГ ЗНАЕ НА КАКЪВ СЕ Е ПРАВИЛ ТАМ НА ИНТЕРЕСЕН И Е ИЗЯЛ ШАМАРИТЕ...ВМЕСТО С ПРИОРИТЕТИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА РАДЕВ НИ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ!

11

анонимен

преди 1 година

Време е за Специална военна операция и денацификация на македония!

10

Анонимен

преди 1 година

А къде ще евакуираш Пребитите България от България?Всеки ден има поне по един убит или брутално пребит.Стига с този популизъм.Побойниците са платени хора. Покажете изявленията на Костадинов и Джамбаски в Скопие от преди няколко дни по повод 95 годиним от смъртта на Мара Бунева. Това е също скандално ,както и това изказване на Радев.

9

Дракон

преди 1 година

Кой точно го е нападнал и защо.Има руски диверсионни групировки изпратени да разпалват вражда на балканите.

8

Анонимен

преди 1 година

Нали пебиха човечец,вие вдигайте лозунги.Кой ги пусна за ЕС или сте късопаметни ?Докато американци и Урсула ни командват,така ще е.Не чакайте нищо добро,жалко за децата ни.

7

Анонимен

преди 1 година

бла-бла-ла, за кой ли път

6

Гостивар

преди 1 година

Малко прекалявате. Да не е осъден в Саудитска на смърт? Какво ще евакуирате, дръжте се нормално. Значи правите там клубове, подстрекавате и когато набият някой вдигате шум до небесата. Защо е това? Не бяхте ок с техен клуб тук, нали? Макар, че те го направиха от инат, за реципрочност. Ходя в Македония и там никой не се е отнесал зле с мен, дори напротив. Говорят ми на турски, български, македонците са добри хора. Е, стига да не ги дразниш и да им четеш лекции по история. Оставете ги на мира.

5

Анонимен

преди 1 година

Трябва много сериозно на всички нива, всички партии да имат една и съща твърда политика спрямо югомакетата. Да се облъчва ЕП, ЕК всеки ден с престъпленията на севромакедонците спрямо българите. Да се стопират всякакви помощи на ЕС спрямо тях, докато не спрат с терора над българите по вардарско. Без оглед на партийна принадлежност, България трябва да е единна спрямо тях.