127

у

преди 1 година

урааааааа!!!!!

126

Ех Старата Даскалица

преди 1 година

Старост нерадост ама не вярвам да се угоила с пари до такава степен че да не иска още пари. Точно на план за бягство прилича.

125

Анонимен

преди 1 година

Още по добре и ако си подадеш оставката веднага.

124

Мирише на ПЛАН

преди 1 година

Намирисва на план за бягство в чужбина преди да се разкрият далаверите.

123

Баба Фандъки

преди 1 година

Ех как така ще пропусне още парички и фондове. То не е само кметска заплатка, а и пенсия трябва да заработва в България пенсиите са мизерни горката какво ще прави без работа и на едната пенсия ???

122

Йорданка

преди 1 година

И на кой ще накривиш шапката, че не разбрах, звучи все едно друг ще нараниш, а не себе си!

121

До Ангелина

преди 1 година

Какво светло бъдеще с Бонев, госпожо ?!? Ако може да стане по-зле след Фандъкова, то най-сигурният вариант е с Бонев начело. Лично не се познаваме, но вече 13-14 години ми е пред очите, така да се каже. Спомням си много добре какви бяха той, Гергин и още няколко техни съмишленици, с какво тръгнаха и къде стигнаха. Тежко ни, ако той застане начело на града ни.

120

БРАВО ДАНЧЕ

преди 1 година

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ !!!!

119

Анонимен

преди 1 година

Дано никога повече не чуем за нея и за престъпната ОПГ ГЕРБ. Мястото им е в затвора.

118

пустатавалидация

преди 1 година

Мноого е готина Фънда!Нямало да се кандидатира!Аууу и .иФъндо няма кой да те избере.Мафията дето граби столицата от 1989 търси ново прикритие.Сега да те светнем за валидацията на картите.Най-бедните пенсионери,ученици искате да си вземат годишни карти,да спонсорират безлихвено градския и да ги глобявате а тези с измислените часови билетчета да са на далавра!Фънда за тебе е сливенския зандан,ти знаеш защо и как ще си валидираш картата там....ох..ох...ох

117

Анонимен

преди 1 година

Според мен, като се абстрахираме от всичко останало, самата Фандъкова е добър кмет. Искат нов кмет и сменят Фандъкова, ли? Както се казва, "не се радвай на ново малко прасе, че не се знае каква алчна *** ще излезе".

116

Ангелина

преди 1 година

До До Ангелина 121 ПОД 125- приемам критичната Ви позиция ,тя е основателна - не ми стигнаха просто символи ,за да допиша ,че НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ ,ОТ МОРАЛЕН ,В НЕМОРАЛЕН ПОД "ЧУЖДО ВЛИЯНИЕ" ,АКО ТОЙ САМИЯТ НЕ ГО ПОЗВОЛИ....ЖАЛКО Е ,ЧЕ ХОРАТА ,КАТО ФАНДЪКОВО ,ПОРАДИ НЯКАКВИ ПРИЧИНИ ,СА ИЗГУБИЛИ ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ ,НО ТАКИВА ,КАТО НЕЯ МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ ПО ПЪТЯ НА СВЕТЛИНАТА ,ЗАЩОТО ГО НОСИ В СЕБЕ СИ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ГЕРБ ,КОИТО СА БЕЗСКРУПУЛНИ ПО ПРИРОДА...

115

Анонимен

преди 1 година

Никога повече селяците от ГЕРБ! Да ходят да си управляват НА СЕЛО!

114

Анонимен

преди 1 година

Няма по-добра новина от това. Съсипа София, юрдечко!

113

Анонимен

преди 1 година

ООО майко фандъковва на кой ни оставяш ? Пускам сЪлзА :)

112

До Ангелина 121

преди 1 година

До АнгелинаМоралният човек не би позволил дори негов близък, щом той е алчен, да го обладае. Един път грешка става, ама на Фънди колко години трябваше да и трият сол в/у сурата, а тя кротко да се обяснява. Ами нито е невинна, нито кротка - алчна и нагла до безумие. Накраде се доволно и сега, ама аз не съм такава за каквато ме ме мислите ... ай стига, ние да не идем от пещерата тепърва..

111

Анонимен

преди 1 година

При един свестен кмет София може би ще се оправи след унищожителното управление на ГЕРБ-СДС.

110

Уфффф!

преди 1 година

Фандък, ти си един остарял продран пешкир! Една кукла на конци - параван за крадене на ГРОБарите! Колкото по бързо изчезнеш толкова по добре за СОФИЯ!!!

109

Анонимен

преди 1 година

По-некадърен кмет от нея беше може би само Бойко Борисов преди нея.

108

Ангелина

преди 1 година

Жалко е как една морална и възпитана жена,като Фандъкова позволи да бъде "употребена" от мафиотските кръгове на ГЕРБ и компания и стана тяхно лице за схеми и далавери.Предполагам ,че някой" неин близък" е причина това тя да изгуби моралният си образ ,обладан от алчността си и без да мисли за нейното достойнство .. А,иначе ,ГЕРБ - повече и без това ,няма да управляват София.Бонев и екипът му са светлото бъдеще за София и такива екипи от хора трябват за всички сфери на държавното ни управление.