33

DevilishSoul

преди 15 години

32...Ако не беше кьоравата и безконтролна реституция през 90-те...

32

преди 15 години

Edinstvenoto, koeto 6te opravi taq durjava e diktatyra i nacionalizaciq na imu6testvoto na vsi4ki mutri, biznesmen4eta i vlastima6ti prodajnici.

31

мутрата

преди 15 години

Недейте да плюйте полицайте, ко искате вий бре, нали сме си другарчета,ше си помагаме ше си пийме заедно и ше си помагаме че с кой друг, ако не с тях.

30

преди 15 години

прокоратутата=прокуратурата.Извинявам се за грешката.

29

DevilishSoul

преди 15 години

27,"В допълнение един от двойката беше командирован от вътрешността"Ей затова са се намесили! Те от къде да знаят дали "командирования от друг град случайно не е "вкр" :) Още повече, че сигналът явно сте го подали от името на фирма :)

28

Продължение

преди 15 години

Да си довърша мисълта --- какво означава израза "ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСНИ ЛИЦА"---- мутри ,които вместо да са си в затвора са в една компания с тези от висшите етажи на власта.То вече има ли разлика между така наречените управляващи и престъпния свят.Мисля --- не.Гарван гарвану око не вади.Къде да е мотивацията на един дознател.Залавяш мутрата,прокоратутата я пуска,защото последната си е платила където трябва. После пак и така до безкрай.Истината си е съвсем простичка .Нещата се определят от бившата ДС.Тя си е окопирала властта.Дали БСП ,ДПС ,СДС ит.н.,все едно.Всички са навързани.Става дума за тия , които са горе.Само още един пример,кой си мисли ,че Доган ще излезе от властта----от 1990 година си дърпа конците.Коалиция с БСП ,СДС ,НДСВ, Първанов,Стоянов-----значи всички са едно,просто имат различни имена.Ако не е Доган ще е някой друг.Службите ще продължават да упавляват,независимо как се казват хората.А от обикновените полицаи, са свестни хора,като изключим тия ,където убиха "ЧОРАТА".Сигурно така им е било наредено,ако е знаел нещо което не трябва да казва и му видяха сметката.Ами така стоят нещата.

27

служител

преди 15 години

Ти май избиваш комплекси. Пикня.Аз, пък трябва да ти кажа ,че служебно потърсих именно в Приморско полицайте, които ми оказаха пълно съдействие за да изпълня служебните си задължения. В допълнение един от двойката беше командирован от вътрешността.Перфекто си свършиха работата срещу точно такава самозабравила се мутра. Така ,че ти най-долно лъжеш.Ако си Здравко от биг Брадър представям си колко ти е умствения капацитет.

26

здравко

преди 15 години

аз съм от Приморско и знам какво значи полиция .В нашия град имаме всичко друго но не и полиция.Сложили пагона и си избиват комплексите.Държат се просташки и арогантно.Недаи си боже да ги попиташ за нещо.Абе с две думи, нещастници облечени във власт.Какъвто е шефа, такива са и подчинените му.Точка.Да са живи и здрави.

25

ff

преди 15 години

Човека не е пил с "мутри", а с ОЗ Полицай и действителен убиец

24

преди 15 години

Има хора,които се опитват да си вършат работата,но тези ,които са на далавера това да не става са много повече.Справка 240 "тикви",в парламента.Може да се гласуват закони ,за да се пооправят нещата,но на тях не им изнася.А МВР какво правят--само се преструкторират службите,кой на кого да бъде подчинен и се създава само още по-голям хаос.Какво означава израза--

23

охрана 21

преди 15 години

Не перчи като пърле пред майка си.Има още много хляб да ядеш. Има момчета ,които сакратиха от армията и сега за кратко станаха добри компютърни специалисти.Не може да има сравнение и противопоставяне. Той на всеки му е важна професията.

22

nekoi

преди 15 години

neznam ako taka se mahat vishite policeiski kadri, to ste ostanem bez policia, vuv vseki grad shefovete na policiata sa purvi priateli s mutrite , MIKOV!!!!! Alooooooo

21

охрана

преди 15 години

Абе *** какво ми се перчиш. Най-голям наплив има за УНСС. Този "велик" институт се завършва на един дъх.Що се не се хванат с някоя инжинерна специалност,ами защото там иска "д****" и постоянство, В тех. вуз не ти остава време да ходиш 6 м. на бригада в Щатите. Според твойте разсъждения всички трябва да са счетоводители,ами кои ще са полицайте?Не може да има противопоставяне на професийте. Всеки трябва да получава достйно заплащане. Сред полицайте има голямо текучество ,защото е много "хубаво" за разлика от икономистите.А новия министър и той докато се научи . Това да не е ПУЦ.

20

kukata

преди 15 години

mai ne ste razbrali o6te 4e MVR i MUTRITE sa edno i sa6to ne6to , duma nemoje da stava za samouni6tojenie, v slujbata bili zle, ama v ka6ti sa si dobre , nikoi ot opravliav6tite ne iska da se opravi tazi 6ibana strana

19

преди 15 години

до 13А какво ще се случи, ако ти приятелче хванеш 100 счетоводитела и ги пуснеш на улицата срещу престъпността. Коментара беше за труда, който се полага от полицая как се оценява, а не за нуждите. И по отношение на четенето вероятно не знаете, че в днешно време има полицаи с висше образование, които не са чели по-малко, а вицовете за професионалните групи мисля, ча са от едно по-далечно време.

18

Lili

преди 15 години

predi 10 noemvri horata imaha respekt ot organite na redaДругарю, преди 10-ти имаше лагери като Белене, Скравена и др., а там издевателствата над хората бяха нечовешки. За това време ли да скърбим. А, респект днес към полицията ще има, когато се научат да се държат като хора, които трябва да защитат обществения ред, а не да го погазват щом влязат в полицейската кола и там тайничко да пребият някого. Към такива комплексари, и такива като теб НОМЕР 11 не мога да имам уважение, а само съжаление

17

преди 15 години

1-ви научи се да пишеш и тогава давай мнение. Какво е това "дръще", вместо дръжте и "кумонист" вместо комунист, не се пише "сам", а съм. Абе ти как успя на едно изречение толкова много грешки да направиш?

16

bimbi

преди 15 години

hey i scetovodstvo moje da se vodi s 3 mesecen kurs, NE E VAJNA NACALNATA PODGOTOVKA A POSTOYANNO DA SE USUVYRSENSTVASH V TOVA KOETO PRAVISH, MOJE I AKADEMIC PO SCETOVODSTVO DA SI AKO NE SLEDISH NOVOSTITE V ZAKONA KOITO SA PREZ DEN PAK SHTE OPLESKASH NESHTATA!!!!

15

преди 15 години

Всъщност първо е "наздраве" - то, пък после гълтоците: вие да не би да сте въздържатели, та не знаете

14

Крали Марко

преди 15 години

Браво на др.Миков! Най-после един компетентен министър!Значи ако си полицай или началник на РПУ не може да пиеш с мутрите?Ако си обаче министър Румен Петков-може? Или пък ако си директор на служба като Красимир Петров ,който обикаляше със Стоил Славов целия Сл.Бряг-също може?Комунестически лицемери....малко ви остана!