112

Боби

преди 1 година

Х-32 е наследник на Х-22. Буквално старата ракета се изтърбушва и всичко се подменя с ново. Според изискванията от 2010 всички ракети трябва да са многофункционални. Така че Х-32 има ГПС насочване и ракетите са също толкова точко както и Калибрите. Но за разлика от последните са 4 пъти по-бързи. Руснаците сигурно са тествали Х-32 в Ъкрайна но не и в размер от 300 бройки. Старата Х-22 е неточна срещу наземни цели. Срещу кораби прекрасно се държи.

111

Анонимен

преди 1 година

малко им е една удри още глупав украински народ

110

Боби

преди 1 година

Украинците бъркат Х-32 с Х-22 - Х-22 е много скъпаракета - висококачествени керамика стомана и титан. Основна цел са противниковите самолетоносачи. В конвенционално изпълнение БЧ е 960кг бронирана проникваща за да премине през бронята на САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ НА САЩ. И Украинците ни Лъжат че тази от където вземеш СВРЪХ СПЕЦИАЛИЗИРАНА РАКЕТА и БЕЗУМНО СКЪПА(половината конструкция е от Титан) ще стрелят на Юруш по градски обекти. На всичкото отгоре се рециклира в Х-32 с изцяло нови вътрешности.

109

Анонимен

преди 1 година

Пословично неточна е единствено "информацията" ви

108

До 108

преди 1 година

Как тогава са сваляли всички ракети при предишните обстрели след като са нямали средства да свалят тази? От този вид до момента са изстреляни над 300. Кога лъжат... сега, преди или винаги?

107

РазПутлер

преди 1 година

Идат със страшна сила западните танкове, щатските Пейтриът, около 10 000 обучени на Запад укри-рейнджъри. Затова на Путинската му треперят дъртите джуджетни карачки.

106

един ЦИТАТ

преди 1 година

Арестович обяви оставката си във Фейсбук. Преди това той публично се извини в изявление в Телеграм и оттегли коментара си, в който намекна, че руската ракета, улучила жилищна сграда в Днепър и убила най-малко 41 човека, е била свалена от Украйна.

105

Руски кьорфишек

преди 1 година

Не е за сефте. Една подобна "точна" ракета удари Кипър по време на войната в Сирия, а повече от 8 от този тип, изстреляни от Русия към Сирия, финишираха в Иран и изпотрепаха бая резнячета, но ги отчетоха, като колатер демидж.

104

Анонимен

преди 1 година

Стават грешки руското военно ръководство каза че в Макеевка са загинали 89 войника а те са 610, около Соледар и Бахмут 14 000 са замръзнали и чакат месец март да се размразят и добре опаковани да поемат обратно .

103

Анонимен

преди 1 година

На пук на Укрофилите Украйна е поела към светлината в края на тунела. Е така се заличава бързо държава. А не като нас 34г се мъчиме. Наще продажници да се поучат от Зеления.

102

Анонимен

преди 1 година

110 000.

101

Lud

преди 1 година

Нищо не е признавал съветникът !Защо лъжете?Съветникът изказва предположение и затова сега е подал оставка !"Прибързано предположение"! Става ясно ,че Украйна няма средствата да сваля такива ракети към момента.

100

Анонимен

преди 1 година

Украйна, лично чрез най-високопоставеният украински пропагандист и вече бивш съветник на Зеленски,Люся Арестович ,признаха ,че разрушения блок е резултат от работата на украинската ПВО!!Генералният щаб на ВСУ неколкократно се хвалеше ка месеци назад успешно свалят руските ракети х22Признанието на Арестович: трагедията в Днепър се случи по вина на силите за ПВО на ВСУ, които атакуваха целта точно в ж.к. Ракетата беше свалена и падна в сградата, - каза представителят на администрацията на Зеленски Арестович в ефир на Фейгин. Както беше съобщено, жилищна сграда беше разрушена по време на уж

99

Анонимен

преди 1 година

това разузнаване е на ниво първи клас, дори главния гьобелс на украинската пропаганда призначе, че укро пво-то е свалило ракетата

98

Анонимен

преди 1 година

За два дена го измислиха, и ясно че ще е нещо лошо за русия ;)

97

Бай Дрън

преди 1 година

И х...не става от британското разузнаване, още по-малко от центъра им. Всъщност става...да лъжат хората са номер едно.

96

Анонимен

преди 1 година

Напред Русия само напред смажи Украинци и третополови НАТОВЦИ.

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99 "а ти от кое пенсионерско блато изпълзя като едно голямо и дефектно дермо за да споделиш с всички изблика си на мисловна дейност?" Виждаш ли не си у ред! Бъркаш цифрите, дядка! Ти изобщо виждаш ли вече или пишеш на четеш на монитора, чрез сила свише!

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 - ако родителя ти от мъжки пол беше почистил инструмента си вместо да те изсипе баш кога не требе, сега нямаше да се мъчиш като роб на Руската губерния. Какво голямо добро щеше да стори на Света! А вместо това те създаде - да мъчиш с руски блъвочи себе си и останалите.

93

Зелен Шебек

преди 1 година

Те и ракетите дето паднаха в Полша уж бяха Руски и неточни , пък се оказа , че са си баш украйнски .