62

Хм

преди 1 година

тия депутати май бая големи заплати си гласуваха - приоритетите им нямат нищо общо с тези на хората от България. Приказка за стълбата ва живо.

61

SDI

преди 1 година

Това е мотото на българската политическа класа в последните десетилетия - ден да мине, друг да дойде. Да замажем очите на хората, да заметем истинските проблеми под килима. Истинските проблеми са бедността, голямата инфлация, огромната престъпност. Другите държави имат дългосрочни стратегии от порядъка на 50 години напред, а тук разни марионетки като този само плямпат клишета и гледат собственото си благосъстояние. Важно било не това дали хората ще мръзнат като кучета, а да не нарушим санкциите.

60

Анонимен

преди 1 година

Ясно. Българинът не ги интересува. Интересува ги само изпълнението на задачите на кукловодите.

59

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Не се връзвайте на гербаджиите, ще изпаднете зад борда. Избори до дупка, докато тези които ги мързи осъзнаят, че трябва да гласуват. Иначе нищо хубаво не ни чака.

58

Анонимен

преди 1 година

Teхнически мандат, но без Прасчо и Мравояда.

57

Българин

преди 1 година

Обяснете им на тези от ДБ и на президента Радев, че това не е третия мандат за настоящата 2023 г., а само първия. Не знам още колко мандати ще има да връчва. Така е, като депутатите от предишното НС и Радев не искаха да има редовно правителство. Г-н Кирил Петков ще им разкаже политиката и как се управляват пари. Все пак, Харвард не е милиционерското училище в Симеоново. Там са учили за пожарникари, милиционери, че дори и за полицаи. Но не и за министър председатели или главни прокурори.

56

Анонимен

преди 1 година

Нито дума в приоритетите им за подобряване стандарта на живот на българина, нито дума за ниските заплати и високите цени, нито дума, че сме най бедната нация в ЕС, нито дума че българки граждани живеят във фургони, докато същите тия марионетки гласуват половин милиард да се дари на Украйна.

55

SDI

преди 1 година

Страхотни приоритети - няма що. Приоритетите трябва да са следните - подобряване на благосъстоянието на нацията чрез индустриализация на икономиката, създаване на продукти с добавена стойност, а не износ на ресурси, както е сега. Оттам ще се подобри БВП и жизнения стандарт на народа. Всичко останало е функция на подобрената икономика, включително и демографския срив. За каква бърза модернизация на армията можем да говорим при тази никаква икономика, която не произвежда нищо. Откъде пари за това?

54

Анонимен

преди 1 година

ДБ вкарват терористи в България издирвани от интерпол,

53

Този

преди 1 година

Вчера сигурно и цветя е поднесъл на паметника в Южния парк, по повод годишнината от бомбардировките на София..Обикновен майцепродавец..

52

D

преди 1 година

Този с ниското чело дали е наясно колко човека са гласували за него. И ако е така не му ли става ясно че няма как хартийка избрана от пренебрежимо малък брой избиратели, да дава дневния ред на държавата. То никой не гласувал за него, то иска да управлява. Е челото не напразно е ниско.

51

Аноним

преди 1 година

ГЕРБ вече 2 год и повече не е в управлението на държавата а тези новите стари дето овладяха държавата срутиха държавицата ни и стига с този ГЕРБ какво подмяната направи за развитието на държавата

50

Малко за политика

преди 1 година

До Гледна точка: Спечелването на изборите не е достатъчно. Ако партията, която е получила най-много гласове не може да състави правителство, полза от такава победа няма. ГЕРБ трябва да бъде отстранен от местната власт и да бъде сменен Гешев - само така ще излезем от батака. Едно "техническо" правителство, което да изкара до местните избори ще е от полза.

49

Анонимен

преди 1 година

Кви са тези работи - првителство за 6 месеца с еди ква си програма , или за 1 година с еди кво си . Или за 10000 години с еди що си .Ами ако се появяват проблеми , задачи за решаване междувременно ,кво ще правят , ще стоят и ще гледат ли . Няма как русофобията, слугинажа към Киев и Вашингтон и разплатата с главния прокурор да са основополагащи за една коалиция . Ами икономическите , социални и т.н проблеми

48

Анонимен

преди 1 година

Вие може да сте готови да го получите,ние не сме готови да ви търпим!Дразнещи сте.

47

Анонимен

преди 1 година

Донякъде ще е добре най- про-американската партия ДБ да състави правителство! Копейковците направо ще си изядат налъмите от бяс... :D :D :D

46

До 51

преди 1 година

Ти май си живееш още в сожиализЪма.

45

Анонимен

преди 1 година

Не видях една партия да има за приоритет народа. Хиперинфлацията, спекулата, стоки и сметки за битовите потребители трябва да се регулират от държавата.

44

Анонимен

преди 1 година

И кой от тези 5 приоритета е в дневния ред на "обикновения" българин -според мен никой.

43

Анонимен

преди 1 година

Защо всички противни са в ГЕРБ?