15

Зозо

преди 1 година

Хахахахаа, 50 % работата е готова да спя с Анджелина Джоли. С други думи аз съм съгласен :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Та толкова за шанса на БСП и Р.Гечев

14

Анонимен

преди 1 година

Попитали една блондинка, какъв е шансът да срещне жив динозавър. 50 процента - отвърнала блондинката - или ще срещна, или няма да срещна. Когато К.Нинова срещне жив динозавър, тогава ще се сбъднат нейните и на Р.Радев 50 процента да направи правителство.

13

Читател

преди 1 година

Явно си се представя като вице на Корнела. Ще му се на човека, ама нямааааааа.Връщайте утре мандата и стига сте дрънкали празни приказки!

12

Анонимен

преди 1 година

Тъй де, 50 % - или ще има, или няма да има. Ама ако Румен Гечев (3000 лв/долар) дава такива оценки, за България ще е по-добре такова правителство да няма.

11

баба мара

преди 1 година

избори до дупка и до два мандата в нс иначе ниска изб активност и нови изборивръщаите веднага мандата и не се мотаите с нинова и пажовете зад гърба ибсп няма бъдеще

10

Калеко Алеко

преди 1 година

Боже, прибери си версиите Боже, докато в българската политика се срещат Гечевци и Рашковци по времето на които България се срина до кота нула и мутрите си имаха държава пазарувайки си такива като тях на килограм, нито ще имаме държава, нито ще влезем в Шенген, нито ще имаме просперитет и развитие ... !!!

9

Stipido

преди 1 година

Какви 50% ??? Надали са и 5%. Наблюдавайки ситуацията в България шансовете са по-малко от 0%, а следващите избори - 100% гарантирани.

8

Анонимен

преди 1 година

Тоя още дава акъл вместо да е про баи ставри? Помни народа хипер инфлацията, мутрите, фалирането на банки, зърнените криза, на хората спестяванията как си отидоха 96 година по д ле ц

7

Нямате

преди 1 година

никакъв шанс,дори 5 процента. Връщайте мандата и на избори. В следващия парламент- 10 депутата.

6

гост

преди 1 година

И що не повече от 50? Отпусни се гечев - нищо не ти струва.

5

Анонимен

преди 1 година

Този пропаднал политик Гечев, който предизвика зърнената криза, хиперинфлацията 1 долар = 3000 лева и фалитите на банки през 1997 год.няма какво да коментира и оценява. Хората тогава загубиха спестяванията си.Той трябваше отдавна да е в затвора с доживотна присъда.

4

Бесен Стар Пенсионер

преди 1 година

още ли крадеш?

3

Анонимен

преди 1 година

На снимката :човека се прави на света вода ненапита ,обаче се знае че този тип участва в няколко далавери с банки през 90 те .На снимката света вода ненапита .

2

Сандо

преди 1 година

какъв шанс за кво правителство бълнуват? БСП, ГЕРБ и ДПС ли да нправят правитлество? Е ако това стане ще има НАРОДЕН СЪД!

1

Анонимен

преди 1 година

50% - само в мокрите сънища на Гечев и Корнелка