28

Анонимен

преди 1 година

Не ни Губете времето! Знаем че на *** И се управлява,защото ще си ходи след изборите! Ще ходим на избори! И този парламент е Ялов!!

27

разсмя ме

преди 1 година

КУРнелата дупе дава само и само да гепи мандата.Нещо и се услади министерски пост с дебели комисиони за оръжейни разрешителни.

26

Христо Христов

преди 1 година

БСП трябва да изчезне. За целта атлантиците, които я подкрепят трябва да идат в каменните кариери!

25

Анонимен

преди 1 година

Лошото е, че се правят опити да се обединят ПП, ГЕРБ-СДС и ДПС.

24

Анонимен

преди 1 година

Само РЗС на Яне Янев и Атака на Волен Сидеров ще оправят България! Също и БГ без цензура на Никито Бареков! СЛАВА!

23

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами нормално е ... комсомолците от пионерската организация на другарката Импексова са винаги готови с обещания и лъжи до последна капка кръв ... партизан за бой се стяга и мята пушка на рамо ... най-вероятно фигуранта ще го даде на тях защото занае че са кауза пердута, така хем ще си го върне на Корна, хем ще се изчетка пред електората и, който го издигна ... !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Дали турците ще ни о грабват с Ггерп или Герпи ще ни ограбва с турците няма разлика!!

21

Анонимен

преди 1 година

Народът иска разумни цени на храни и лекарства, на битовите сметки! Държавата да спре да граби и да има българско правителство, което не ни обрича на гибел.

20

Анонимен

преди 1 година

Третият мандат ще оиде при зеления чорап, сините чорапи ще са оут, защото много крадят!

19

Радев:

преди 1 година

ЧЕкай,бе Вагиненин! Още не съм ви го подал(мандата) а вече сте го налапали :)

18

Анти Тяло

преди 1 година

Ако Радев даде мандата на БСП е само за да се провалят за пореден път и да редуцира избирателите им, до нива на местните им структури!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Пази боже, турчин да те управлява!!

16

Анонимен

преди 1 година

Голямо драпане за тоя 3-ти мандат. Всички партии с по 10-15 депутати викат "дайте го на мен"... То ако можело правителство да се прави с 5-6% процента подкрепа на изборите... Къде да си пусна молбата да получа 4-тия мандат?! За мен ще гласуват поне 10 човека, тъй че имам подкрепа!

15

Анонимен

преди 1 година

Третият мандат на БСП е най сигурният път към нови избори - сега ще видим Радев дали просто иска да продължи да управлява чрез служебни правителства. Иначе никога не съм пазбирал защо партията фалирала държавата продължава да е в парламента , предполагам си го заслужаваме щом дори след Виденов влизат като втори в парламента, докато са живи комунистите бленуващи по `доброто старо време` ще е така

14

единодушие .-

преди 1 година

само при турско го има!

13

Анонимен

преди 1 година

Никоя партия от тази пишман коалиция, която ни разсипа за година, не трябва да получава повече мандат за управление! Стига издевателства над народа! Върнаха ни с над 20 г. назад, като при Виденов!

12

Анонимен

преди 1 година

Тия да отговорят на въпроса, защо днес заедно с гербавите подариха Пловдивския панаир на олигарха Гергов, Защо?Всичко друго е празни приказки? Статуквото ГЕРБ, БСП и ДПС ще съсипе държавата.

11

Кмета на Бургас

преди 1 година

Като ги гледам червените след години и бариерата от 4% няма да минат.

10

кой ги познава??????

преди 1 година

ЗА ЖИВИ?????

9

М

преди 1 година

Няма спасение за българите. Системата в която живеем не допуска нашето икономическо развитие над определен лимит както и независимостта ни в управлението и развитието като държава. Ние сме територия за ползване от глобалните компании и политическите властелини на света. Нашите политици ни избраха господарите без да ни питат. Ние обаче не се съпротивлявахме. Така че каквото надробихме сега го сърбаме.Надеждата е в някъква световна геополитическа промяна която да върне нормалността и у нас.