176

Анонимен

преди 1 година

Като чета медиите имам чувството, че Украйна скоро ще стигне Владивосток... Обаче в реалния свят се случва обратното)) Как да ги разбирам медиите? Тренда в днес бг е обратен на случващото се...

175

Боби

преди 1 година

До Съюзниците в Азия Ами описа трите страни в Азия които не могат сами да се изхранят (БУКВАЛНО) и ако не внасят на какви да е цени материали и енергия и създавайко високотехнологични джвъчки които се търсят по света са просто ЗАГИНАЛИ буквално за 3 месеца.

174

Хахахахахахха

преди 1 година

Питожкин вика взехме го, Шойгу вика не сте ахаххахахах. Някой знае ли кво става из Рашка!? Откакто Путин взе властта, там е като разграден двор и никой не знае какво става реално! Важното в кражбите да вървят!

173

Анонимен

преди 1 година

Украинците няма да спрат боя да си върнат целия Соледар, защото рашистите така или иначе са направили всичко там в руини и няма какво да пазят, а града се превръща в идеално поле за война.

172

Съюзниците в Азия

преди 1 година

Твърди съюзници са Япония, Южна Корея и Тайван, най-развитите в Азия и едни от най-развитите в света! Друг съюзник, който много бързо се сближава със САЩ е Виетнам! Забележете, Виетнам драпа да стане силен съюзник на САЩ! Филипините и Индонезия са много по-близки до САЩ, заради опасения от нарастващия китайски империализъм!

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 196.Щом казваш...ти по знаеш.

170

Анонимен

преди 1 година

"Украйна пак започва да губи територии" - Все едно пък Русия не отстъпва. Педи няколко дни отстъпи в няколко села в Луганск. И Соледар няма да задържат за дълго. Важното е да се похвалят с нещо в Москва, че напоследък само отстъпват.

169

ииддвваа

преди 1 година

До Реалист Тия дето цъкат червено наистина са *** !!!!!!

168

Смех

преди 1 година

В Ярославл вече нито газ , нито ток има---Да не е минал към ЕС, бе хахахааа...

167

Център нападател

преди 1 година

САМО ПИТАМЕ - Защо питате¿ По моя сметка и позовавайки се на вебсайта на "Вагнер" рашковцете са в Берлин. Разбирате иронията. ;)

166

Анонимен

преди 1 година

НАТО да не се помайват, ами да пращат в Соледар нашите герои. Тагарев, Шейтанов, Минджев и другите. Под командването на оня дребния генерал, дето прилича на жаба. Забравих му името.

165

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

С по колко см./дневно напредват рашистите на Вагнер в Соледар, бе...хахаха..че нещо не разбрах?

164

Анонимен

преди 1 година

До Реалист, абе смешколисте, великия Афганистан нали вече нарита пРоссийка, и кво? Късия не си и помисля да си пробва там зелените човечета. Знае какъв ще го яде.

163

Анонимен

преди 1 година

До 178.Ти не разбрали,че руснаците не са щурмували града изобщо.Само с артилерия действаха.В района на Бахмут преки военни действия се водят само от "Вагнер".Това за руските жертви е измислица на украинците."Вагнер"не са толкова много,дава ли са жертви,но не толкова колкото пропагандата го изкарва иначе нямаше да ги има,а те са още там и напредват всеки ден това не става с колосални загуби.Тоя който търпи загуби съответно и губи,а кой губи в Бахмут,украинците.

162

Във Киев почнаха

преди 1 година

Във Киев почнаха да правят бетонни пропусквателни пунктове да удържат пламенния отлив на геройски отстъпващите урки от Бахмут. Зеления пл ъх яко се страхува да не го надянат на шиш!

161

Идва пак Рамщайн

преди 1 година

До Анонимен 179: Тъжно е, но да добавим малко оптимизъм. На 20-ти т.м. САЩ пак събират министрите на отбраната на сателитите си в американската база в Рамщайн, Германия. Всеки е длъжен да си сложи наколенките и да докладва какво ще подари на Зеленски.

160

Анонимен

преди 1 година

Настъплението на НАТО излезе нещо като смазващите санкции на ЕС и САЩ. Пунта Мара, както би казал Банкянския гений. Единственото преимущество, което реализира Западът е на пропагандния фронт и то само в държавите от самия Запад. Да ми обясняват оцъклената Урсула и скумрията Столтенберг, какъв съм победител с изтъняващия си джоб и угрозата следващия месец да няма газ или ток. Или пък да нямам работа. Големи победители, дума да няма!

159

Светът не е ЕС и САЩ

преди 1 година

До Зозо: Зозо, не се изсилвай да правиш чак такива анализи. Не ти стига пипето за това. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита.

158

Анонимен

преди 1 година

При всичката натовска помощ, Украйна пак започва да губи територии. Това не е ли тъжно?

157

Анонимен

преди 1 година

До до 170, от 2 месеца руснаците щурмуват града и имат огромни загуби и то за град който няма никакво стратегическо значение, самия факт че украйнските части там са под 4 хиляди, означава че той не е особенно важен за тях, просто Ви се присмиват, това не е нито областен град, нито важно пристанище нито жп възел, ако тези сили ги бяха използвали при Херсон, Лиман или Изюм щеше да има далеч повечее полза, но руското командване никога не се е славило с някакви умни стратегически решения:)