13

Анонимен

преди 1 година

Меган е била подлагана на системен изключителен мобинг от Кейт.

12

Локомотив

преди 1 година

Виждате ли, момчета, какво е мъж под чехъл. Как може да те манипулира една жена, че да се обърнеш срещу семейството си. И каквото да направиш за една жена манипулатор, винаги няма да е достатъчно и това ще е така ,докато Меган не го изхвърли от живота си, защото Хари ще е емоционална и духовна развалина.

11

До Тучо

преди 1 година

Няма как Уилям да е сноб, защото думата "сноб" е съкращение от "санс нобилити", което значи "без благородство" и се употребява за хора, които нямат благороден произход. Но пък обикновено имат претенции.

10

М

преди 1 година

Пет пари не давам за тях. За мен отдавна англичаните и американците не са мои ближни.

9

Хари май си е глупчо

преди 1 година

От как разбрах че Харито ходил по медиуми и изцяло ми падна в очите. Вчера разбрах, че тя и Даяна е слушала разни врачки да и казват какво да прави и нещо и за нея мнението ми вече е , че е била някаква напълно смахната чафка. Мама и син кукуригу и не особено интелигентни да се водят по акъла на врачки / медиуми

8

Ти нали си я аресваш

преди 1 година

Този какво реве, че брат му и баща му не харесват жена му? Ама кой е длъжен сега. Той след малко ще иска и да си лягат с нея. Нали ти си я харесваш, какво ти пука. Аа, за едни големи пари говориш, казваш. Така може.

7

Анонимен

преди 1 година

Хари се оказа ***, а цръната се оказа доста лакома и ще прегази всеки за няколко долара повече.

6

Тучо

преди 1 година

Уилям и Кейт са сноби.

5

Зоолог

преди 1 година

Пак ли хариту се Убади от зоологическата градина, където провежда ПиАр операция за спешно събиране на пари за новия зоокът и озеленяването с големи дървета, от който се нуждае за отглеждане на семейството си?

4

Тоя се осра направо

преди 1 година

Ама какви са тези ревливи работи? Просто две семейства, бачкат в нещо като фамилна фирма. За каква близост циври тоя? Не му харесали Меги, ами не я харесват и толкоз. То мигар в България всяка снаха е долюбвана от родата на мъжа си!

3

Цкака

преди 1 година

То щото Мегън въобще не е била предубедена, или ако трябва да бъдем точни - направо предварително подготвена да разбива вековните традиции на английската корона. Да беше от свободомислие, а то от парвенющина и снобизъм. Да не говорим, че е марионетка на политически сценаристи.

2

Двукакво?

преди 1 година

Това са глупости. Ако е пич, никой няма да гледа американка ли е, актриса ли е и колкорасова? Ето това разбери, ако не си, рижко! Ако си седнал да пишеш за пари, ок. Пиши ги тези бози, те печелят аудитория.

1

Анонимен

преди 1 година

Били предубедени, после са разбрали, че са били прекалено оптимистични и нещата са къде къде по-лоши.