10

Анонимен

преди 1 година

Първи сме първи се ааааааа. миналта година са продали 2 коли, а тая още 2 и ръста е цели 50%, докато ония на запад оная година са прадали 10000 а тая 10010 и ръста е само 0,099 %. Напрао ги съсипааме сичките бе ... с приказки.

9

Какво да ви кажем.

преди 1 година

VW и Ауди, за двете най-продавани марки коли в България. У Перник ако не караш VW или Ауди не си от перник. Парички си имаме. У София.

8

Клошари БГ

преди 1 година

Значи от 1 милион продадени в ЕС в Бг са продадени 20000 хиляди. 2-3процента от регистрираните общо..Оо силни сме ще ги скъсаме.

7

Анонимен

преди 1 година

ПървоАприлска шега! Само че 1 април е много далечко още! Да не Би да сме Забогатели,а ние да не Знаем? Както беше при ГЕРБ преди 2 и кусур години,същото Е и при ПП! От много " захласване" и " пиари" покрай Укрия,Петков Забрави защо беше избран! И че Някой има пари и се чуди какъв автомобил да си купи,си е просто друга тема! Цени растат и стегнация! ЕС не Е това което беше преди 1 г! " Политиката" не върши работа вече! Така че Изненадите Ни предстоят!Друг играч ще си избере вече Българина!-:))

6

Фактите са такива

преди 1 година

Половин година ПП бяха на власт и стандарта скочи значително до такава степен, че вече не е проблем да се вземе нова кола. Предствете си ако бяха останали цял мандат!

5

явеяв

преди 1 година

Този със зеления автомобил е голям смелчага. За този път е по-умно да се ползва кУруца.

4

Анонимен

преди 1 година

От 1 на 3 Месечно!

3

Анонимен

преди 1 година

От 1% нови коли сме отбелязали 100% ръст и вече сме с 2% от общите покупки първи сме по ръст. :-)

2

Нарко Сиртаков

преди 1 година

Хората живеят като за последно

1

Анонимен

преди 1 година

На гол тУмбак, чифте пищови.