108

Анонимен

преди 1 година

Няма по-жалка история от тая, човек да презира произхода си. Това направиха украинците, затова Господ ги наказва. Украйна изчезва от картата на света.

107

Кос

преди 1 година

Айде бре, напишете какво стана в Крематорск днес...пак ще се разбере, колкото и да триете няма да го скриете.

106

Анонимен

преди 1 година

Разбирам, че на сащисаните и на русофобите не им се иска, но е отредено Русия да победи.

105

Анонимен

преди 1 година

Убитите украински бебета сгряват сърцата на българските русофили.

104

Анонимен

преди 1 година

Много си дългословен, празнословен и неинтересен русофобе. Не те чета.. Путин те чете всяка секунда, запека го е напънал но твоите изявления му действат разхлабващо!:)))))))))))

103

Анонимен

преди 1 година

Какво ни я навират тая фашистка

102

Анонимен

преди 1 година

всеки който казва исткината за кривиршингтонските извращения и слугите на сорос е русофил според надупеняците за един банан - дето продадоха страната ни - банани валяло- ава всичко друго е на убийствени цени - по-високи от европейските при положение че заплатите са най ниски - ще оцеляваме като се храним с енроатлантически ценности ние нормалните -а на *** на краваршингтон и м превеждат парички за материалчетата

101

Анонимен

преди 1 година

Няма по-отвратителни същества на Земята от българските русофили. Вижте само малка част от циничните им коментари...Ами нямат санитарни възли в шумкарските землянки, пооцапани са завалиите но с пресен мерак да чешат съветски джуджета! :))))))))))))

100

Анонимен

преди 1 година

Много си дългословен, празнословен и неинтересен русофобе. Не те чета.

99

Анонимен

преди 1 година

Аз къде трябваше да пусна сълза? Щото нещо не ми се реве за украинки. Писна ми от наглостта им.

98

Анонимен

преди 1 година

Медийна укро пропаганда. Същата като ковид пропагандата. Никой не се интересува,,,,Ами тя съветската пропаганда подпява само в главите на българските потомствени шумкаря, намира почва напоена с шумкарски потен ген и некъпано съветско въображение!:))))))))

97

Анонимен

преди 1 година

заглавието няма общо с думите на тая мисирка - да 8 години от 2014 са кошмар за живеещите там но те са под украинска окурация- избити изчезнали хиляди - ами пуснете клипа дето войските от западна украйна по време на референдума 2014 година със БТР-ите мачкаха хората- и стига с тая бясна пропаганда - сахаров се обръща в гроба - нали знаете че той сам се върна в русия когато беше най зле след 1990 година и каза че западната демокрация няма нищо общо с исинската-да не говорим за нобел - горкия -

96

Стига укронацита

преди 1 година

Тази укронацистка по лице и по безизразен и безчувствен поглед го докарва едно към едно с немските нацистки - надзирателки и лекарки в концентрационните лагери Аушвиц, Биркенау и всички останали. А Гилотинова да си запази часове при тази псевдо лекарка да лекува внуците й.

95

Анонимен

преди 1 година

Медийна укро пропаганда. Същата като ковид пропагандата. Никой не се интересува

94

Анонимен

преди 1 година

Какъв "шумкар" съм, бе алкохолик? .Потомствен със сравнително не много остър ум! :))))))))))))))))

93

1

преди 1 година

Преди малко свалих клипа и изолирах гласът ,на госпожата която е преводач. 1 Госпожичке толкова глупости от твоя страна не бях чувала половината думи са исмислени, дори, не съответстват с това което е казано. Смешни *** срам и за преводача

92

Анонимен

преди 1 година

Украйна показа на целия свят каква жалка сбирщина е русия..Само българските потомствени шумкарчета не смеят да погледнат извън окопаната землянка за да бе видят себе си и пропадналата полемика която пропагандират!:))))))))))))

91

Анонимен

преди 1 година

"Дай Боже повече медици като нея и по малко число плиткоумни шумкарчета като теб!" ---------------------------------------------Какъв "шумкар" съм, бе алкохолик? Всички те игнорират защото съвсем явно си пиян/дрогиран и ти се подиграват. За такива нищoжества като теб истината няма никакво значение, на моите аргументи прилепваш някакви тъпaнapски клишета като "шумкар". Очевадно имаш психични проблеми и си алкохолизиран самотник. Нямам намерение да ти правя компания, айде Чао!

90

Тайра

преди 1 година

Менгеле!

89

Анонимен

преди 1 година

Никакъв МЕДИК не е това същество! Пожелавам на всички, които правят реклама на това нещо, такива "медици" да лекуват техните деца..Дай Боже повече медици като нея и по малко число плиткоумни шумкарчета като теб!:)))))))))))))))))