48

Айде мутро

преди 1 година

Италианския гербаджия отече. Отива в бай Ставри.

47

Анонимен

преди 1 година

До Бай Гоце Има ли определение комунистичска и нещата стават вече политически! Разбираш ли или ***.ата кратуна не вдява???

46

Анонимен

преди 1 година

А нашия мафиозо си живее на спокойствие в Банкя и никой не го закача .

45

Голяма Грешка

преди 1 година

Този Матео Месина де Наро е много залухав. Вместо да си направи една партия, да "усвоява" евросредства и да си тупа топката от зайчарника, ако стане нещо или му потърсят сметка да ревни, че искат да го убиват и да си назначи охрана от НСО, нашия се крие под земята и живее в бункер.

44

Анонимен

преди 1 година

Те и при нас босът на мафията го бяха арестували, ама го пуснаха, че на всичкото отгоре и съдът излезе с решение че арестът е бил незаконен!

43

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

А българският "бос" спокойно си реди кюлчетата и пачките в Банкя, и никой не го издирва.

42

Бай Гоце

преди 1 година

Кога ли в Италия ще напишат "АрестувахаБорисов, Пеевски и Доган-лидерите на мафиотско-комунистическата ОПГ през последните 25 години в България"????

41

Жълтопаветник

преди 1 година

Е, там поне имат напредък, босовете на организираната престъпност се крият (поне официално). При нас седят на първа банка в парламента.

40

Бай Крадец

преди 1 година

Наблюдаваме повсеместно разколачване на криминалните синдикати. Преди няколко месеца заловиха Овидио Гузман, сега Месина Денаро. Всичко се прави за да се подготвят обществата за Новия Световен Ред, а в него няма място за мастити престъпници. Чичо Якоб яко затега положението. Стегайте се. Нема да има мърдане. Ако имате мечта да ставате мафиоти... ще ви разочаровам. Тази "професия" остава в миналото. След 2030, няма да има мафия, повече никъде. Ще ги гледате само на филм.

39

Анонимен

преди 1 година

А нашите нито се крият, нито могат да бягат... килограми... и пак не ги хващат.

38

Тошо

преди 1 година

,,Превратници " , ,, санитарна структура " , ,, банкроли ".....??! Извинете , Днес.бг , нов език ли измисляте или .....?!

37

Уау

преди 1 година

Явно и "Коза Ностра" не е това, което е била! Щом тоя и е босът...

36

Анонимен

преди 1 година

А крадливата Лоена топка от Банкя - КОГА ?

35

GEORG гьорк

преди 1 година

"Целувам Ви ръка, Кръстник!"

34

Пич

преди 1 година

Как ще се окриваш 3 десетилетия в Италия, бе?! На балъците ли ги разправят тия басни италианците? Пичагата е остарял и е спрял да си плаща такса "спокойствие" на полицията, това е истината. Цяла Европа знае какво е организирана престъпност благодарение на италианците. Явно нещата не са се променили много в тази държава. 3 десетилетия цялата полиция в Италия ще издирва някой, а той дори не е в чужбина :))) Хуморески ...

33

Перник

преди 1 година

Доколкото е известно Иван Гешев е пазителят на Българската Мафия(10млр.$)явно затова има 4 различни вида охрани от над 40 главореза и полицаи!

32

И

преди 1 година

колко години е пребивавал в лечебното заведение?!

31

Cosa Nostra New York

преди 1 година

През на 25 февруари 1984г. младият прокурор Р. Джулиани повдига обвинения на 11 мутри от 5 мафиотски фамилии, което практически отрязва крилете на мафията в Ню Йорк, която до този момент е впила алчни лапи във всеки сектор, в който има някакви общински и държавни капитали, усвоява средствата, а припечеленото използва за корупция и разширяване на обхвата на влияние. Звучи ли ви познато. Ще намекна само леко ... Герб...

30

Анонимен

преди 1 година

Този е роднина на Робърт Де ниро.

29

Анонимен

преди 1 година

Гешев ли го е арестувал ?