122

преди 15 години

Грузинския президент изнася речите си на Английски по две причини-1.Да го разбират западните медии.Много му дреме, разбират ли го Грузинците.2.Това е Американски възпитаник, живял ,учил и женен в САЩ.Също там са промили мозъка му, и са го насъскали срещу Русия.Нищо чудно, както Ками Тодорофф ,да и забравил Грузинския (както тя на времето Българския) и да говори с акцент:)

121

traite si....

преди 15 години

*** НАРОД КАТО БЪЛГАРСКИЯ НЯМА ПРАВО ДА ДАВА КОМЕНТАРИ ПА КАМОЛИ КРИТИКУВА ГОЛЕМИТЕ!"НАРОД КОЙТО НЕ СИ Е ИЗВОЮВАЛ СВОБОДАТА,НЕ Я ЗАСЛУЖАВА!"ЧЪРЧИЛ!

120

bate i kaka

преди 15 години

International Herald Tribune пише, че Саакашвили се явява неадекватен и душевноболен човек.

119

преди 15 години

Там на тепиха,ще те тръшкам ако не ми харесаш.Ус.Гледай надолу ти казах.

118

преди 15 години

Ей Master Blaster Of Pederaster 115. Какво псуваш по човека? Псуваш защото те яд, че освен руски не знеш друг език!!!!!!

117

преди 15 години

Ами аз не знам руски аз съм на 20г. Аз като бях в училище руски изобщо не се учеше, така че не съм го забравил просто не го знам.Тук все пак не е руски сайт, какви са тия писаници на руски?Ако всеки вземе да пише на езика който знае ще стане пълна анархия.

116

преди 15 години

Праим така,че да ни хареса.Я покажи на български,как се пише,че да се разбираме.

115

Master Blaster Of Di

преди 15 години

"ko pravim? - az naprimer ne razbiram ruski!i tuka e bg sayt a ne e ruski.pi6ete na bg za6toto ne razbiram" - Как какво правим? Смеем ти се! Ама много ти се смеем! И те псуваме,твoйтa м_ _ka неграмотна! Уникално изказване,браво моето момче/момиче! Радвам се,че новото поколение расте тъпо и неграмотно и ще ми работите за жълти стотинки!

114

Aнонимен

преди 15 години

az naprimer ne razbiram ruski!i tuka e bg sayt a ne e ruski.pi6ete na bg za6toto ne razbiram

113

varban praskov

преди 15 години

Прочети внимателно ***!СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 100 години!

112

Коба

преди 15 години

Боже, боже, като прибираш гршните, кому оставяш смешните.

111

Доню Донев

преди 15 години

Прав сте, но аз цитирам западни СМИ и реших, че най-мног ще са тези, които ще ги разберат от съответните преводи на руски. Т.е. малко измързелувах, а трябваше дя ги превеза на български.Във всеки случай смисъла на западните коментари е, че който сее ветрове, ще жъне бури, като в случая ветревете ги сяха основно САЩ и Израел с дребната помощ, за да бъдат съучастници, на доста други страни, включително нашата. Разбира се, и Русия преди е сяла ветрове и жънала бури, особенно като част от СССР.Всъщност ако сме точни, трябва да говорим за господстващите върхушки в съответната страна - американска, ционистка и т.н. По голяма лъжа от дрънканото под път и над път понятие демокрация няма, но това е друга тема. Затова е груба грешка да мразим американците, евреите, руснаците, грузинците и т.н., не те, а съответните върхушки творят свинщини и ни карат да плащаме за тях с какво ли не, включително жертви и разрушения.Та завършвайки, ще се постарая да не правя грешки като тази, за която основателно ми правите забележка.

110

Полиглот

преди 15 години

Логично е грузинците (като част от бившия СССР) да говорят руски, а всичките им плакати и речите на президента им са на английски. За разлика от тъпите българи те за нула време научиха езика на новия голям бял брат. Дано не забравят грузинския...

109

преди 15 години

Човека ти цитира.Това,че не знаеш чужди езици си е твой проблем.Ама проЗтака и на същата азбука срича и се пули.

108

преди 15 години

Айде стига стоя руски бе? Не всички разбират. Тук е БЪЛГАРИЯ официялен е БЪЛГАРСКИ или да ти го наиша по-бавно защото четеш трудно.

107

Кацов

преди 15 години

Сталин наистина е грузинец. Но произходът, семейството и народността остават на втори план. Сталин преди всичко е комуноид (комуноидът е същество, отдалечено напомнящо хуманоидите, но отличаващо се от тях по абсолютната си дебилнoст и невъзможност за нормално възприемане на света).Още по-смешното е, че този комуноид много напомня един друг съвременен комуноид, когото руснаците с умиление и любов наричат ***. Тези двамата, заедно с немския им колега национал-СОЦИАЛИСТЪТ Хитлер са лика-прилика. Като от една майка раждани. Майка-комуноидка.Сталин=***=Хитлер

