57

селянин

преди 1 година

зимно време не ми се работи а па летно време ми се почива повеке ракийката ме влече от работата

56

Анонимен

преди 1 година

"Безработицата в България е на изчезване, но липсват надеждни кадри" Тоя човек /Добрин Иванов/ би трябвало да е отварял учебник по икономика и да е чувал за циклична безработица. Типичен пример за краткосрочно мислене. Щом в момента статистиката сочи това, значи и през следващата година ще е същото.

55

Безработна

преди 1 година

Прекалявате с писане на неистини ! В някои региони може и да има недостиг на кадри, не знам, в моя град няма нито един работещ завод. Половината млади хора се изнесоха в чужбина, останалите работят в държавните институции, общината или в София като пътуват всеки ден по 100км. А пък да си намериш работа след 40г възраст, ако нямаш връзки, е мисия невъзможна. Аз съм от тази възрастова категория, икономист и не мога да си намеря работа макар, че нямам големи претенции за заплата.

54

морски

преди 1 година

Скоро почва Сезон 23` и мутрите предлагат много работни места. Квартира осигурена.

53

не Гатев,а Патев

преди 1 година

До Гатевтопанче,ТЕЛК аджии никъде не вземат на работа,БЪЛГАРИТЕ с ТЕЛК едвам свързват двата края,даже и за пазачи ги не щат,баща ми КРИЕШЕ че е с ТЕЛк,за да го вземат на работа някъде.Пенсиите са ЖАЛКИ! За МВР-а за да идеш в МВР,се иска абсолютно здраве!Че лекарите злоупотребяват,това е ИСТИНА,но просто им се ПОЗВОЛЯВА,както на патлижаните да крадат,и на дилърите да продават.

52

И аз до 44

преди 1 година

Къде в Русия видя 100 евро на месец ? Може би имаш предвид на ден. С. мешник, пропагандата от Козяк ти е замъглила главата. Потърси информация истинска за заплатите и цените в Русия. Ще ти падне ченето от видяното ! Сравнено с България.

51

До 44и

преди 1 година

Ти пък много кинтаджия се изкара. Имаш ли представа колко са заплатите в Русия ? За средната заплата в Москва можеш само да мечтаеш. Поне двойно на тази в София. Сега ще кажете ама само в Москва. Не. В Новосибирск дори са повече. И даже в Чукотка. Цените там пък двойно надолу. А сметките за ток парно вода газ общо са...80лв на месец. Бензина е левче. А тук извън София какви са заплатите ? Техния стандарт на живот е далеч пред твоя. Да не говорим че Европа и България тепърва ще слизат надолу !

50

Дякона

преди 1 година

Когато заплатите се изравнят с тези у Дойчланд, тогава може и да се намерят тези 200 000 :DДо тогава ще разчитат на полуграмотен инвентар :D

49

Джеки

преди 1 година

Пример за едър бизнесмен в Бугарско: Явор Божанков и баща му. Използват роми за да крадат железо от БДЖ и направиха милиони. С тези милиони си купиха депутатско место в БСП. И този човек, Божанков, е най-малко корумпирания в БСП!

48

Пони

преди 1 година

От коментарите разбирам, че само аз работя в България!

47

Гатев

преди 1 година

Половината полицаи били с ТЕЛК! Родната милиция ни пази - да бе да. Тотална корупция и разложение! Лекарите не лекуват а източват държавния бюджет. Полиците получават пари да дремят по цял ден. Без лекари и без полицаи ще е по-добре. И без това не може да се разчита на тях.

46

Анонимен

преди 1 година

Мафията никога няма да им прости че й затвориха кранчетата.

45

ай ем бизнесмен

преди 1 година

пак започнахме със сапунисващите статии!!!плащаме на журналята да пишат че видители бг бизнеса имал мнооого нужда от кадри?!?!по този начин си намираме по лесно служители с ниско заплащане!!!!ха тръгнете да си търсите реално работа да видите дали ще си намерите лесно както ви обясняват по платените статии че видите ли много търсим служители *** нямало кой да работи?!?!....следващия месец започваме с поръчковите статии за работа за морето как давали по 3000 лева ама нямало кой да работи...

44

Анонимен

преди 1 година

1 милион имат телк, от които 0,5млн не са болни въобще. Ето ти работна ръка, но как да научиш на труд мързеливци и тарикати...

43

No money, no honey

преди 1 година

Когато не можеш да си позволиш да плащаш заплати, значи не търсиш "специалисти", а балъци. Все едно да търсиш спортна кола с бюджет 10к, гледаш Ферари, Ламборгини и Порше, обаче взимаш старо БМВ.

42

Анонимен

преди 1 година

Където хората си плЯщат никога не изпитват нужда от работна ръка.

41

Бюро по труда

преди 1 година

Има свободни места за депутати заплата 5000 лв

40

Иваничка

преди 1 година

С Пеевски и Борисов начело на държавата ще станем балкански икономически ТИГЪР... след около 1000 години!

39

Киро

преди 1 година

Безработицата намалява не защото има нови работни места, а защото населението намалява рязко по ред причини. Кой е най-големия работодател в България: Български пощи и БДЖ, където заплатите са 500 лева. Смях в залата!

38

Василев

преди 1 година

"Комунизма" уж свърши ама не свърши. И същите неуки и мързеливи шефове, тип комсомолски секретари, продължиха да управляват 30 години и България стана бунище и руини! Хората в България не се ценят, а качествените хора - още по-малко.