22

Крайно време е

преди 1 година

Ако някой в ЕС допуска в сайта си език на омразата, рискува хем да остане без сайт, хем да му наложат тежка глоба. А ние какво търпим? Тонове помия и лъжи ежедневно се изливат по адрес на страната ни. Онези тамошни граждани, които са заявили българската си етническа принадлежност постоянно биват притеснявани и ощетявани, а в отделни случаи се посяга на живота и здравето им. Мястото на тази измислена републичка е нейде в джунглите на Амазонка, където бял човек все още не е стъпвал! Не са за ЕС.

21

Анонимен

преди 1 година

До MakedonecА ВИЕ ОТКЪДЕ ЩЕ ГО ВЗЕМЕТЕ ТОЗИ ГАЗ?ОТ РУСИЯ,АЗЕРБАЙДЖАН?АМИ ТОКЪТ ТО АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ?СПРЕТЕ ИМ ГО ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ!

20

Анонимен

преди 1 година

ЕТО КАКВО КАЗВАТ ИСТОРИЦИ ОТ СУ "КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ":ФЕРДИНАД ВОДИ БЪЛГАРИЯ ДО ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!НЕГОВИЯТ СИН БОРИС ||| ДО ВТОРА ТАКАВА!ТЕ НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!Е ТОГАВА КОЙ ИМА МЯСТО В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ?ТОДОР ЖИВКОВ!!!

19

Makedonec

преди 1 година

Да им спрем тока и газа за 24 часа, при следващо провинение за 48 часа, после за 168 часа да видят дебелия край на тоягата и ще клекнат ....само от бой разбират.....со кротце, со благо беше до тук, време е за малко кютек...

18

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Мен ме спряхте , но Република Северна Македония няма да я спрете ...

17

Дикоф

преди 1 година

Киреее Кире и тука се ***

16

научете го

преди 1 година

На 6 април 1941г, още съюзник на Сталин, Хитлер атакува Сърбия, Македония и Гърция които капитулират за 10-тина дена, след което и в трите държави за 48 часа се настаняват български окупационни войски под командването на Борис 3ти.

15

Анонимен

преди 1 година

ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ ХОРА С БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ФАШИСТКА ИДЕОЛОГИЯ...ТЕЗИ,КОИТО ПУБЛИЧНО ГО ЗАЯВЯВАТ В МАКЕДОНИЯ СА ИМЕННО ТАКИВА.МАКЕДОНЦИТЕ В Р.БЪЛГАРИЯ СА ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ,КОИТО КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДАНЪКОПЛАТЦИ СЕ БОРЯТ С ЖИВОТА...БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ ИСКАТ ПРИВИЛЕГИИ НЕ ПРАВА ЩРЕЗ ФАШИЗОИДНА РЕТОРИКА!

14

Анонимен

преди 1 година

Предполагам Масква ще възнагради богато ВМРО за този му "успех" да скара България със съседите си.

13

Анонимен

преди 1 година

Р.МАКЕДОИЯ НЕ ВОДИ НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ С ЕС,ЗА ДА ГИ ПРЕКРАТЯВА...ВСЕ ПАК СТАВА ВЪПРОС ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ФАШИСТКА ИДЕОЛОГИЯ,А НЕ НА БЪЛГАРИН!

12

Космонавт

преди 1 година

Пътят към Брюксел е осеян с добри намерения :))

11

Анонимен

преди 1 година

ВМРО ДПМНЕ трябва да смени името си защото ВМРО е бг и така има териториални претенции към бг. Северна Македония не трябва да влиза с име Македония в ЕС. Това беше грешка на ГЕРП и СДС и Каракачанов.

10

Чук и Гек

преди 1 година

Някакъв Гербераст Ковачев, представящ се за евродепутат, сутринта алармира, че македонци репресирали наш човек там!? Абе, евроатлантици, кога сте искрени - когато надавате вой, че там пребиват българи, или когато ги предлагате за влизане в ЕС без никакви условия, само и само да не ги окупирал Кремал? Ето, затова ще ви се подиграват всички!

9

Анонимен

преди 1 година

*** от ВМРО и от двете страни на границата са в основата на този конфликт! Гледах изявленията на Копейкин и на Джамбазки на честването на Бунева. Определено са провокативни и сега жънем плодовете на техните глупотевини!

8

Анонимен

преди 1 година

Затворете посолството и който е бг да идва тука а там не е бг.

7

Румен

преди 1 година

Този ВМРО създава проблеми на българи и македонци, не търси решение. Е питам като влезе РСМ в ЕС ще загуби Сърбия. Не България . Цялата продукция на Северна Македония отива в Сърбия и Русия. Този е защитник на хаоса, неразбирателството ни с РСМ. Негова въпиюща радост анархията

6

Анонимен

преди 1 година

ние сме на всеки километър и така до края на светс нас червеното знаме роди ни

5

Анонимен

преди 1 година

ДО КАТО ВЪРШИТЕ ГЛУПОСТИ,ВИНАГИ ЩЕ ИМА НАПРЕЖЕНИЕ!ПОТЪРСЕТЕ ГРЕШКАТА В СЕБЕ СИ!ПРАВЕТЕ НЕЩАТА ТАКА,ЧЕ ДА НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ХВАНАТ!

4

Анонимен

преди 1 година

баси чуека

3

извод

преди 1 година

измислената държава македония няма място в европейския съюз !