23

На бас

преди 1 година

че няма да има компенсации, а отнемане на активи..

22

показен цирк

преди 1 година

Реално Nexo си правят основните пари с даване на заеми и приемане на депозити, депозита им е с 12% доходност, а при заем искат 15% лихва, което им генерира печалба без някакъв проблем особено щом си държат наличност от криптовалути при нужда от теглене на клиент. Отделно си имат и стабилна монета Nexocoin, та освен поръчково не виждам какво може да е това като нападение. Имам доста познати и са ми казвали, че реално са стабилни и могат да издържат дори много клиенти да си искат парите на момента

21

Анонимен

преди 1 година

Вие си драскайте платеното, обаче ми кажете що се оказва, че шефовете са бегале у Дубая после си продължете комсомолското тролингенско събрание ?

20

Анонимен

преди 1 година

Нашите пак се правят на отнесени и неразбрали...ама като отвън им издърпаха ушите за начален старт!Като с оня пеевски

19

Анонимен

преди 1 година

Все още не са ни представени официални документи, които еднозначно да посочат претенции към Nexo. Компенсира се обаче с ненужно показна акция, с участието на лица, които отказват да се легитимират и часове наред не са показвали заповед за претърсвания.Задържани са хора, без да има поименни заповеди за задържането им. Всичко случващо се до момента е в остър разрез с установените правни и процесуални норми, показващи тоталната некомпетентност на провеждащите тази срамна акция и са недостойни за една правова държава.Както винаги компенсациите, които България ще изплати след заведените и с

18

Анонимен

преди 1 година

Значи затова изскочиха вчера тия немормалници от Жандармерия на Цариградско, каращи като обезумели... Почти причиниха ПТП при The Mall, светкаха с фарове като мутри по магистралата на колите да се отдръпнат, приближаваха се опасно близко до колите и със зиг-заг движения се опитваха да избутат шофьорите, насмалко щях да се блъсна... *** абсолютни!

17

Анонимен

преди 1 година

С тази прокуратура и тези мутренски похвати, ситуацията изглежда ала КТБ.

16

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че е толкова лесно - само обещаваш обещания и парите напират отвсякъде. Ей сега излизам на кръстопътя да започна да обещавам.

15

Анонимен

преди 1 година

Како Сийке, Nexo какви държавни поръчки са спечелили, кои магистрали се строили, какви концесии са взели, колко далаверки с руската мафия са врътнали? От българска гледна точка даваха работа на доста хора.

14

Акцията

преди 1 година

е поръчка оттатък локвата..Така че някои ще ядат хурката

13

Данъкоплатец

преди 1 година

пак ще плащаме за сийка и герб

12

Анонимен

преди 1 година

Тия т.нар " експерти " явно са в кухнята или в момента връщат есни пари

11

Анонимен

преди 1 година

Как ще финансираш с "крипто валута" ?? Може ли някой специалист от Банкянския икономически форум да ми обясни, как става това ??

10

Анонимен

преди 1 година

Сийке, а кой е осигурявал чадър над тия убавци през 2017-2020? Колко пари е получил? Пак ли Асен Василев?

9

Анонимен

преди 1 година

Ич биля. Верваме неистово. Освен тва след кат компанията работи от туканканана значи извършва дейност в България. Кви са тия съвсем нови теории ?

8

Анонимен

преди 1 година

Още откакто Сийка се появи на екрана вчера беше ясно, че това е гербераска акция. Да не говорим, че прокуратурата вече произнесе присъдата без дело и съд. В България всеки е виновен до доказване на противното, което е точно обратното на нормалните държави.

7

Анонимен

преди 1 година

Крипто платформата няма нищо общо с банка. Ама феновете на При стия крадлив похотливец откъде да ги знаят тези неща. Пи Ар Севи не им ги е разяснила. Само им е дала опорките за тролене

6

Анонимен

преди 1 година

Тома Биков и Гешев едно ли са, щото говорят едно и също, Прокуратурата частна армия на ГЕРБ ли е!?

5

Анонимен

преди 1 година

Поредната ПР акция на ГЕРБ и лакейчето им Гешев. А махленската слугиня на властта БТВ, както винаги е много информирана за гешево-милиционерските кьорфишеци.

4

Анонимен

преди 1 година

С абсолютно идентични съобщения МВР и поръчковата прокуратура съобщиха, че са разбили мрежа за измами с криптовалута, която действала от България, Кипър и Сърбия като посочват, че акциите в последните няколко дни са в изпълнение на Европейска заповед за разследване, издадена от Германия. В съобщенията абсолютно никъде не се споменават конкретни имена нито на участници, нито на разследваната компания. Няма информация и за нито един задържан в България, няма и нито едно повдигнато обвинение от страна на българската прокуратура