160

Анонимен

преди 1 година

Иначе ще падне от някой прозорец горкия.

159

Българин

преди 1 година

До Анонимен 161 разликата е обаче , че населението в кърджалийския регийон не е тормозено и убивано в продължение на 8 год, ако това се беше случило , считайте , че нашата югоизточна съседка нямаше да го допусне и да чака дълго за да реагира , нищо че сме членове на Нато, разсъждавайте.

158

Анонимен

преди 1 година

Много често в пространството се носи тази идея, че великият вожд не искал да завземе Украйна, а само да защити рускоговорящите там. На рускоговорящите като не им харесва, куфарите, влака, и айде у майка Русия. Там има газ, водка и веселия от сутрин до вечер. Ако утре Турция реши да защити турскоговорящите в България, пак ли така ще разсъждавате? Че не сте много умни е ясно, но все пак пробвайте да помислите.

157

Боби

преди 1 година

Ройтерс - и спрях да чета по-нататък.

156

Анонимен

преди 1 година

До 157.Е като не искате 3 дни до Киев за 333 дни ви ликвидираха голяма част от армията.Според Урсула около 100000 +Тия около 25000 в Соледар,а като прибавим и тия,които ще си отидат в Бахмут сметката става сериозна.Иначе Зелето непрекъснато реве,че му трябва още техника,прави N-та мобилизация,че чак поиска по дипломатически път да се връщат мъже от тия дето избягаха в чужбина.А видиш ли Полша изведнъж почна да говори за загуба и настоява Германия да праща танкове.

155

Анонимен

преди 1 година

Нещо рязко паднаха новините от фронта.

154

Анонимен

преди 1 година

Кво беше ....3 дни до Киев , седмица до Берлин , 2 седмици до Лондон ! Нали така , малки рашистчета ?

153

Анонимен

преди 1 година

Какъв март месец.Руснаците вече обкръжиха Бахмут и от там измъкване няма.След Бахмут другата линия е Краматорск -Славянск,а там не е укрепено и бързо ще приключат.

152

111

преди 1 година

Е, едни укри говорят, че Путин "се готви за продължителна война", а други, че дал разпореждане за приключване на СВО през март. Тия въобще дали си вярват самите?Знам само едно - след като Русия спря да ги храни, те решиха, че ще ги хранят ЕС и САЩ. Но не отчетоха, че на убит човек храна не му трябва. Самият той става част от хранителната верига.

151

ОФчу

преди 1 година

"Представител на украинското военно разузнаване каза..." ----- Дотук свършва достоверноста на информацията! -)))))

150

Анонимен

преди 1 година

Колкото и оръжие да дават Сатанистите, украинската армия е на привършване. Следва или капитулация или ТСВ.

149

Ха ха ха

преди 1 година

До Некъф 135. Тази народна мъдрост да не е имала предвид Зеленски. Че той май е около 160 някъде.

148

Анонимен

преди 1 година

Уж Путин казал, пък в статията Зеленски похвалил Великобритания. Айде спрете се малко с тая пропаганда.

147

Анонимен

преди 1 година

Значи март, нов главнокомандващ! Я!

146

Алекс

преди 1 година

До Руснак Руснакът предпочита да си седи на топло в ЕС и да щрака нелепици по клавиатурата вместо да хване автомата,да отиде в любимата си Русия и да помогне за реализацията на това ,което е написал.

145

Анонимен

преди 1 година

В същото време сключването на каквото и да било мирно споразумение между Киев и Москва в момента ще нанесе силен удар върху престижа на руските власти. Военните действия трябва да приключат с пълната капитулация на Киев, убеден е Кедми. Така анализаторът до известна степен потвърди думите на Владимир Путин, че Русия ще провежда украинската спецоперация, докато собствената й сигурност не бъде напълно гарантирана.

144

Анонимен

преди 1 година

В момента Русия е въвлечена в решителна битка срещу силите на Запада. Разходът на боеприпаси във ВСУ расте бързо и страните от НАТО не са в състояние да го попълнят напълно. Тази гледна точка изрази политологът, бившият ръководител на израелската служба "Натив" Яков Кедми. Западните страни се нуждаят от две-три години, за да постигнат необходимите темпове за производство на оръжейни системи и боеприпаси. Руският военно-промишлен комплекс също работи интензивно.

143

Анонимен до Алекс

преди 1 година

Ти като експерт на Руската икономика ли се водиш или реши да напишеш това което и се иска на сащ ? Русия показа, че има военен и икономически потенциал да води дългогодишна мащабна операция. На която не могат да смогнат 32 държави сащ, НАТО и ЕС. Това много скоро го чуваме от март месец. Как им свършиха ракетите, парите а сащ и Великобритания не спират да изкупуват Руски петрол. Великобритания изкупува чрез Индия а сащ директно от Русия това казва Bloomberg и The Telegraph.

142

ВЪПРОСИТЕЛЕН ЗНАК

преди 1 година

Загкавието завършва с ВЪПРОСИТЕЛЕН ЗНАК-?- Значи е журналистическа измислица, някаква пропагнда може би... не знам, не чета съдържанието, когато видя такова заглавие.

141

Алекс

преди 1 година

Русия няма икономическия потенциал да води дълга война.Много по-мощния СССР издържа в Афганистан 10 год.Много скоро рашките ще свият знамената и кръгом и обратно.