215

Анонимен

преди 1 година

Амин!

214

Анонимен

преди 1 година

Този е не само лицемер,но и човек който подстрекава към голяма война.Инвазивна война,с която заплашва цяла Европа.Та не разбрахме,какво общо има духовенството със подстрекаването на населението към завладяване на чужди територии и държави.както виждате,мераците и апетитите не само към Украйна,а и към много други съседни държави.Най-вече православните.РПЦ е една шпионска машина и оръжие на Кремъл.За тяхно съжаление,много от съседните им държави са католици,и РПЦ там е безсилна.

213

Анонимен

преди 1 година

227 Няма велика страна под санкции. На кой Бог се кланят в Русия? На непогребаната мумия, на сифилистика Ленин, положен в мавзолей, в центъра на Москва? Непогребването е най-големият грях в православието. Рудия не е православна страна. Анатема!

212

Анонимен

преди 1 година

226 Алчният и поглъжащ капитал е у Путин и руските олигарси, които ограбиха руския народ. Тяхното разточителство граничещо с оскъден ум, е пословично в света. Русия е криминална държава, която се управлява с указите на един диктатор, страдащ от комплекси и параноя, заплащващ света с ядрено оръжие. Бензиностанция, маскирана като държава.

211

Космонавт

преди 1 година

Ей го и този, който се кланя на луд старозаветен бог. Сатанизма е в руската църква, понятията са обърнати, хората объркани, благодарение на руснаците, тези бледи поодобия на хора. Това на което казват дявол е ЗАКОНЪТ от който се страхува задругата на католици и руската "православна" църква. НСР ще измете несправедливостите на старозаветниците и ще даде на хората шанс за духовен растеж. Ако откажеш да си роб, може да се сетиш, че бога на когото се кланяш може да си ти.

210

Щом

преди 1 година

и патриарха се разпъшка значи Кремъл ската хунта отново нещо обосралис ***.ха ха ха. Всичко вървяло по план. Хххххххх. Накрая пак ще има беше както беше, стана както стана-по стар руски ХУбичай:)

209

No War

преди 1 година

Горко на този, който казва за светлината, че е тъмнина, а за тъмнината казва, че е светлина. Не Украйна нападна Русия, но Русия нападна една свободна и християнска страна. Внимавайте с какви думи съдите за да не бъдете съдени.

208

Mopcku_

преди 1 година

някой да обясни на престъпника в расо - другаря от държавна сигурност КИРИЛ, че Рашастане не е нападан :) а уви - рашастан нападна Украйна.

207

КаскетЯ

преди 1 година

"Бог няма да изостави руската земя"Този явно си мисли че Ленин е бог!

206

Анонимен

преди 1 година

Русия е велика страна и винаги ще бъде така. Бог е с Русия...запада е пак с фашисти те украинци..защо ли...англосаксонската раса е гадна и иска единствено богатствата на Русия и другите държави факт неоспорим

205

Анонимен

преди 1 година

Русия е единствента държава, която се опълчи на алчния и поглъщ капитал. Големите американски фирми са като акулите всичко е пари за сметка на колониалните държави. Да, обикновеният американец има достатъчно да се наеде и да отиде на пикник в някой щат или някоя латино-американска държава, но обикновиния българин - салам кучешка радост...... Това е.

204

Анонимен

преди 1 година

Да ни пази Господ от Империята на злото Този патриарх отдавна е сключил договор с дявола и няма връзка с Бога Един истински християнин никога няма да проповядва войни и края на света Русия нападна суверена държава изгуби и сега търси виновни за своята варварска и нечовешка война ще има възмездие и ще си платят за всички зверства не само за Украйна но и за всички поробени народи включително и за дивия комунизъм

203

Анонимен

преди 1 година

*** що бе, отче, нали Русия ще победи и унищожи тя Запада. Няма да се налага да унищожавате с ядрен арсенал Света. Леле, мале, божий човек да говори подобни неща за човечеството. Тия там от пияндура до светия им отец не са у час. Ужас. Започвам да се плаща вече, ако успее Русия и частица от такъв пъклен план да реализира.

202

пак сте се объркали

преди 1 година

никой не желаве да унищужи русия защо иначе европа ще купува газ и горива на стойност трилиони долари последните години, Русия е тази която желае да унищожава всичко около себе си, нападна грузиая, преди това латвия добре че тя влезе в нато за да спре войната там която продължи 7 години имам познати воювали в нея, преди това афганистан, чечня, раздели молдова и части от грузия, анексира незаконно крим, в сирия изпитваше нови незаконни оръжия предизвика милиони емикгранти да напуснат....

201

Анонимен

преди 1 година

А.б.е кико помниш ли преди 1989 празните църкви...благодарение на кпсс бкп!!! Ти това ли искаш празни църкви???

200

О хо хо

преди 1 година

Никой Не иска да побеждава Русия, а само Тя да се върне в себе си, извън украинските територии!! Обръщат всичко на 180.

199

Анонимен

преди 1 година

А.б.е кире...нещо не си разбрал. русия нападна и унищожава чужда държава. Ра.ш.ки.те никой не ги иска..ни живи ни умрели!!!

198

Мужик

преди 1 година

Хич да не я победят, скоро Руската федерация сама ще се разпадне

197

Трипонеца

преди 1 година

Отчето е право,зер Путин е много нервен напоследък и бързо спуска чакмака.Дразнят го и току виж полудее и натисне копчето.Тогава всички русофоби ще се втечнят в обща фекална маса от която ще засмърди целият свят.

196

Анонимен

преди 1 година

"Патриарх" търговец на цигари без бандерол, кагебеец, който носи прескъпи часовници и има прескъпи лимузини, няма нищо общо с Бога. Който държи в центъра на Москва мумията на сифилистика Ленин, положена в мавзолей, непогребана. Непогребването е най-големият грях в православието. Русия не е православна страна.