33

Галин Костов

преди 1 година

Преди 4 месеца гледайки западна инфо медия попаднах на репортаж от Нова Зеландия отразяващ голям антиправителствен протест с искане за оставка на Ардърн и разследване за престъпления срещу човечеството на режима и, следващ директивите на китайската компартия уж за справяне с Ковид пандемията, а в действителност за установяване на тоталитарно общество. Два пъти повече внимание обаче беше отделено на дежурния контра протест съставен от крайнолеви активисти, ЛГТБ общността и еколози. Всички с маски

32

XuTbP5bP

преди 1 година

"...световното прогресивно движение.." Хах и на калкулатурка пак *нема* да и върже никой, 'щото е грозна, тя за това мрази мъжете.

31

от Мюнхен

преди 1 година

Тази зима в Германия многократно ваксинирани хора умират като мухи. С % по- голяма смъртност от нормалната! Но всичко това се крие за да няма бунтове и падане на праавителството.

30

Анонимен

преди 1 година

До Влади - дежурният по кови измишльотини и защита на пландемията и псевдоваксините се отчита

29

Влади

преди 1 година

Има един цръвул - Гошо Боеца. Той яростно отричаше ковида и ваксините, но като се разболя ревна , че Бойко му е виновен и трябва да го лекуват в София във ВМА, а не във видинската болница. Трябваше да го оставят там, нали нямаше такава болест Ковид. Същите демагози от Възраждане - не на ваксините, пък повечето и депутати ваксинирани. Балъците дето им повярваха, да ***...

28

Анонимен

преди 1 година

До Бай Ришат За скота кошарата е рай.

27

Бай Ришат

преди 1 година

Живеете в кошче за боклyк бе друзя, а нова зеландия е топ по качество на живот. Хората си имат яхтички и си плават насам натам, a вие мyчите в разни вмиpисани кpъчми където ви сервират cкапана храна.

26

Хан Талибан

преди 1 година

Няма нищо вечно. Реда на рептилите и техните придворни слуги ще дойде рано или късно и един ден няма да има и помен от тях, но хората ще оцелеят а дали ще е на тази планета е божа работа.

25

Гуцански

преди 1 година

Тавариши, в любимия ви китай който винаги давате за пример за всичко, 2 години народа го заключваха като ***. Щом сте любители на хард диктатурата, ше се боцкате и хоро ше играете. Поняли?

24

Martin Bormann

преди 1 година

Само слаба държава и нечия поддлога избира жена за лидер. Кога Америка с жена Президент? Американците предпочетоха няй-големия шут на света Доналд пред жена. Кога Русия или Китай водени от жена?

23

Анонимен

преди 1 година

То и ние не сме ваксинирани ама си пътуваме. Долу е концлагер.

22

Колчо

преди 1 година

Бая друзя дето си вириха носа и викаха че ковид нямаше, гушнаха букета. Разбира се и много останаха и продължават да твърдят това.

21

Анонимен

преди 1 година

Предстои световен трибунал за участниците в геноцида. Родните марионетки да се готвят, списъка е готов.

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя либерастки, тираничен кон, трябва да бъде одран жив.

19

Мда

преди 1 година

"Телеграф"-ът са се понаакали с тая статия. Предвид, че точно в разгара на ковид-а, в края на 2020-а, рейтингът на Ардърн беше във висините... Че си имат грижи в НЗ е ясно, но те не са свързани с менажирането на ковид ситуацията там, нищо че двете мозъчни клетки на *** не могат да си представят друга причина.

18

Мариам

преди 1 година

"авторитаризмът ѝ - особено що се отнася до задължителната ваксинация". - най-гадното нещо, което се случи.

17

Анонимен

преди 1 година

Кончита вурст значи била кат наш'то емили. Това обяснява крайностите в изказванията и злобата към нормалните хора, които искаха да отидат на повече от 5 мили от постоянния си адрес.

16

Космонавт

преди 1 година

Тя? Това нещо има по голям пaткaн от повечето пишещи тук :)) Има я в Телеграм, с една червена рокля, върви по един коридор с други нейни колеги ковид-психопати и яко мята вурста.

15

Анонимен

преди 1 година

Тая съсипа страната и хитро се разкара, за да не носи отговорност за действията си!

14

Анонимен

преди 1 година

Той и наш Бойко ни изкуба пейките, сложи ни КПП-та, не ни даваше да излизаме, ваксини и какви ли не простотии, но всички забравиха всичко.