128

Анонимен

преди 1 година

Месото стана лукс отдавна,и то размразени чикондури.

127

Анонимен

преди 1 година

Абе еднорози,ние не сме слепи,аайде няма нужда. И ние живеем в Европа. Навсякъде е леш,скъпо и некачествено в добрия случай.

126

мдаа

преди 1 година

Но яйцата 60 ст....това вече е спекула. Знам, защото в САЩ яйца- L са 20 цента, което е около 36-37ст.

125

До наблюдател

преди 1 година

И в Сърбия се среща все още. Но като цяло- леш. А какво внасяме от Турция- след 2 дни зеленчука- чушки и домати започват да гният.

124

наблюдател

преди 1 година

На Запад, както вече и в България, хората не познават вкуса на истинската храна. Няма значение какво купуваш. Производителят ако не тори зверски и не трови ще фалира. А и стокаата докато се продаде трябва да издържи някои работи няколко седмици. Хубава храна в Европа има все още в Молдова, Беларус.

123

Анонимен

преди 1 година

Само в България спекулата е яка, наглите прекупвачи са алчни. Държавата я няма никаква, в парламента най-важно им беше да се върне хартиената бюлетина. За ожалване сме. Една шепа хора са добре, но всичко останало не. С тези политици нищо добро не ни чака, а няма откъде да се появят други. В НС всички са маскари и никой не се вълнува от България, всички си гонят лични интереси, а за народа хич не ги еня.

122

И КАКВО ОТ ТОВА ?

преди 1 година

Там не мизеруват ! ! ! Там няма руски социализъм и руски комунизъм като тук . Там цялата заплата не отива за храна като тук . Стандарта на живот не е мизерен като нашия . Не е вярно твърдението че там тези стоки са станали лукс !

121

До живущ на запад

преди 1 година

Няма нужда,не си само ти на запад. Цените са дабъл на всичко.

120

Живущ на Запад

преди 1 година

Няма как да ви прасна снимки от супермаркетите в Нидерландия, за да ви оборя тотално. Явно някои западни журналисти са направили от мухата, слон.

119

Анонимен

преди 1 година

Криза създадена от спекулантите, точно в UK ги даваха как са им пълни с огромни палети яйца и производителя беше снимал и питаше защо на него не му плащат и цент повече, но в магазина са двойно.

118

Живущ на Запад

преди 1 година

Добре сте написали процентите, но защо не сте написали цените на продуктите в Западна Европа: евро, швейцарски франкове, датски и норвежки крони и островната валута - Бритиш паунди, че да се дойдем на думата. През 2010 един работник по почистване на строителните площадки получаваше по 5:50 на час, а ДНЕС 2023 същият получава по 13:50 до 14 евро или паунди на час.

117

кайзер созе

преди 1 година

До номер 125 - А пък аз в България с дневната заплата ще си купя 100 яйца х 50 ст. Дори не мога да ги изям - истински чорбаджия

116

Умен

преди 1 година

Глупости .Яйцата от щастливи белгийски кокошки бяха 0.28, а сега са 0.33.Какви 76%.А от януари получихме 10% увеличение на заплатите.Тоест плюс 250 .Копейките могат да си умрат от яд.

115

росен стойчев

преди 1 година

уха напиша им една хибридна статия и шараните кълват веднага 2-3 трХола напишат няколко подвеждащи коментара и безмозъчното стадо започва да умува и коментира ли коментира и ни прави клик байт на дезинформационния ни сайт!!!!... а е толкова лесно отваряш он лайн брошурата на чуждите лидъли по европа и брошурите на техните търговски вериги че даже сега има и вече превод на български и виждаш ОЧЕБИИНАТА РАЗЛИКА КОЛКО Е ПО ЕВТИНО!!!!...ама друго си е подвеждащото заглавие и стадото да блее мбухахах

114

Странно

преди 1 година

Чак пък лукс? И защо стоят още там западняците а още не са избягали в Русия?

113

НЯКОЙ

преди 1 година

Е па нема да ядем сирене, млеко и яйца и на Путин ще му стане зле. Сега е момента на голямата спекула и голямата печалба, защото отговорът е само един " Путин е виновен ".

112

SS

преди 1 година

Бай ви SS предупреждаваше много пъти какво ни чака,ама никой не слуша!

111

Анонимен

преди 1 година

А само те ли?

110

Анонимен

преди 1 година

В Англия работя за 850 паунда, чисто на седмица. 30 яйца от пакистанския магазин струват £5.35. Едно яйце струва 18 стотинки. С дневната заплата, мога да си купя 944 яйца. Това означава, че ще ям две години и половина по яйце на ден с една надница.. Лукс, а?!

109

Европеец

преди 1 година

Важното е, че банане и тоалетна хартия има, не като в Нагорни Карабах;)))