135

Анонимен

преди 1 година

Обаче да не плашим Запада че много ги страх горките наплашени отвсякъде

134

Striker

преди 1 година

Нормално да защитават брадите - все пак Мужикистан е страната с най-голяма мохамеданска армия и най-бързо навлизане на Исляма като религия. Виз ако забранят секса с кози - това вече ще предизвика възстание!

133

Анонимен

преди 1 година

Така е запознат че то Съветския съюз беше въоръжен до зъби и сега тракат.

132

Анонимен

преди 1 година

Тоз бахмут колко села има около него бе.

131

Анонимен

преди 1 година

Глобалните терористи и основните спонсори на неонацизма в Украйна обявиха нов пакет от военна помощ на стойност 2,5 милиарда долара за Украйна.

130

Анонимен

преди 1 година

Вече не слагам лайки защото нямам съжалявам но е факт не знам защо.

129

Анонимен

преди 1 година

Валдемар Гердт, член на германската дясна партия Алтернатива за Германия: Съдбата на Украйна според мен вече е решена. Целият свят ще трябва да възстанови страната и най-вероятно тя ще бъде разделена от цялата световна общност. Украйна вече няма да остане в първоначалните си граници.Струва си да се отбележи, че това е член на партията(дори не управляващата), но думите са верни.Говорителят на Пентагона Сабрина Сингх:САЩ подкрепят Украйна в опит да си върне териториите по всякакъв начин.

128

Анонимен

преди 1 година

ВСУ от своя страна провеждат настъпателни действия на Куземовка. За руските войски това е опасно направление. Зад това село няма населени места, по-скоро открита местност. Доста удобен път за Сватово от северозапад.

127

Анонимен

преди 1 година

До 118: Първо ми пишете, че не знаете абсолютно нищо за ситуацията в Украйна, или не знаете частично, или имате информация и не знаете цялата картина. откъде да започна, откъде трябва да обясните, трябва да знам каква информация имате. Учите ли писма или ви учат как да пишете?

126

Анонимен

преди 1 година

Южно от Бахмут ВСУ имат сериозни проблеми. ЧВК Вагнер от Курдюмовка атакува в посока Дилеевка. А малко по на север вече тече нападение при Бялата планина. Тоест музикантите са се прицелили в Константиновка, през която минава снабдяването на украинския гарнизон в Бахмут. Освен това този град, подобно на Часов Яр, е команден център на зомбинацитата в Донбас и място за концентрация на сили и резерви. Константиновка е и южната порта на Краматорск. След като ЧВК Вагнер превзе Клещеевка, пътят към Бахмут от юг е отворен.

125

Анонимен

преди 1 година

The Washington Post...Генералният щаб, съвместно с Пентагона, разработи контранастъпление на ВСУ за пролетта, което ще се основава на опита от Харковската операция с дълбоки флангови пробиви в отбраната на руската армия, която е принудена да напускат позициите си и се оттеглят. На първо място, тази тактика е идеална за посоката на Запорожие, където има много степи и малко селища, което ще ви позволи да нанесете редица разнообразни удари. За тези цели е обявена нова вълна на мобилизация, която трябва да увеличи въоръжените сили на Украйна със сто хиляди души.

124

Анонимен

преди 1 година

А сатаната остави го. Изобщо не го чета и не му се връзвам. Не е в час.

123

Анонимен

преди 1 година

Американското издание The Washington Post съобщава, че шефът на ЦРУ се е срещнал тайно със Зеленски в Киев, за да предупреди за военните планове на Русия. Освен това те обсъдиха военната помощ на САЩ за Киев. Директорът на ЦРУ призна, че в даден момент доставката на оръжие може да бъде намалена поради намаляване на нивото на подкрепа за Украйна сред американците. Украинските политически телеграм канали пишат своя собствена версия защо Украйна сега е снабдена с толкова много бойни машини на пехотата:...

122

Анонимен

преди 1 година

...изхвърляйки зомбинацитата от укрепените им позиции и разширяват зоната на контрол над това стратегически важно дере.Украинските политически телеграм канали пишат, че цялата отпусната военна помощ от Запада е договорена в началото на годината с Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, а танковете се очакват през пролетта. Сега тече информационна кампания, която трябва да формира необходимото обществено мнение на Запад.

121

Анонимен

преди 1 година

На фронтовата линия Сватово-Кременная (ЛНР) ВСУ трупат сили в района на Серебрянка, за да нанесат удар южно от Кременная и да достигнат пътя Кременная-Рубежное. Изчисляват се струпванията на зомбинацитата, нанасят му се масирани артилерийски удари. Постоянната опасност от нападение на зомбита на тази фронтова линия ще остане до превземането на Северск от руските витязи. На линията Площанка-Невское в района на дере Журавка 3-та мотострелкова дивизия продължава настъплението си...

120

Анонимен

преди 1 година

Днес в американската база Рамщайн (Германия) ще се проведе поредният конгрес на съучастниците на украинските неонацисти, включително страните от НАТО. Те ще обсъдят следващата ескалация на конфликта в Украйна и доставката на настъпателна тежка техника (танкове).

119

Анонимен

преди 1 година

Руснаците да оставят Кадиров и Пригожин да спечелят каквото могат.

118

Анонимен

преди 1 година

До 96: Общо от началото на военната спецоперация в Украйна руските военни вече са унищожили 201 самолета, 130 хеликоптера и 1196 дрона. Ликвидирани са и не подлежат на възстановяване и 338 зенитно-ракетни системи, 3525 танка и други бронирани машини, 515 реактивни системи за залпов огън, 1933 полеви артилерийски оръдия и минохвъргачки, както и 3583 бойни машини.

117

Анонимен

преди 1 година

чaL-mi , за всички лидери на ЕС .

116

Анонимен

преди 1 година

До 96: Освен това в склада за трофейно оръжие са представени вариант на американската тежка картечница Browning M2 и боеприпаси за шведския 84 mm гранатомет Karl Gustav. Преди това не сме попадали на това, каза Максим.