73

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 90 Показателно, да. Американец и френско вино - магаре и космически кораб. И без пари да е все няма да направят разлика с долнопробна италианска пи kня.

72

Анонимен

преди 1 година

Понеже живях доста години в САЩ, спомням си един случай от 2003 година. В една хранителна верига Албертсън, забелязах, че има няколко големи колички с преоценени скъпи френски вина. По етикетите налепени един в/у друг, ясно се виждаше,че началната цена е била над 50 дол., след това паднала на 25 и след няколко преоценки вината варираха около 5 долара. Взех 7-8 бутилки, а на касата ми обясниха, че хората не ги купували, защото французите не влезли в коалицията с/щу Ирак. Показателно, нали?

71

Бончев

преди 1 година

Работната ръка в БГ изчезва защото работните места са супер ниско качество. Няма да има кой да работи. Няма да има и пари за пенсии.

70

Пена

преди 1 година

То икономика няма те доходи искали, че и увеличени! Ха ха.

69

Джако

преди 1 година

Като чета глупостите на раята останала в *** се радвам че не съм там и да не забравите да гласувате на следващите избори акълии

68

Търговец

преди 1 година

Българинът е златен клиент :) Колкото и да му вдигаш цената на продуктите, той все си е доволен и си купува ли купува! Евала българе! Давай все така смело напред!

67

Анонимен

преди 1 година

До 3: Ми то в България е демокрация от 24 години бе джанъм! Доволен ли си? Да не мислиш, че в другите демокрации е по-различно? Като има търсене, цените скачат. Като им замирише на търговците за фалит, цените падат. Елементарно! Пък който иска да си намери алтернативи за купуване или отглеждане на зеленчуци и животни.

66

Анонимен

преди 1 година

Всяко нещо струва точно толкова, колкото някой е готов да плати за него. Щом се купува на тези цени, значи са ОК. Да, при хранителните стоки има така нареченото "негъвкаво" търсене. (хората трябва да ядат, нали?) Но е достатъчно да се намали търсенето с 20% и стават чудеса.

65

Анонимен

преди 1 година

Време е тези които направиха кашкавала по-скъп от синьото сирене да си похарчат милионите на Малдивите :)) Мухахахаха.

64

Анонимен

преди 1 година

Цените ще спрат да растат, когато магазините и моловете спрат да са претъпкани от купувачи. Но това няма да се случи скоро, а вероятно дори никога.

63

Анонимен

преди 1 година

Абе нали Кирчо беше виновен, що така? Хем не приемаме еврото, що така?

62

Анонимен

преди 1 година

Спестяванията свършиха, време е тези които направиха кашкавала по-скъп от синьото сирене да фалират.

61

Анонимен

преди 1 година

То и сега си има инвестиции, но по последните данни те са повечето инвестиции в партии и политици.

60

Олиовият Магнат

преди 1 година

Хубавото от цялата ситуация в днешно време е, че ние дебелаците сме отново на мода. Всички мацки търсят богати сладки чичковци-шишковци. Коремче тип Митьо Пищова е истински хит сега! Страхотни времена!

59

Анонимен

преди 1 година

Важно е да харчим повече, а не да купуваме повече. Коланите са по-скъпи ,защото имат повече дупки за стягане.0

58

Минуващ

преди 1 година

Ако някой чака на държавата да му индексира доходите ще си умре от глад. Отдавна държавата слава Богу не определя заплатите, а всеки сам си я определя спрямо това което може да предложи като добавена стойност на пазара и така трябва да бъде. Отделно ако някой е седнал да чака за пенсия от държавата ще получи един още по-голям от същото, което сегашните пенсионери получават. Само още не мога да разбера от къде още се въдят тези "активни потребители" с мислене по комунистически, стоят го сменихме!

57

до 78

преди 1 година

В началото е трудно да гледаш животни. Виж няколко кокошки и зайци примерно се гледат лесно. Земеделието е също проблем и може да ти излезе по-скъпо ... особено ако не изкараш реколта.

56

Анонимен

преди 1 година

Доходите растат за тези, които работят търсен у квалифициран труд. Как на склададжията в Спиди заплатата му е заменена на 3000лв. от години никой не се интересува.

55

Анонимен

преди 1 година

Аз пък от 25 години нищо не купувам от магазин. Имам си крави прасе теле градина нива лозе. Това което си произведа това яде семейството ми. Чисти вкусни и качествени продукти. Ментетата и химията да си ги ядат Мутрите.

54

Анонимен

преди 1 година

Докато България се управлява от мутро-комунисти и платени слуги които работят за интересите на САЩ, Русия и Турция, няма как България да настигне западните държави по стандарт. В управлението трябва да влязат грамотни хора които разбират от икономика, финанси и външна политика. Хора които имат комбинативно логическо и стратегическо мислене но в същото време имат и морал и чест която да им позволява да бъркат в кацата с меда.