140

Само

преди 1 година

Така !

139

Евстати

преди 1 година

На Делян фактурата първото, което му идва на ум са комисионните. Напълно нормално.

138

Гошо

преди 1 година

Ще се разплача. Появи се ХИБРИД на тиквата. Сигурно е зубрил речта в Банкя пред строгият поглед на ПОРТИЕРА на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. Делянчо, стараеш се!!! Отличник!!!

137

Ха ха

преди 1 година

Мен пък ме е срам от Делян Добрев даже повече. Ох на батя пиленцето... Що не сме били дарявали оръжие на укронацистите и защо не сме били поканили наглеца Кулеба да говорел в Народното събрание.... Че там има достатъчно много наглеци и предатели! Жалка картинка - националните предатели от ГРОБ и ПП (Пълен провал) се състезават кой да падне по-ниско! А народът - кучета го яли.

136

Вал

преди 1 година

Добрев , пак се излага , срам ни е от него , някой го е излъгал че е умен.Кирил и компания са способни и достоини българи.Те ще променят България , най -после , а той ще остане като лош спомен.

135

Анонимен

преди 1 година

Хайде ," честният "в ушите Добрев , да спре да се прави на " невинен" , че тази роля не е за него! А и ние , помним!

134

Възмутен

преди 1 година

Мен ме е срам и от ГЕРБ, кой продаде самолетите и после вика трябва да купуваме

133

Не те понасям КРАДЕЦ

преди 1 година

20 години управлява ГЕРБ , и все още управлява на много местни нива . И ДА КаЗВА че други са виновни .ГОЛЯМ СМЯХ

132

Един Българин

преди 1 година

Срам ме е от Делян, Тома и Ту-лупа!!! 12 години ни крадат. Послед ият натрупа 4 млрд евро в шкафчето и не ги дари за Украйна, а праща този сополанко да.мрънка. Какво лошо има да платят англичаните? Те ни разпокъсаха родината. Българската трагедия от 1919та не се купува с пари!!!

131

Питане

преди 1 година

Къде останаха Трите Морета

130

България над всичко

преди 1 година

България не дължи нищо на Украйна, та да се налага да й прави подаръци!видиш ли сме били длъжни да им ПОДАРИМ военна продукция за 5 млрд. лева..?! Украйна била нападната.. от България ли...?!

129

Анонимен

преди 1 година

Добре че , когато започна тази война , ГЕРБ не бяха на власт, защото нямаше да остане жив пенсионер! Той Бацето си ги ликвидираше по малко , докато управляваше. Нямаше милост към лошият материал! Та Господ се смили над пенсионерите и инвалидите , че ПП тогава бяха на власт и получиха по-достойни пенсии.

128

Папиханус

преди 1 година

Няма ли кой да го изтряска тоя !?

127

Мен

преди 1 година

Ме е срам от всички тях накуп. Не са им мили българите и България, а само с Украйна ни занимават и само за Украйна и украинците. Господата не мислят каква негативна карма създават на народа си с тези оръжия, които изпращат. Защото оръжията отнемат животи все пак. Защо в чужбина правителствата подпомагат гражданите си в момента, а нашите нито стотинка не дават за българите, а само си разменят обиди и се правят на циркаджии. Бог да пази България и дано се появят свестни политици! Тези не стават!

126

Анонимен

преди 1 година

Отново от ГЕРБ са прави, Киро и Пинокио бая милиончета направиха от комисионни, и това тяхното НЕ е помощ, а бизнес!! Помощ щеше да е, ако България официално беше дарила оръжия и горива за украинския народ!!!

125

Анонимен

преди 1 година

И ПП са виновни. Всичко са компрадори, свестни в БГ политика-няма. ДПС се грижат за своите, за нас-няма кой да се грижи

124

Анонимен

преди 1 година

Всички от ГЕРБ са се облажили. Хайде да си ходят! Вицът за налазения от мухи, който не ги гонил за да не дойдат други гладни не важи за хората на власт, защото алчността човешка е безгранична. Делян Добрев е калинка, която може да е във всяка партия-безличен до пригаждване.

123

Анонимен

преди 1 година

Освен Борисов, който има вид на личност, всичко друго в ГЕРБ е пълнеж.

122

Анонимен

преди 1 година

Току що ГЕРБ загубиха моя глас. Ако не беше Бойко Борисов да я държи тези от кол и въже събрани безхарактерни и безгръбначни индивиди, ГЕРБ нямаше да я има като партия.

121

Анонимен

преди 1 година

133 Срещу Борисов не се води никакво разследване. Намещалката в Барселона приключи в полза на Борисов. Идва краят на ПП. Те бяха инсталирани във властта, за да унищожат ГЕРБ, но неуспяха. Сега са аут, пуснаха ги по течението. Адиос!