62

А сега де...23...

преди 1 година

Тези от БСП набараха мръвката, а за останалите кокала. Ще има сега едно протакане до откат. Ще се измъдри някаква ...., че хорат ще излязат този път на улицата със сопите....

61

Анонимен

преди 1 година

Отиваме на нови избори...!

60

Анонимен

преди 1 година

Великобритания може да бъде изгрита от лицето на земята буквално за минути. Дори няма да могат да засекат ракетите. И после какво - НАТО ще задейства пета статия - за какво? За един радиоктивен остров от разтопен бетон. И ще полетят американските ракети към Русия? Да но тогава и руските ще полетя към САЩ, а ЕС ще бъде унищожен както Англия в следващите 10 минути.

59

...

преди 1 година

Трябва да има правителство ама без вас *** и предатели.

58

Няма съмнение

преди 1 година

Не се и съмняваме, че ще държите папката до последно. Предният път никой не разбра какво правихте с нея, а беше ясно от ден 1, че нищо няма да излезе. Сега ще е същото. Другарката ти корнела я поема и се прибира с нея у крушовица да й се радва.

57

Анонимен

преди 1 година

В ЧВК Вагнер командирите са длъжни да изслушват войниците. Всеки войник има право да доложи как той смята за правилно да се изпълни задачата.

56

Русия ще изтрие UK

преди 1 година

До Анонимен 55 Единственият начин за изтриване на Великобритания от Русия е Путин да се запаси с дузина гумички и за една нощ ще изтрие Великобритания от географската карта.

55

Анонимен

преди 1 година

ЕС е добре, развиваме се, няма криза, и в България е добре, развиваме се, добре живеем, няма криза, но българите гледат ного руска пропаганда и за това не могат да го разберат това нещо.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Престанете да гледате руска демагогия и пропаганда, защото вече губите и малкото разум който имате в русофилските си кратуни.

53

Анонимен

преди 1 година

Пърата която ще бъде изтрита от лицено на земята е Великобритания, не нацистка Германия.

52

Анонимен

преди 1 година

с вашия мандат ще има руско правителство

51

няма да стане

преди 1 година

Кристиан Вигени: Във време на криза, война, инфлация трябва да има правителство от предатели русофили.

50

Анонимен

преди 1 година

Кризата с газта едва сега започва. През пролетта ще усетим ефекта от предстоящия икономически срив на ЕС. За богатите и оядени западняци това означава когнитивен дисонанс когато усетят мизерията, те вече почват да я усещат, но са убедени от медиите че това са само временни затруднение и когато започне отново разграбването на Русия всичко ще си бъде както преди. А българите така и така вече 34 години живеят в мизерия, за тях няма когнитивен дисонанс, но ще има още по ужасна мизерия.

49

Анонимен

преди 1 година

В момента който първия немски танк стъпи на руска земя, това ще бъде повратен момент. Става "война народная". И тук вече всички средства са допустими за Русия. Край с вежливостите и щадящата операция. Защо Русия трябва да се свени и да се въздържа от ядрени оръжия. Русия превъзхожда запада в стратегическите ядрени оръжия технологично, не като брой, но в тактическите ядрени оръжия Русия превъзхожда запада и технологично и неколкократно като брой ядрени глави, ракети и системи.

48

Анонимен

преди 1 година

То и без война и без криза трябва да има правителство. Но сега не е криза, в момента цялата западна система - социална, икономическа, политическа, морална - всичко се срива. И никакво правителство няма да помогне, с правителство и без правителство за цяла западна Европа идват лоши времена, а за България - ужасни времена.

47

Анонимен

преди 1 година

Закрийте парламента и президентството, за да не ви направят евреите на пушечно месо и да ви вкарат във война, като украинците.

46

Сано

преди 1 година

ако БСП напрви праителство може да видят кво е Народен Съд и как техните съпратииици са действали преди има няма и 75 години

45

Истукан

преди 1 година

Ще има правителство, но не и с мандат на БСП. Радев все връчва третия мандат на БСП. Да беше го връчил на малките партии. Не го е срам. БСП му е май-ката.

44

Димчо Дебелия

преди 1 година

Време е на обединение всички срещу ГЕРБ. Трябва да се спре този терор на БАНКЕНСКИЯТ мошенник.

43

Ром"с

преди 1 година

На този егото му доста голямо..мисле се за умен и красив.... .