106

Доню Донев

преди 15 години

Плреди да поговорим отново за протобългарите, хайде да видим за какво става дума в случая:"Исход шести страшных дней кровопролития на Кавказе вызвал излияние тошнотворнейшего лицемерия со стороны западных политиков и послушных им СМИ. В то время, как 'говорящие головы' громогласно осуждали российский империализм и непропорционально жестокий ответ, вице-президент США Дик Чейни, которому преданно вторили Гордон Браун и Дэвид Милибэнд, заявили, что 'российская агрессия не должна остаться без ответа'. Джордж Буш осудил Россию за то, что она 'вторглась на территорию соседнего суверенного государства' и угрожает 'демократическому правительству'. Такие действия, подчеркнул он, 'неприемлемы в XXI веке'.Не те ли это лидеры, что в 2003 г. - по странному стечению обстоятельств, вместе с Грузией - под ложным предлогом вторглись в суверенное государство Ирак и оккупировали его ценой сотен тысяч жизней? Не те ли это правительства, что заблокировали прекращение огня летом 2006 г., когда Израиль уничтожал ливанскую инфраструктуру и лишил жизни более тысячи мирных жителей в отместку за захват или убийство пяти солдат?""Но, кроме того, за конфликтом прошлой недели стояло более широкое и нескрываемое намерение администрации Буша силой добиваться глобальной гегемонии США и предотвращать любые вызовы, в особенности, со стороны возрождающейся России. Впервые эта цель была заявлена, когда Чейни был министром обороны при отце Буша, но ее воздействие стало ощущаться в полной мере, когда Россия начала оправляться после разрухи девяностых.""За последние десять лет упорное продвижение НАТО на восток привело западный военный альянс непосредственно к границам России, причем он глубоко проник на бывшую советскую территорию. Американские военные базы создавались по всей Восточной Европе и Средней Азии по мере того, как США способствовали приходу к власти одного антироссийского клиентского правительства за другим в результате череды 'цветных' революций. Теперь администрация Буша готовится к размещению в Восточной Европы системы противоракетной обороны, явно предназначенной против России.""По здравом рассуждении оказывается, что речь идет не о российской агрессии, а об имперской экспансии США и все более плотном окружении России потенциально враждебной державой. Не стоит удивляться тому, что усилившаяся Россия воспользовалась событиями в Южной Осетии, чтобы сдержать эту экспансию. Труднее понять, почему Саакашвили совершил на прошлой неделе это нападение, и подстрекали ли его к этому его вашингтонские друзья."И т.н....

105

Грузия и Русия

преди 15 години

Господин Прасчов. Малки уточнения: Грузия е унитарна държава повече от 20 века. Русия - по-малко от 5 века.Грузия заедно с Армения са първите държави, приели християнството като официална религия, още през 330 г. от н.е.Русия го прави 9 века по-късно.Грузинската азбука е от 5 век пр.н.е, Русия открадна нашата азбука и при това най-нагло си я присвоява и твърди, че азбуката е РУСКА! Има цяло направление в руското езикознание, което твърди, че кирилицата е създадена в Русия от руски духовници. Прочетете критиките на академик Дмитрий Лихачев и ще се убедите.

104

Коста Малеев

преди 15 години

Не знам защо и русофили и русофоби тук се намесиха, обиждайки се грубо и вулгарно, криейки се под измислени имена и псевдоними.... Поне си напишете истинските имена..... Интересно ми е каква ли щеше да бъде реакцията на Америка, ако Тексас обяви независимост и си купи руско оръжие, извика руски военни инструктори и изобщо започне да плюе и да се кани на братята хамериканци, че майката им ще разплаче? Защо изявените тук писачи, освен да си чешат езика, не помислят за това, какъв трябва да е отговора на една империя (която ще си остане така), една силна държава, изправена пред възможността най-големия и враг (визирам директно САЩ - студената война не е спирала и за миг), да има военно представителство с планове за строеж на военни бази, на самата ти граница??? Спрете да гледате българска телевизия и да четете само българска преса а се интересувайте и от други информационни агенции. Да, истина е, симпатизирам на Русия и моето мнение е, че трябваше да спретнат отдавна държавен преврат на палячото Саакашвили, който подобно на нашите управляващи, си пълни джоба на гърба на народа, особено в Осетия. Не забравяйте, че именно в Южна Осетия, населението е над 85% руско. По същата логика позволиха на Косово да се отцепи, както и доста други държавици се създадоха в региона (нашия), но Косово е най-пресния пример. Грузия е исконна руска територия, била е в рамките на Руската Империя е и изключително важна стратегическа точка. Толкова. А ако Америка наистина подкрепя Саакашвили, да му даде политическо убежище и да прати войски в Грузия.... Ако смее.....

103

баща ти

преди 15 години

както се казва радваш се като *** на кисело мляко, виждам че си чел там някви истории, но едва ли не изкарваш че цяла европа е произлязла от българи, има хубава страна да си шовинист но не и да си болен такъв, разсъждавай малко, ако толкова са велики българите там или кви бяха пробългарите щяхме ли да сме в това положение, велики са тези народи които до ден днешен са запазили границите на държавите си, а това че някога е имало племе някакво което е преминало и се е претопило с всякаква кръв това точно са твоите протобългари, недей да измисляш нова БГ история, за винаги ще си останем едни *** и мишоци и ще дупят тея твоите пробългари до края на света