42

Айде пак

преди 1 година

Конспиративни дрънканици . Във Англия видимо температурата се променя. Няма дъжд има слънце . Лятото е много по дълго и задушно . На дрънканици ли да вярва човек или на очите си ?

41

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Тимпературни промени зоа 2-3г не са климатични. Тези които помнят знат, че 1998, 99 и 00 имаше много пъти над 40гр. Имало ги е и преди. Има и дълъг списък на исторически записи на екстремни години в ЕВропа, за последните 1500г. За по-дълг период гледай откопаните мамути в тундрата, където климатът се е сменял 2-3 пъти. За дтотици години. Нжо най-важното, има данни за последните 20-22г за добива на жито, ечемик, овес, цаоревица, сорго идр - НЯМА ПРОМЕНИ а пък времето се променило....

40

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

И даже да е така. Но преди 1950, измерванията са предимно в северното по-кълбо, в индустриалните страни. Начинът, и времената на измерване са съвършеннно различни. NASA NAAO,, използват разлчни програмни модели, за да ги приравнят към днешните. Английската мет. агенция скоро пусна 8-я си вариант за обработка на старите данни. Никой никога не е показвал каква е експ. грешка в тери данни, освен Японската мет. агенция.Всичко е натягане на временни вариации, с цел бизнес проекти. Следя ги от 2002г.

39

Анонимен

преди 1 година

До До 36 - не бе, естествено че въглеродният двуокис, основата на живота, той е причината да се променя климата, и то именно от човешката дейност, допринасяща за под 3% от годишния СО2

38

Анонимен

преди 1 година

Циркаджии, във Великобритания миналата година преместиха станциите за измерване близо до летищата, за да "регистрират" по-високи температури. Едната от лондонските станции е на няколко метра от писта за кацане и излитане на Хийтроу. Пълен цирк, целта е за да оправдават мерки срещу "глобалното затопляне"

37

До 36

преди 1 година

Стадно мозачния си ти . Вярваш на някакви онлайн пророци дето приказват за илюминати и че големия лош вълк идва да ти вземе участие трушиите

36

Не е задължително

преди 1 година

Да е причинено от човека ! Има много теории. Но да човешките действия влияят. Знае се за ледникови и за топли периоди и че минаваме от ледников към топъл .Не е задължително да се сочи с пръст и да се обвинява, но трябва да се съсредоточим към това да се преспособим. Аз не вярвам че глобалното затопляне може да бъде спряно Но вярвам че можем да се приспособим.

35

Анонимен

преди 1 година

Май ще се наложи да организираме кошари за стадномозъчните, да си живеят в 15 минутни зони, да се инжектират непрекъснато с каквото им кажат, да не ядат месо и да спасяват планетата като не карат кола и седят на студено. Като им се живее като селскостопански д0битъk. А не могат дълго още да живеят сред нормалните хора, понеже стават все по нервни, агресивни и тиранични.

34

Анонимен

преди 1 година

До Разбира се - Ти спря ли да караш кола? Ядеш ли смлени щурци? Ако не, не се обаждайл Като си се притеснил за "причинено от човека", действай.

33

Разбира се

преди 1 година

Конспиративните теористи пак ни обясняват за ' истината, илюминати и на баба си хвърчилото ' и ни казват че трябва да слушаме дрънканици а не да вярваме на това което виждаме . Миналото лято за пръв път в Англия ( където съм ) температурата мина 40 и то 2 пъти като достигна 43 градуса.

32

Европеец

преди 1 година

Така ще е докато "секи сам си преценя"! Светът трябва да се обедини срещу Глобалното затопляне така както се обедини срещу кръволока Путин, всички държави в които продължават да се ползват лични автомобили трябва да се маргинализират и изолират! Докога ще търпим невежи селяци да определят бъдещето на Земята?

31

Анонимен

преди 1 година

НАСА кацнаха ли на Луната последно? Кой ги пита за температурата...

30

Анонимен

преди 1 година

Не е точно така, в Щатите беше -40 миналия месец.

29

Сандо

преди 1 година

е те от НАСА освен да мерят температурата за друго не стават от десетилетия на сам

28

Грета Тунди :

преди 1 година

"Спирам багери в немско село с голи гърди! Хау деър Ю! Зелената сделка,тротинетки,глобално затопляне,рецесия,деиндустриализация на ЕСССР, 1452378 видове пол и други атлантически ценности!"

27

Тираджията Z

преди 1 година

По пътя на логиката преди появата на разумния човек е било само и единствено ледников период,и човек когато започва да експлоатира земята започва глобално затопляне

26

Анонимен

преди 1 година

Много ми е смешно като кажат "Най-топлите, откакто има измервания", сякаш светът е започнал малко преди да направят първите измервания. Всичко е циклично, спрямо пулса на Земята ние сме еднодневки с къса памет, ама някои от еднодневките много алчни...

25

Га цъфнат герберуги

преди 1 година

на местни Избори ги накажи.

24

Стефан

преди 1 година

Дежурната статия за климата. Не хваща дикиш скъпа редакция. Дерзайте!

23

Аз

преди 1 година

Вярвате, не вярвате, факт е че времето става все по-ненормално и ще има големи катаклизми в най-близко време