134

Мумията се завръща 3

преди 1 година

като разследващ журналист

133

реалист

преди 1 година

Кирчо и Кокор бяха дребни мошеници като пристигнаха в БГ.Сега вече са едри,просто надграждат.Лошото е,че беше на наш гръб.

132

Анонимен

преди 1 година

Според мен, Слави е мъртъв от години. Това което пускат като видеа във фейсбука всичкото е дийпфейкове. Никой не може да ме убеди че Слави е жив. Никой не го.е виждал на живо, само на видеа се появява. Някой да го е виждал навън на улицата?

131

Славчо

преди 1 година

А не е ли близка с тях Кунева - Пръмова, твоята фаворитка.

130

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с декларацията за доходи и имущество, Славуца?

129

Анонимен

преди 1 година

Да се чуди човек и да се мае! Кактака избирателите се нахвърлиха да гласуват за неизвестни играчи (ПП), че като се погледне за единия мандат и Радев ги промотира!

128

Анонимен

преди 1 година

както и да се плюнчат тук различни *** едно е сигурно, Щатите са натиснали наш'те да се разтарашуват в гнезденцето Нексо!

127

Кервана си върви

преди 1 година

Не знам,но българската политика е на дъното ама тотално дъно не виждам как ще излезем от кризата както се вижда и ЕС взеха да ни слагат на оная си работа на зле са нещата.

126

Реалист

преди 1 година

Щом има все още хора, дето вярват на ПП и да гласуват за тях, значи си заслужаваме положението!

125

Журналист

преди 1 година

Изобщо не ме интересуват разкритията на Трифонов, обявени пред Йорданов. Първият сигурно се мисли за разследовател, а втория за главен прокуроро. Така е, когато сценаристи започнат да мислят за закони, а шоумени и певци за политически лидери.

124

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ХВЪРЛИХА СЕ ДОПИСНИЦИТЕ ДА ПИШАТ НЕБИВАЛИЦИ ПРОСТОТИИ ДО ПРОСТОТИИИ ОТ ХОРА С КИЛИЙНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

123

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са сколонни по-скоро България да загуби 9 млрд. лева от плана за възстановяване, отколкото да се разделят със старите схеми и зависимости. Защо е така ? Ами защото ГЕРБ и определени икономически субекти, свързани с тях, ще изкарат повече пари, ако не подкрепят промените в НПК и "Закона за съдебната власт"."Шефът на следствието и заместник-главен прокурор Борислав Сарафов обясни, че всички негови колеги и приятели, както и съпругата му, смятат предложението промени в законаза "открит опит за овладяване на съдебната система и за отстраняване на главния прокурор и председателите на двете

122

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа, пак ще плащаме за сийка и герб

121

това

преди 1 година

е абсолютно невъзможно....няма такива $$$$$$$$няма откъде да дойдат....глупости на търкалета. може да $9.40,но $94.000.000.000 е невъзможно....

120

Анонимен

преди 1 година

Оплескана история с това нексо! Щом дори и Хампарцумян твърди,че това не е банка и криптото не било валута.....Чудя се онези неграмотни разследващи и проверяващи кого ще питат какво да правят.

119

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с 60-те млн.лв., за Лот 5 на магистрала "Хемус", изтеглени само за един ден от банка без предварителна заявка, в сакове и чували.?! - за тях НИ У, НИ ДУ..... .ама ви крадлива герберастка дае...

118

Политкоректен

преди 1 година

Кажи сега, Славчо, попълни ли данъчната декларация? А ще обясниш ли на избирателите си къде се скри през последните 2 години? И кой точно пише постингите ти във Фейса? Дали си ти изобщо? Или някой друг взима решенията задкулисно от твое име? Нали си голям търсач на истината? Ние като избиратели много държим да знаем тези истини за теб.

117

Анонимен

преди 1 година

Как ще финансираш с "крипто валута" ?? Може ли някой специалист от Банкянския икономически форум да ми обясни, как става това ??

116

Анонимен

преди 1 година

БГ данъкоплатецът пак ще плаща за поредните поръчкови изцепки на Сийка и шефът й....

115

слави

преди 1 година

тъпааакка си даде парите на ружа и сега бръщолеви глупости....пара няма и така...